I samarbeid med CMC Markets
Hangseng
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hangseng

Asia stiger etter jubeldag på Wall Street

God morgen!
God stemning er tilsynelatende smittende, i hvert fall dersom man dømmer etter børsutviklingen i Asia på morgenkvisten.
Etter den største oppturen på Wall Street siden 2011 stiger aksjemarkedet i blant annet Kina, der Shanghai Composite-indeksen er opp 1,55 prosent noen minutter etter klokken 06.00 norsk tid.
I Hongkong er Hang Seng opp 2,5 prosent, mens Nikkei i Tokyo stiger 1,9 prosent...Se mer

Fallet bremser på børsen i Shanghai

God morgen!
Tross et nytt fall på Wall Street i går er det oppgang å spore i de asiatiske aksjemarkedene onsdag.
Shanghai Composite-indeksen er opp 0,8 prosent i dagens handel, etter et lite fall tidligere på morgenkvisten. Den kinesiske børsen har falt relativt kraftig de fire siste handelsdagene, og er ned snaut 19 prosent siden torsdag i forrige uke.
Dagens opptur kommer i kjølvannet av pengepolit...Se mer

Nytt børsras i Kina

God morgen!
Sentimentet i det asiatiske aksjemarkedet er fremdeles begredelig, og mandag bringer med seg et nytt, større børsfall i Shanghai.
Noen minutter etter klokken seks er Shanghai Composite ned 8,45 prosent. Hang Seng i Hongkong er ned 4,38 prosent, mens japanske Nikkei faller 3,95 prosent.
- Markedet er i en nedadgående trend. Det er ingen gode nyheter, aksjer er fortsatt dyre og det er ingen...Se mer

Børsras i Asia

Nedturen fortsetter i stor monn for de asiatiske børsene, både japanske og kinesiske investorer sender børsene ned mer enn to prosent fredag.
Pessimismen blant kinesiske innkjøpssjefer har smittet over på investorer på de asiatiske investorene. Ferske PMI-tall som måler fremtidsutsiktene til innkjøpssjefer tikket inn i løpet av natten, de viste til en økende uro i næringslivet. Indeksen endte på 4...Se mer

Bred nedtur i Asia

Fallene fortsetter for de kinesiske børsene, både Hang Seng-indeksen i Hong Kong og SSE-indeksen i Shanghai er ned torsdag. Førstnevnte er ned 1,2 prosent og SSE-indeksen i Shanghai er ned 0,4 prosent.
Straits Time-indeksen i Singapore er ned en prosent, S&PAsia50 er ned 1,1 prosent. De japanske investorene er hakket mer positive enn sine handelsnaboer i Stillehavsområdet, Nikkei-indeksen i Tokyo...Se mer

Børsfallet vokser i Asia - Kina leder an

De asiatiske investorene er nervøse når det kommer til Kinas fremtid og selger unna aksjer.
Like før klokken 06 onsdag tikker Shanghai-børsen ned 3,12 prosent, og bare den siste uken har børsen på samme sted falt med 7,55 prosent. Landets andre store børs, Hang Seng i Hong Kong er ned 1,04 prosent.
- Investorer bryr seg om to ting nå. Det er Kinas økonomi og timingen av neste renteøkning fra den a...Se mer

Ny aksjeopptur i Hongkong

God morgen!
Aksjene i Hongkong fortsetter å stige torsdag. Hang Seng-indeksen er opp 0,26 prosent for dagen, og har dermed steget ti av de elleve siste handelsdagene.
I resten av Asia er utviklingen noe mer blandet, i kjølvannet av sterk utvikling på Wall Street i går. Dollaren har svekket seg noe, hvilket bidrar til å sende Nikkei-indeksen i Tokyo ned 0,37 prosent.
I Shanghai stiger aksjemarkedet næ...Se mer

– Ikke akkurat dyrt i Kina

Som nevnt under tar børsen i Hongkong en pustepause tirsdag, i forkant av slipp av nye BNP-tall fra Kina i morgen.
Hang Seng-indeksen har steget betydelig den siste tiden: Den er opp 10,3 prosent den siste uken og 18,1 prosent for året, drevet av investorer fra fastlandet som finner verdsettelsen i Hongkong mer attraktiv enn tilsvarende i Shanghai.
Det argumenteres likevel for at det fortsatt er op...Se mer

Blandet i Asia: - Et volatilt marked

God morgen!
Etter laber utvikling på Wall Street i gårsdagens handel, er utviklingen blandet på de asiatiske børsene tirsdag.
Shanghai Composite stiger 0,96 prosent, Nikkei faller marginale 0,05 prosent mens Hang Seng i Hongkong er ned 0,48 prosent.
Markedene virker å være avventende før kinesiske veksttall og et skred av resultater. Hang Seng faller tilbake etter å ha steget 13 prosent over de åtte...Se mer

Blandet drops fra Asia

Etter at sure toner preget børsstemningen i både Europa og USA tirsdag er det nå miksede toner å spore av børsstemningen i de asiatiske aksjemarkedene onsdag. Børsene i Asia er nå på sine laveste nivåer siden januar ifølge nyhetsbyrået Reuters. Frykten for at den amerikanske sentralbanken, Federal Reserve, skal øke renten tidligere enn først antatt sitter i investorene. Nervøse investorer gir ubal...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%