I samarbeid med CMC Markets
FTSE 100
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om FTSE 100

Oppgang i Europa, men København dras ned av Mærsk

Etter rundt 40 minutter med handel i Europa er de fleste toneangivende indeksene i positivt terreng.
Også i Stockholm og Helsinki er det oppgang tirsdag, og blant de 30 komponentene på storselskaps-indeksen i Stockholm er det kun Boliden (-0,56 prosent) som faller.
I København er det derimot ikke like positivt. Mærsk avholder kapitalmarkedsdag tirsdag, og her skal danskene forsøke å forklare hvorf...Se mer

Mot rød børsåpning i Europa

Derivattilbyderen CMC Markets skriver i en oppdatering på morgenkvisten at FTSE 100 i London er ventet å åpne ned 40 proeng, Dax-indeksen ned 15 poeng og Cac 40 i Paris ned seks poeng.
«Som et resultat av nedsalget i USA i går kveld, og denne morgenens svakhet i Asia, ser det europeiske markedet ut til å følge etter og åpne lavere, mens Nikkei 225 også skled inn i korreksjonsterritorium idet den te...Se mer

Onsdagens børsoppgang i Europa nesten radert bort

Det globale børsfallet ser ikke ut til å være over enda, noe vi fikk se onsdag kveld da Wall Street snudde ned etter at statsrentene steg på budsjettenighet.
Amerikanske statsobligasjoner med 10 års løpetid et lite hopp da det ble klart at Senatet har kommet til budsjettenighet, og renten har fortsatt opp torsdag. På det meste var den amerikanske «tiåringen» oppe på 2,88 prosent rundt klokken 16.00...Se mer

Kraftige fall over hele Europa

Milliarder av papir-euro, kroner og pund har gått opp i røyk tirsdag, da det globale børsfallet har spredd seg til alle verdens hjørner.
Den brede samleindeksen Euro Stoxx 600 falt 1,93 prosent, etter et fall på 1,56 prosent på mandag.
Blant selskapene som falt mest finner vi det britiske investeringsselskapet Man Group som falt 6,5 prosent, tett etterfulgt av Credit Suisse som dumpet ned 6,7 prose...Se mer

Verste dag i Stockholm siden juni 2016

Til tross for at blant annet tyske Dax trakk litt oppover mot slutten av dagen, endte det helrødt i Europa.
Den brede europeiske samleindeksen Stoxx 600 endte med et fall på 1,45 prosent, ledet av britiske Randgold Resources som endte ned 7,38 prosent.
Dermed fortsetter faller fra fredag forrige uke, da indeksen endte ned 1,38 prosent.
Overraskende høy lønnsvekst i USA har fått obligasjonsrentene ti...Se mer

Børsfall i Europa – Stoxx 600 ned 0,26 prosent

De toneangivende indeksene i Europa faller tilbake onsdag, og etter rundt 45 minutter med handel er den brede Stoxx 600-indeksen ned 0,26 prosent, tynget av blant andre svenske Skanska og Burberry.
Skanska har informert om omstrukturering, og sistnevnte leverte skuffende salgstall i fjerde kvartal, skriver Financial Times.
Også i Norden peker pilene nedover, med unntak av børsen i Helsinki som går m...Se mer

Uken starter med indeksfall i Europa

Ingen store utslag på de europeiske aksjemarkedene mandag morgen, men de fleste er dog negative.
Den brede stoxx 600-indeksen faller 0,14 prosent, der Steinhoffs fall på 4,5 prosent må ta sin del av skylden.
I Norden startet dagen med oppgang både i Helsinki og København, men etter 40 minutter med handel er begge børsene over på minussiden.
Enkelt-aksjer som kan trekkes frem er den finske gruveservic...Se mer

Solid dag i Europa – Dax opp 0,92 prosent

De europeiske børsene slår tilbake etter en tung start på året tirsdag og leverte bred oppgang onsdag.
Samleindeksen Stoxx 600 stengte med en oppgang på 0,50 prosent, og ifølge Bloomberg er det detaljhandelsektoren og helsesektoren er de sterkeste driverne til oppgangen.
Også i Norden pekte pilene oppover onsdag. I København tilfaller mye av æren legemiddelgiganten Novo Nordisk som var med på den e...Se mer

København mot strømmen i Europa

De fleste toneangivende europeiske indeksene står i rødt mandag morgen, der København etter litt over én og en halv time med handel er ett av få lyspunkt.
  • DAX i Frankfurt er ned 0,13 prosent
  • FTSE100 i London er ned 0,05 prosent
  • CAC40 i Paris er ned 0,16 prosent
I Norden faller S30 i Stockholm 0,18 prosent og H25 i Helsinki er ned 0,06 prosent.
I København er premiumindeksen C20 opp 0,45 prosent, godt hjulpet av medisingiganten Novo Nordisk som stiger 0,92 prosent og Genmab som er opp 1,99 prosent

Solid oppgang i Frankfurt og Paris

Dax-indeksen steg markant fra klokken 16.20 torsdag ettermiddag, og endte dagen med en oppgang på 1,39 prosent. Dette er den sterkeste dagen for den tyske indeksen siden 11. september, da den også steg 1,39 prosent.
Også i Paris styrket CAC40- indeksen betydelig, og endte opp 1,57 prosent.
London-børsen (FTSE100) opplevde ikke samme oppgangen, men endte fortsatt høyere enn den startet med en oppgang...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%