I samarbeid med CMC Markets
S&P 500
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om S&P 500

Mot opptur i USA

Terminene i New York peker oppover rundt 20 minutter før Wall Street åpner. Futures på både Nasdaq og S&P 500 er opp snaut 0,7 prosent.
I tillegg til boligprisindeksen fra Case Shiller, som beskrevet under, kommer det en forbruker tillitsindeksklokken 16.00 norsk tid.

Mot opptur på Wall Street

Det ligger an til en aldri så liten opptur på Wall Street onsdag. Futures for S&P 500 og Nasdaq peker opp 0,31 prosent og 0,28 prosent.
Åpningen følger en heller blandet handelsdag i Europa. Den tyske DAX-indeksen er omtrent i null, mens CAC 40 i Paris er ned 0,51 prosent.
Her hjemme stiger Oslo Børs 0,64 prosent til 626,0 poeng. Spotprisen på et fat brentolje er i skrivende stund 44,30 dollar, opp...Se mer

Energiaksjene leder an i solid ukestart Wall Street

Wall Street åpner uken med en skikkelig opptur. Alle de største indeksene har klatret betydelig i dagens handel.
S&P 500 brøt tidligere i kveld nivået på 2.100 poeng, og ender dagen opp 1,19 prosent. Dow Jones stiger 0,93 prosent, mens Nasdaq Composite er opp 1,45 prosent.
Tidligere på dagen har vi blant annet fått innkjøpssjefsindeksen fra Institute for Supply Management, som falt til 50,1 i oktobe...Se mer

Over 2.100 poeng før første gang siden august

Den amerikanske S&P 500-indeksen har brutt 2.100 poeng for første gang siden august, etter en oppgang på 1,06 prosent for dagen.
Samtidig er Nasdaq opp 1,37 prosent, mens Dow Jones stiger 0,77 prosent.
På sistnevnte er det oljeselskapene som leder an, tross nedgang i oljeprisen. Chevron stiger 3,74 prosent, mens Exxon Mobil er opp 2,22 prosent.

Mot opptur på Wall Street

Det går mot nok en oppløftende handelsdag når børsene i USA åpner om noen timer. Åpningen følger et løft i gårsdagens sesjon, etterfulgt av oppgang i Asia og Europa.
Terminhandelen på S&P 500 og Nasdaq peker opp henholdsvis 0,58 prosent og 0,80 prosent.
- Folk har lett etter dårlige nyheter og det ser ut til å være i endring. Vi har hatt vedvarende frykt i det siste kvartalet knyttet til den kinesis...Se mer

Goldman Sachs kutter S&P 500

Goldman Sachs tar tirsdag ned sine forventninger til S&P 500. Anslaget for utgangen av året reduseres til 2.000 fra 2.100 poeng. Estimatet for inntjening per aksje reduseres til 109 dollar fra tidligere 114.
Neste år ser Goldman oppgang på fem prosent på S&P 500.
- «Flatt er det nye opp» vil være refrenget for investorene i 2016, skriver forretningsbanken i et notat, ifølge Marketwatch.

S&P nedgraderer Norske Skog

Kredittratingbyrået S&P nedgraderer Norske Skogs kredittrating til CCC til CCC+, med negative utsikter.
Det melder Dow Jones Newswires.

Ligger an til en svak dag på Wall Street

Den innledningsvise markedsjubelen over at Fed holdt styringsrenten uendret fordunstet utover kvelden i går og både Dow Jones og S&P 500 endte dagen ned.
Det ser ikke ut til at stemningen har tatt seg opp nevneverdig i dag heller, Dow Jones-futures er ned 0,7 prosent, S&P 500 svekker seg 0,8 prosent, mens Nasdaq-futures er ned 0,8 prosent.
Det er ingen store nøkkeltall på plakaten i dag, men det ka...Se mer

Dagens nøkkeltall

Det kommer faktisk en del nøkkeltall fra USA i dag, men de vil nok ganske naturlig havne i skyggen av Federal Reserves rentebeslutning klokken 20.00.
Her er uansett hva som er i vente:
Klokken 14.30 får man både tall for antallet byggetillatelser og påbegynte boliger i USA. I august ventes det 1,15 millioner nye byggetillatelser (annualisert), mens antallet påbegynte boliger ventes å ligge på 1,16...Se mer

Mot nervøs ukeavslutning på Wall Street

Etter å ha holdt «hodet over vannet» gjennom store deler av dagen, peker nå terminhandelen i USA mot en rød åpning på den andre siden av Atlanterhavet.
Futures for S&P 500 og Nasdaq er ned henholdsvis 0,26 prosent og 0,40 prosent rundt en time før åpningen.
Volatilitetsindeksen VIX falt i går 7,09 prosent, men alt peker mot nye svingninger i dagens handel. Dette skyldes ikke minst usikkerhet før det...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%