I samarbeid med CMC Markets
Hang Seng
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hang Seng

Teknologifall på rød morgen fra Asia

Asiatiske aksjer faller mandag morgen, og fredagens teknologifall i New York ser ut til å gi ringvirkninger på Asia-børsene.
Sørkoreanske Naver er ned 5,73 prosent, og internettselskapet Kakao har falt 4,83 prosent. I Tokyo faller Nintendo 2,30 prosent.
I motsatt ende av skalaen så klatrer Toshiba 6,4 prosent, på nyheten om at Western Digital vil øke budet på selskapets chip-divisjon, til over 18 mi...Se mer

Biljubel i Japan – Nikkei bikker 20.000 poeng

Med unntak av Shanghai-børsen, stiger de toneangivende asiatiske indeksene på ukens siste dag.
Torsdag kveld bekreftet president Donald Trump trekker USA ut av Parisavtalen, i tillegg kom det sterke nøkkeltall fra det amerikanske jobbmarkedet, da ADP-rapporten viste at sysselsettingen økte med 253.000 jobber i privat sektor, mot konsensusanslaget på 185.000
Dette ser i hvert fall ikke ut til å ha no...Se mer

Blandet børsmorgen fra Asia - Kinesisk PMI sterkere enn ventet

Etter to dager med dragebåtfestival åpnet de kinesiske markedene igjen i natt, og Hang Seng faller litt onsdag morgen.
Den Hongkong-baserte indeksen klatret 0,40 prosent rundt klokken 03.30 i natt, da kinesiske statistikkmyndigheter presenterte PMI-tall for mai som viste at industrisektoren vokser raskere enn antatt.
Kinesisk PMI for mai kom inn på 51,2 mot Reuters konsensusanslag på 51.
Shanghai Composite steg også e...Se mer

Oppløftende start på handelsuken i Asia

Etter en oppløftende avslutning på handelsuken i USA før helgen, stiger flere av de toneangivende asiatiske børsene i dagens handel.
Nikkei er opp 0,47 på en svakere yen mot dollaren. Hang Seng i Hongkong legger på seg 0,97 prosent. Shanghai er imidlertid ned 0,24 prosent i dagens handel.
Ifølge nyhetsbyrået Reuters er dagens oppgang i asiatiske aksjer, målt ved MSCI-indeksen, den største på en måne...Se mer

Asia-børsene mot rød ukeslutt

Etter en positiv start på uken, har det de siste dagene gått tråere på asiatiske aksjemarkeder. Natt til fredag opplevde alle de toneangivende asiatiske børsene en liten nedgang.
Like etter klokken 6 er Nikkei i Tokyo er ned 0,2 prosent, mens Hang Seng i Hongkong er ned 0,5 prosent.
I Sør-Korea faller børsen for første gang på seks dager. Kospi er ned 0,2 prosent etter kommentarer fra USAs presiden...Se mer

Bred børsoppgang i Asia

De asiatiske børsene fortsetter gårsdagens globale oppgang, og Nikkei har gjennom natten vært på sikk høyeste nivå siden november 2015.
Slik ser det ut litt klokken 06.00:
  • Nikkei opp 0,97 prosent
  • Hang Seng opp 0,36 prosent
  • Singapore opp 0,45 prosent
  • Shanghai opp 0,03 prosent
  • Kospi opp 0,54 prosent
  • ASX 200 opp 1,21 prosent
Ifølge Marketwatch bunner den asiatiske optimismen ut i økt optimisme til Donald Trumps skattereform, og utsiktene for at Fed vil heve styringsrenten allerede i mars.
Spesielt aksjer knyttet til råvarer og finans driver oppgangen.

Fed-rykter gir setter fart på børsen i Japan

Rykter fra Fed om økt sannsynlighet for renteøkning i mai har ført til at dollar har styrket seg 1,65 prosent mot yen siden klokken 18.00 i går kveld.
Det er nyheter som blit tatt god imot i Asia.
Donald Trump talte til Kongressen i natt, men det kom ingen store markedsutslag, til tross for at det var knyttet stor spenning til talen.
Klokken 06.00 er det grønt over hele linja hos de toneangivende asi...Se mer

God Trump-stemning gir børsløft i Asia

Abe
AFP
Dollaren styrker seg mot japanske yen etter det som skal ha vært et vellykket todagersmøte mellom USA og Japan, og den amerikanske valutaen løftes i tillegg på forventninger om «fenomenale» skattekutt fra Donald Trump.
Valutabevegelsene bidrar til oppgang på Nikkei-indeksen i Tokyo mandag, sammen med ferske, japanske BNP-tall som viser vekst på 1,0 prosent i fjerde kvartal. Indeksen stiger 0,43 prosent i dagens handel.
Ekspertene trekker et lettelsens sukk etter at valuta ikke ble et tema på møtet mellom Trump og den japanske statsministeren Shinzo Abe.Trump skal ellers ha inntatt en mer diplomatisk holdning til «Ett Kina»-politikken over helgen.
Hang Seng-indeksen i Hongkong stiger 0,51 prosent, mens Shanghai løftes 0,63 prosent.

Børsmorgen fra Asia og kinesisk PMI

Etter to dager med fall stiger de asiatiske børsene onsdag da investorene posisjonerer seg før rentemøtet i Federal Reserve senere i dag.
Nikkei i Tokyo stiger, og er litt over klokken 06.00 opp 0,58 prosent.
Hang Seng åpnet i dag igjen etter å ha vært stengt i forbindelse med kinesisk nyttår, og henger seg på det asiatiske fallet fra tidligere denne uken.
Slik ser det ut i Asia litt over klokken 06....Se mer

Nikkei faller på svakere dollar

Yen har styrket seg mot dollar gjennom natten, noe som er dårlig nytt for japanske eksportbedrifter. Bilprodusentene Mazda og Toyota ned henholdsvis 2,10- og 1,22 prosent litt før klokken kvart på seks, torsdag morgen.
Grafen viser hvordan dollar har svekket seg mot japanske yen....Se mer
Infront

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%