I samarbeid med CMC Markets
Dow Jones
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Dow Jones

Wall Street i rødt - rekorder står for fall

Etter omkring tre timers handel kjemper de toneangivende Wall Street-indeksene med å komme seg opp i grønt på årets siste handelsdag:
Til tross for dagens nedgang er det en rekke rekorder som står for fall når Wall Street stenger fredag, med mindre stemningen blir enda surere.
Dow Jones har steget 2,4 prosent så langt i desember. Dette blir den niende måneden på rad med positiv vekst. Det blir den l...Se mer

Wall Street karet seg over nullstreken

De tre største indeksene i USA var alle i pluss onsdag, men bare så vidt, og handelsvolumet var lavt nå i romjulen.
Ifølge Marketwatch ble indeksene trukket opp av helse- og industriaksjer, mens bank og finans dro i motsatt retning.
Oppgangen kommer etter to dager med fall. Med den positive utviklingen i dag er imidlertid de globale aksjene i ferd med å nå en historisk milepæl, for hvis desember end...Se mer

– 65,5 prosent sikkert at aksjemarkedet stiger i 2018

Dow Jones har steget over 22 prosent så langt i år og ser ut til å legge et godt år bak seg. Til tross for dette er det nøyaktig 65,5 prosent sikkert at aksjemarkedet kommer til å stige også i 2018, ifølge analytiker Mark Hulbert, som er spaltist i Marketwatch.
«Mange investorer vil være fornøyde med slike odds, men det de ikke innser at er sjansen for at markedet stiger til neste år hadde vært det...Se mer

ABC: Flynn vil vitne mot Trump - markant børsfall

Oppgang ble raskt til nedgang da ABC News fredag ettermiddag meldet at tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er klart til å vitne om at han ble instruert av Donald Trump til å snakke med russerne.
Umiddelbart dumpet indeksen ned cirka 300 poeng, og etter å ha steget fra start fredag er Dow nå ned 0,92 prosent siden børsåpning.
Også Nasdaq Composite og S&P 500 faller kraftig, og er ned henhold...Se mer
Infront

Wall Street faller fra start

Etter en liten opptur på Wall Street mandag, faller de toneangivende indeksene tilbake i tidlig handel tirsdag.
Slik ser det ut like etter åpning:
  • S&P 500 er ned 0,36 prosent.
  • Dow Jones er ned 0,24 prosent
  • Nasdaq Composite er ned 0,34 prosent
Home Depot har levert kvartalstall som var bedre enn ventet, løftet av økt salg som følge av orkanene Harvey og Irma. Likevel faller aksjen 0,82 prosent i tidlig handel.

Kinesisk nettvarehus viser vei på flate New York-børser

Alle de toneangivende indeksene pekte nedover fra start på ukens første handelsdag. Men etter omkring en og en halv times handel har er utviklingen omtrent flat.
Nvidia er aksjen som er omsatt for mest, og faller tilbake 1,4 prosent etter fredagens resultatdrevne opptur. Apple faller 0,5 prosent.
Det kinesiske nettvarehuset JD.com er omsatt for tredje mest, og stiger hele 4,78 prosent etter sterke k...Se mer

Blandet på Wall Street etter rentebeslutning

Pilene pekte oppover fra børsåpning i USA. Alle de tre amerikanske hovedindeksene steg også fra start. Noen timer før handelsdagen er over snudde imidlertid den teknologi-tunge Nasdaq-indeksen fra pluss til minus.
Slik var status ved stengetid:
Estee Lauder er den største vinneren på S&P 500 med en oppgang på 9,26 prosent etter å ha levert sterke kvartalstall. Den største taperen på samme indeks var...Se mer

Wall Street-indekser mot fem uker lang seiersrekke

Det går mot opptur på Wall Streets siste handelssdag for uken, etter at torsdagen endte like under rekordnivåene fra dagen før.
Slik ser de toneangivende indeksene ut i åpningshandelen:
Dersom Dow Jones og S&P 500 stenger høyere, vil det være femte strake uke med oppgang for indeksene. Dersom Nasdaq avslutter med en økning på mer enn to poeng vil det være tredje uke med oppgang for indeksen.
Storbanken Bank of America fal...Se mer

Blandet åpning på USA-børsene

Etter toppnotering for Dow Jones-indeksen tirsdag, åpner indeksen med oppgang også onsdag. På de andre toneangivende indeksene er det imidlertid blandet i åpningshandelen:
Delta Airlines leverte et svakere resultat for tredje kvartal, etter at selskapet måtte ta tap knyttet til orkanen Irma på 120 millioner dollar, eller 955 millioner norske kroner.
På Wall Street stiger likevel aksjen 1,75 prosent...Se mer

Amerikanske børser mot positiv åpning

Førhandelen på Wall Street peker mot nok en positiv start på de toneangivende indeksene, ifølge CNBC:
Det har vært flere selskapsnyheter i forkant av børsåpning tirsdag.
American Airlines’ resultat ble hardt rammet av orkanen Harvey, men økt lønnsomhet sender aksjen opp 3,24 prosent i førhandelen.
Walmart stiger 2,05 prosent etter at selskapet varslet nytt tilbakekjøpsprogram for aksjer og justerte o...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%