I samarbeid med CMC Markets
Höegh LNG Holdings
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Höegh LNG Holdings

Resultatfremgang for Höegh LNG

Rederiet Höegh LNG Holdings, som driver flytende gassterminaler, melder om solid resultatfremgang i første kvartal.
Brutto driftsresultat (EBITDA) økte med vel 10 millioner dollar i forhold til første kvartal i fjor til 36,7 millioner dollar.
Nettoresultatet etter skatt økte med med 5,1 millioner dollar til 11,4 millioner.
Aksjonærene vil få et utbytte på 0,125 dollar per aksje, hvilket er det samme...Se mer

Bedre resultat fra Höegh LNG

Höegh LNG leverte i fjerde kvartal et driftsresultat før avskrivninger og andre poster, ebitda på 31,2 millioner dollar, dette er en oppgang fra 24,6 millioner i samme periode i 2015.
Etter skatter og avgifter sitter selskapet igjen med 800.000 dollar mot et tap på 33 millioner dollar i fjerde kvartal 2015.

Höegh LNG-topper selger aksjer

Ledende ansatte i Höegh LMG Holdings har solgt aksjer som de tdligere i år fikk kjøpt billig gjennom en aksjeopsjonsavtale.
I en børsmelding onsdag morgen blir aksjesalgene til seks direktører oppgitt.
De solgte i går i alt 49.238 aksjer til en gjennomsnittskurs på 96,7543 kroner.
Ifølge børsmeldingen er motivasjonen for aksjesalget blant annet at de skal betale skatten som ble utløst av opsjonsavtal...Se mer

Höegh LNG sikret lån

Höegh LNG har plassert et nytt, senior usikret obligasjonslån på 1,5 milliarder norske kroner i det nordiske markedet. Lånet løper frem til februar 2022.

Höegh LNG vurderer obligasjonslån

Gasssrederiet Höegh LNG vurderer å hente penger i det norske obligasjonsmarkedet gjennom en utstedelse av senior usikrede obligasjoner, ifølge en børsmelding.
Obligasjonene vil ha en løpetid til februar 2022. Provenyet skal benyttes til delvis refinansiering av et eksisterende obligasjonslån og til generelle selskapsformål.

Höegh LNG bestiller nye gassterminaler

Höegh LNG meldte i desember at gassrederiet hadde inngått en intensjonsavtale om bygging av den neste serien av flytende importterminaler for gass (FSRU).
Onsdag bekrefter rederiet at det har signert den endelige avtalen med verftet Samsung Heavy Industries.
Den omfatter en FSRU som skal leveres i mai 2019 samt opsjon for bygging av ytterligere tre gassterminaler med levering med seks måneders inter...Se mer

Höegh LNG stokker om

Höegh LNG Holdings annonserer fredag en ny organisasjonsstruktur, som innebærer at det opprettes en ny driftsavdeling som får ansvar for den tekniske og kommersielle driften av selskapets eiendeler.
Avdelingen vil bli ledet av tidligere teknisk direktør Vegard Hellekleiv, som får tittelen driftsdirektør. Øivin Iversen erstatter Hellekleiv.

Höegh LNG inn i DNB Markets-porteføljen

DNB Markets skriver i en oppdatering at meglerhuset nå erstatter Axactor go Ocean Yield med Höegh LNG i deres ukentlige portefølje over anbefalte aksjer.
I Dovre Forvaltning har man ikke gjort noen endringer i porteføljen denne uken, ifølge en rapport fra Stig Myrseth.
DNB Markets skriver i en oppdatering at EMAS Chiyoda har bedt OCean Yield om en «standstill»-avtale for månedene desember og januar...Se mer

Milliardkontrakt til Höegh LNG

Rederiet Höegh LNG har fått en langsiktig avtale i Pakistan for en flytende gassimportterminal (FSRU), ifølge en børsmelding.
Avtalen, som er signert med Global Energy Infrastructure, gjelder et prosjekt nær byen Karachi. Dette er den første private importterminalen i Pakistan.
Kontrakten har en varighet på 20 år, og inneholder i tillegg opsjoner som kan resultere i ytterligere forlengelser.
Det årlige bidraget til Höegh...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%