I samarbeid med CMC Markets
Hangseng
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hangseng

God Trump-stemning gir børsløft i Asia

Abe
AFP
Dollaren styrker seg mot japanske yen etter det som skal ha vært et vellykket todagersmøte mellom USA og Japan, og den amerikanske valutaen løftes i tillegg på forventninger om «fenomenale» skattekutt fra Donald Trump.
Valutabevegelsene bidrar til oppgang på Nikkei-indeksen i Tokyo mandag, sammen med ferske, japanske BNP-tall som viser vekst på 1,0 prosent i fjerde kvartal. Indeksen stiger 0,43 prosent i dagens handel.
Ekspertene trekker et lettelsens sukk etter at valuta ikke ble et tema på møtet mellom Trump og den japanske statsministeren Shinzo Abe.Trump skal ellers ha inntatt en mer diplomatisk holdning til «Ett Kina»-politikken over helgen.
Hang Seng-indeksen i Hongkong stiger 0,51 prosent, mens Shanghai løftes 0,63 prosent.

Børsmorgen fra Asia og kinesisk PMI

Etter to dager med fall stiger de asiatiske børsene onsdag da investorene posisjonerer seg før rentemøtet i Federal Reserve senere i dag.
Nikkei i Tokyo stiger, og er litt over klokken 06.00 opp 0,58 prosent.
Hang Seng åpnet i dag igjen etter å ha vært stengt i forbindelse med kinesisk nyttår, og henger seg på det asiatiske fallet fra tidligere denne uken.
Slik ser det ut i Asia litt over klokken 06....Se mer

Nikkei faller på svakere dollar

Yen har styrket seg mot dollar gjennom natten, noe som er dårlig nytt for japanske eksportbedrifter. Bilprodusentene Mazda og Toyota ned henholdsvis 2,10- og 1,22 prosent litt før klokken kvart på seks, torsdag morgen.
Grafen viser hvordan dollar har svekket seg mot japanske yen....Se mer
Infront

Blandet børsmorgen i Asia

Tokyo-børsen Nikkei har falt 0,67 prosent til 19.301,08 poeng tirsdag morgen, etter å ha holdt stengt mandag.
I Kina er det lagt frem tall som viser at konsumprisindeksen for desember var opp 2,1 prosent fra desember 2015, noe lavere enn november-tallene som var 2,3 prosent opp år-til-år.
Kinas produsentpriser stiger for fjerde måned på rad og for desember var produsentprisene opp 5,5 prosent fra de...Se mer

Nikkei opp på positive signaler fra Bank of Japan

Sterke signaler rundt den amerikanske økonomien fra Fed-sjef Janet Yellen og positive økonomiske data fra Tyskland løftet enkelte av de asiatiske børsene tirsdag morgen, og investorene ser ikke ut til å reagere nevneverdig på angrepene i Tyskland og Tyrkia.
Bank of Japan avslutter en turbulent år for den japanske økonomien på en positiv måte, og ser lysere på fremtiden.
Yen styrket seg litt mot både...Se mer

Bred nedgang i Asia

De toneangivende indeksene i Asia starter uken med nedgang.
Nikkei i Tokyo er ned 0,02 prosent, etter alt å dømme på grunn av styrket yen mot dollar. Like etter klokken 06.00 mandag morgen har yen styrket seg med 0,49 prosent.
Den australske ASX 200- indeksen er opp 0,60 prosent mandag morgen etter at den australske sentralbanksjefen Scott Morrison varselt et lavere budsjettunderskudd enn ventet for...Se mer

Nikkei med årsbeste

Etter flere dager med børsoppgang, er det litt mer varierende i Asia på ukens siste dag.
Slik ser de toneangivende indeksene ut klokken 05.45.
Torsdag svekket Euroen seg mot dollar og både japanske Yen og kinesiske Yuan har gjort det samme gjennom natten.
Det hjelper eksporterende japa...Se mer

Rød børsmorgen fra Asia

Asias viktigste indekser faller fra start fredag morgen. Nikkei i Tokyo som i går nådde sitt høyeste nivå på nesten ett år er klokken 05.30 ned 0,93 prosent.
Hang Seng er ned 1,16 prosent Shanghai ned 0,78 Kospi i Sør-Korea ned 0,82 prosent

Røde børser verden over fredag

Oslo Børs (Hovedindeksen -0,79%) er ikke det eneste markedet der luften ser ut til å ha gått ut av ballongen nå to dager etter valget i USA er overstått.
I Asia og Stillehavsområdet falt de fleste indeksene fredag. Nikkei (+0,18%) holdt stand i grønt, men både i Hongkong (Hangseng -1,35%), Singapore (-0,69%), Sør-Korea (Kospi Composite -0,91%) falt markedene. S&Ps Asia-indeks falt hele 2,16 prosent...Se mer

Kinesiske aksjer snur i pluss

Bildet er mer blandet idet de asiatiske investorene er i ferd med å pakke snippesken mandag.
Børsen i Shanghai la inn en liten sluttspurt, og stiger 0,73 prosent for dagen. I Japan er imidlertid Nikkei ned 1,04, og Hang Seng i Hongkong faller 1,68 prosent.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%