I samarbeid med CMC Markets
S&P 500
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om S&P 500

Wall Street åpner flatt - kraftig opptur for Tesla

Onsdag stengte Dow Jones-indeksen over 22.000 poeng for første gang.
Det ble liten endring fra start torsdag, og Dow vaker fortsatt rundt den symbolske grensen.
Tesla indikerte en kraftig oppgang allerede i førhandelen. I åpningen er aksjen opp 6,15 prosent. Flere analytikere stiller spørsmål ved den voldsomme oppturen, ifølge CNBC.
– Vi er overrasket over bevegelsene etter stengetid onsdag. Risikopr...Se mer

Wall Street åpner opp - Dow nærmer seg milepæl

Den ikoniske Dow Jones-indeksen er i åpningsminuttene opp 0,41 prosent til 21.980. Den symbolske 22.000-grensen er dermed innen rekkevidde. Det blir i så fall indeksens andre milepæl dette året etter at den steg over 21.000 1. mars.
S&P 500 er opp 0,24 prosent. Nasdaq Composite er opp 0,24 prosent.
En rekke selskaper legger frem resultatene for andre kvartal tirsdag. De fleste før børsåpning, men st...Se mer

Snap faller over fire prosent på Wall Street

Snap Inc.er ned hele 4,91 prosent på Wall Street etter at salgsforbudet for innsidere og ansatte ble opphevet mandag. Dermed er opptil 400 millioner aksjer tilgjengelig for salg.
Snap-aksjen har hatt en tung ferd siden børsnoteringen. Tidligere denne måneden falt aksjen for første gang under noteringsprisen (IPO) på 17 dollar. Mandag handles aksjen for 13,81 dollar.
De toneangivende indeksene på Wal...Se mer

S&P 500 med største fremgang på to måneder

De toneangivende indeksene på Wall Street gikk alle frem under dagens handel, etter nedgang i går.
Noe som kan trekkes frem er at dette er den beste dagen for S&P 500 på to måneder. Sist gang indeksen fikk slik medvind var den 24. april i år, da gikk den frem 1,08 prosent.
Fremgangen i dag ser ut til å skyldes finans- og teknologaksjene, hvor Apple var en av vinnerne, opp 1,5 prosent. JP Morgan Ch...Se mer

Flere USA-indekser stiger til rekordnivåer

Etter at Oslo Børs stengte på enda en ny rekord på 724 poeng mandag, følger også amerikanske indekser etter med nye rekordnivåer.
Blant annet har S&P 500-indeksen satt ny intradag-rekord på 2.404 poeng, og Nasdaq Composite har gjort det samme med en økning til 6.153 poeng på det høyeste.
Dow Jones-indeksen stiger også, men ikke til rekordnivåer.
DJI er opp 0,39 prosent til 20.978 poeng, et stykke und...Se mer

Wall Street falt - tross Trumps skattelovnader

Wall Street falt tilbake igjen fredag, blant annet grunnet usikkerhet rundt det franske valget som sparkes i gang på søndag.
Også euroen virker å tape seg litt på begymringene for en Le Pen-seier, og valutaen har svekket seg mot både dollar og pund fredag ettermiddag.
Alle de toneangivende amerikanske indeksene fikk et løft fredag kveld etter at Donald Trump uttalte at ny skattereform er nært fores...Se mer

Ny poengrekord for Nasdaq

Det ble en god dag for de amerikanske børsene, og Dow Jones stengte for første gang i pluss siden mandag, godt hjulpet av Steven Mnuchins lovnader om en nært forestående skattereform.
  • Dow Jones stengte opp 0,85 prosent til 20.578,85 poeng
  • Nasdaq Composite opp 0,92 prosent til 5.916,78 poeng
  • S&P 500 stengte opp 0,76 prosent til 2.355,84 poeng

Dow Jones dratt ned av IBM

I går var det skuffende resultater fra investeringbanken Goldman Sachs som dro ned Dow Jones, og i dag er det IBM som må ta skylden.
Etter at selskapet for 20. kvartal på rad skuffet markedet falt aksjekursen som en stein fra start, og kursen holdt seg nede gjennom dagen. Ved stengetid var aksjen ned 5 prosent til 161,55 dollar per aksje.
Infront

Goldman Sachs dro med seg Dow Jones ned

De amerikanske børsene fulgte etter Asia og Europa og samtlige av de toneangivende indeksene stod i rødt ved stengetid tirsdag kveld.
Dow Jones Industrial Average falt med 0,55 prosent til 20.523,28 poeng, godt hjulpet av et kraftig kursfall for Goldman Sachs.
Investeringsbanken leverte skuffende tall for første kvartal noe som sendte aksjekursen ned 4,72 prosent, til 215,59 dollar per aksje.
Også strømmetjenesten Netflix...Se mer

Bedre stemning på Wall Street

Etter et bredt børsfall med global smitteeffekt i USA i går, ser stemningen såvidt ut til å ha snudd igjen i dagens handel på Wall Street.
Nasdaq er opp 0,48 prosent og S&P 500 stiger 0,19 prosent. Dow Jones avslutter ned marginale 0,03 prosent. Med dette bryter S&P 500 en tapsrekke på fire dager.
Blant de større selskapene er det Microsoft som stiger mest, mens Nike topper taperlisten.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%