I samarbeid med CMC Markets
Höegh LNG Holdings
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Höegh LNG Holdings

Allianz passerer fem prosent i Höegh LNG

Tyske Allianz Global Investors har kjøpt 75.600 aksjer i Höegh LNG Holdings Ltd., og passerer dermed flaggegrensen på fem prosent eierskap.
Allianz eier dermed 3,86 millioner aksjer i selskapet, gjennom tre forskjellige fond.
Det kommer frem i en melding.

Höegh LNG kansellerer gassimportterminal i Pakistan

Höegh LNG har terminert en avtale med Global Energy Infrastructure i Pakistan, der Höegh opprinnelig skulle levere en gassimportterminal (FSRU), ifølge en børsmelding.
Kontrakten som nå er avsluttet ble inngått i desember 2016 for Höegh LNGs niende importterminal. Selskapet skriver at det har vurdert sine muligheter i kontrakten, og at det informerte Global Energy Infrastructure (GEI) om beslutnin...Se mer

Höegh LNG selger resterende 49 prosent av «Höegh Grace»

Höegh LNG Holdings overfører de resterende 49 prosent av eierandelen i Höegh LNG Colombia, som eier og driver den flytende gassterminalen «Höegh Grace» til Höegh LNG Partners.
Kjøpesummen er satt til 172,5 millioner dollar, hvor Höegh LNG Holdings andel av gjelden på skipet på 86,5 millioner dollar trekkes fra kjøpesummen ved overføring.
Höegh LNG Partners vil finansiere kjøpet med kontanter og kre...Se mer

Skattekostnad går utover Höegh LNGs bunnlinje

Höegh LNG Holdings omsetning økte til 69,98 millioner dollar i tredje kvartal, opp fra 53,54 millioner dollar i samme periode i fjor.
Driftsresultat før avskrivninger og rentekostnader (EBITDA) økte med 5 millioner dollar fra tredje kvartal 2016, til 31,6 millioner dollar.
Resultat før skatt kom inn på 4,27 millioner dollar, noe som er litt svakere enn i fjor, men en solid skattekostnad på 3,17 mill...Se mer

Spørsmål

Anonym: God formiddag,

Jeg følger mye med Höegh LNG for tiden og ser at kursen har svekket seg. Mye av grunnen til dette er vel knyttet til en stor avtale de holder på å få til for tiden? Vet dere når selskapet går ut med nyheter knyttet til denne, og om det er andre årsaker til at kursen har blitt negativt påvirket i det siste?

På forhånd, takk

Anders Park Framstad:
Hei! Ser dette spørsmålet har blitt liggende lenge, og årsaken er nok dessverre at vi ikek følger selskapet tett nok til å si noe fornuftig om dette. Hvis du følger mye med, har du nok bedre innsikt i caset enn det jeg har.

Spørsmål

Anonym: noen ide om hva som skjer i "stabile" Høeg LNG? raser ned ca 24% de siste 2 måneder

Anders Park Framstad:
Hei! Jeg er ikke noen ekspert på temaet, men har sett at flere meglerhus har uttrykt bekymring for at en kontrakt selskapet har i Ghana kan glippe. Bakgrunnen er nyvalg i landet og en fersk avtale med Gazprom. Dette kan kanskje forklare en del av bevegelsen.

Pareto bytter ut fire aksjer i månedsporteføljen

Pareto Securities kaster ut Aker BP, Aker Solutions, Golden Ocean og Norwegian fra månedsporteføljen.
Inn kommer Höegh LNG, Norwegian Finans Holding (Bank Norwegian), Scatec Solar og Subsea 7.
Paretoporteføljen består nå av:
  • Höegh LNG – med kursmål 107 kroner
  • Norwegian Finans Holding – med kursmål 100 kroner
  • Protector Forsikring – med kursmål 90 kroner
  • Questerre – med kursmål 11 kroner
  • Salmar – med kursmål 290 kroner
  • Schibsted A – med kursmål 270 kroner
  • Scatec Solar – med krusmål 55 kroner
  • Subsea 7 – med kursmål 168 kroner
  • Yara – med kursmål 400 kroner
  • XXL – med kursmål 130 kroner
Så langt i år er porteføljen opp 11,5 prosent.

Nordea Markets nedjusterer Höegh LNG

I ukerapporten fra Nordea Markets, skriver meglerhuset at de nedjusterer gassfraktrederiet Höegh LNG fra «Kjøp» til «Hold».
Årsaken er at en stor kontrakt som hadde forventet oppstart i fjerde kvartal neste år har blitt kansellert.
– Dette øker risikoen i investeringscaset, og selskapet har dermed to åpne FRSU’er (spesialskip for frakt av LNG) i 2018, skriver Nordea.
I tillegg vil flere av de japansk...Se mer

Spørsmål

Anonym: Kan dere forklare hva som ligger i denne børsmeldingen for HLNG sendt ut i ettermiddag? "28.09.2017 15:50:09: Höegh LNG : Höegh LNG Partners LP Announces Public Offering of Series A Preferred Units"

Anders Park Framstad:
Hei! Det er vel ikke alle detaljene som fremgår her, men forstår det sånn at Höegh LNG Parters henter kapital ved å utstede preferanseaksjer. Nærmere bestemt fire millioner preferanseaksjer til 25 dollar per stykk, hvilket gir et proveny på rundt 100 millioner dollar. Provenyet skal benyttes til å betale ned gjeld på Höegh Gallant, samt generelle selskapsformål eller oppkjøp.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%