I samarbeid med CMC Markets
Hangseng
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hangseng

Oppløftende start på handelsuken i Asia

Etter en oppløftende avslutning på handelsuken i USA før helgen, stiger flere av de toneangivende asiatiske børsene i dagens handel.
Nikkei er opp 0,47 på en svakere yen mot dollaren. Hang Seng i Hongkong legger på seg 0,97 prosent. Shanghai er imidlertid ned 0,24 prosent i dagens handel.
Ifølge nyhetsbyrået Reuters er dagens oppgang i asiatiske aksjer, målt ved MSCI-indeksen, den største på en måne...Se mer

Asia-børsene mot rød ukeslutt

Etter en positiv start på uken, har det de siste dagene gått tråere på asiatiske aksjemarkeder. Natt til fredag opplevde alle de toneangivende asiatiske børsene en liten nedgang.
Like etter klokken 6 er Nikkei i Tokyo er ned 0,2 prosent, mens Hang Seng i Hongkong er ned 0,5 prosent.
I Sør-Korea faller børsen for første gang på seks dager. Kospi er ned 0,2 prosent etter kommentarer fra USAs presiden...Se mer

Bred børsoppgang i Asia

De asiatiske børsene fortsetter gårsdagens globale oppgang, og Nikkei har gjennom natten vært på sikk høyeste nivå siden november 2015.
Slik ser det ut litt klokken 06.00:
  • Nikkei opp 0,97 prosent
  • Hang Seng opp 0,36 prosent
  • Singapore opp 0,45 prosent
  • Shanghai opp 0,03 prosent
  • Kospi opp 0,54 prosent
  • ASX 200 opp 1,21 prosent
Ifølge Marketwatch bunner den asiatiske optimismen ut i økt optimisme til Donald Trumps skattereform, og utsiktene for at Fed vil heve styringsrenten allerede i mars.
Spesielt aksjer knyttet til råvarer og finans driver oppgangen.

Fed-rykter gir setter fart på børsen i Japan

Rykter fra Fed om økt sannsynlighet for renteøkning i mai har ført til at dollar har styrket seg 1,65 prosent mot yen siden klokken 18.00 i går kveld.
Det er nyheter som blit tatt god imot i Asia.
Donald Trump talte til Kongressen i natt, men det kom ingen store markedsutslag, til tross for at det var knyttet stor spenning til talen.
Klokken 06.00 er det grønt over hele linja hos de toneangivende asi...Se mer

God Trump-stemning gir børsløft i Asia

Abe
AFP
Dollaren styrker seg mot japanske yen etter det som skal ha vært et vellykket todagersmøte mellom USA og Japan, og den amerikanske valutaen løftes i tillegg på forventninger om «fenomenale» skattekutt fra Donald Trump.
Valutabevegelsene bidrar til oppgang på Nikkei-indeksen i Tokyo mandag, sammen med ferske, japanske BNP-tall som viser vekst på 1,0 prosent i fjerde kvartal. Indeksen stiger 0,43 prosent i dagens handel.
Ekspertene trekker et lettelsens sukk etter at valuta ikke ble et tema på møtet mellom Trump og den japanske statsministeren Shinzo Abe.Trump skal ellers ha inntatt en mer diplomatisk holdning til «Ett Kina»-politikken over helgen.
Hang Seng-indeksen i Hongkong stiger 0,51 prosent, mens Shanghai løftes 0,63 prosent.

Børsmorgen fra Asia og kinesisk PMI

Etter to dager med fall stiger de asiatiske børsene onsdag da investorene posisjonerer seg før rentemøtet i Federal Reserve senere i dag.
Nikkei i Tokyo stiger, og er litt over klokken 06.00 opp 0,58 prosent.
Hang Seng åpnet i dag igjen etter å ha vært stengt i forbindelse med kinesisk nyttår, og henger seg på det asiatiske fallet fra tidligere denne uken.
Slik ser det ut i Asia litt over klokken 06....Se mer

Nikkei faller på svakere dollar

Yen har styrket seg mot dollar gjennom natten, noe som er dårlig nytt for japanske eksportbedrifter. Bilprodusentene Mazda og Toyota ned henholdsvis 2,10- og 1,22 prosent litt før klokken kvart på seks, torsdag morgen.
Grafen viser hvordan dollar har svekket seg mot japanske yen....Se mer
Infront

Blandet børsmorgen i Asia

Tokyo-børsen Nikkei har falt 0,67 prosent til 19.301,08 poeng tirsdag morgen, etter å ha holdt stengt mandag.
I Kina er det lagt frem tall som viser at konsumprisindeksen for desember var opp 2,1 prosent fra desember 2015, noe lavere enn november-tallene som var 2,3 prosent opp år-til-år.
Kinas produsentpriser stiger for fjerde måned på rad og for desember var produsentprisene opp 5,5 prosent fra de...Se mer

Nikkei opp på positive signaler fra Bank of Japan

Sterke signaler rundt den amerikanske økonomien fra Fed-sjef Janet Yellen og positive økonomiske data fra Tyskland løftet enkelte av de asiatiske børsene tirsdag morgen, og investorene ser ikke ut til å reagere nevneverdig på angrepene i Tyskland og Tyrkia.
Bank of Japan avslutter en turbulent år for den japanske økonomien på en positiv måte, og ser lysere på fremtiden.
Yen styrket seg litt mot både...Se mer

Bred nedgang i Asia

De toneangivende indeksene i Asia starter uken med nedgang.
Nikkei i Tokyo er ned 0,02 prosent, etter alt å dømme på grunn av styrket yen mot dollar. Like etter klokken 06.00 mandag morgen har yen styrket seg med 0,49 prosent.
Den australske ASX 200- indeksen er opp 0,60 prosent mandag morgen etter at den australske sentralbanksjefen Scott Morrison varselt et lavere budsjettunderskudd enn ventet for...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%