I samarbeid med CMC Markets
International Business Machines Corporation
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om International Business Machines Corporation

Dow Jones med nok en rekorddag

Dow Jones har nådd enda en milepel, og er nå oppe i over 19.910 poeng. Indeksen aldri vært så nær 20.000-grensa før, samme dag som møtet i Federal Reserve begynner.
I løpet av dagen har indeksen hatt en økning på 100 poeng. IBM (opp 1,73 prosent) og Apple (opp 1,98 prosent) har vært blant selskapene som har bidratt mest til oppgangen.
  • Dow Jones endte opp 0,58 prosent
  • S&P 500 endte opp 0,65 prosent
  • Nasdaq Composit endte opp 0,95 prosent

IBM raser etter kvartalstall

Datagiganten IBM faller kraftig etter at de mandag kveld offentliggjorde et kvartalsregnskap som ble oppfattet som svakt i aksjemarkedet.
Noen få minutter før handelen starter på Wall Street er IBM-aksjen ned nesten fem prosent i den uoffisielle førhandelen.
IT-giganten rapporterte om et overskudd som var noe bedre målt per aksje enn ventet, men omsetningen på 19,28 milliarder dollar var nesten 400...Se mer

Skuffende resultater dro ned Wall Street

Investorene likte ikke dagens toneangivende kvartalstall fra IBM, United Technologies og Verizon.Ved handelsslutt er IBM ned 5,87 prosent, United Technologies ned 7,04 prosent og Verizon ned 2,35 prosent.Hovedindeksene stoppet nedgangen på:**S&P 500 ned 0,43 prosent**Nasdaq ned 0,11 prosent** Dow Jones ned 1,00 prosentNedgangen må ses i lys av den siste ukens opptur. Dow Jones er opp rett under 2...Se mer

IBM raser fra start på Wall Street

IT-giganten IBM samt forsvars- og industrikonsernet United Technologies setter sitt preg på børsåpningen på Wall Street tirsdag ettermiddag.
IBM presenterte før børsåpning et kvartalsresultat som var svakere enn ventet og faller nesten fem prosent fra start. United Technologies offentliggjorde også resultater hvor de nedjusterer egne prognoser for fremtiden, noe som sender aksjen ned over seks pros...Se mer

IBM øker utbyttet

IT-kjempen IBM melder at de øker utbyttet med 18 prosent til 1,30 dollar per aksje, fra tidligere annonsert 1,10 prosent. 
IBM-aksjen er i skrivende stund opp 0,33 prosent. Hittil i år er aksjen opp 13 prosent. Selskapet la i forrige uke frem tall som viste et fall i inntektene på 12 prosent i første kvartal. 

IBM avviser planer om massive oppsigelser

IBM-aksjen har steget i mandagens handel etter en nyhetsartikkel i Forbes om at den gamle amerikanske it-giganten forbereder en nedbemanning av 25 prosent av staben, eller over 100.000 ansatte.
I 17.10-tiden melder imidlertid nyhetsbyrået Dow Jones at IBM benekter å ha planer om massive oppsigelser.
Aksjen er i 17.15-tiden opp 1,14 prosent til 157,64 dollar, etter å ha vært oppe i 159,46 dollar tidl...Se mer

Rød ukestart på Wall Street

De tre store indeksene på Wall Street starter i minus mandag etter en noe blandet dag i Europa og Asia:
*Dow Jones Industrial Average ned 0,33 prosent
*Nasdaq Composite ned 0,32 prosent
*S&P 500 ned 0,34 prosent
Den pessimistiske starten kommer etter en noe blandet avslutning på fredag i forrige uke, og det er nå bare Nasdaq-indeksen som er i pluss for året.
Blant aksjene som sliter mandag er telekomak...Se mer

Forbes: IBM skal kutte 110.000 ansatte

Det amerikanske magasinet Forbes og bidragsyter Robert Cringely har de siste dagene rapportert at IT-selskapet IBM nå jobber med en omstillingsplan kalt  «Project Chrome».
Planen skal ifølge Cringley innebære at en fjerdedel av arbeidsstokken skal sies opp - i IBMs tilfellet vil det i så fall bety et kutt på rundt 111.000 ansatte. Magasinet skriver videre at dette i så fall vil bli tidenes nedbema...Se mer

Mot flat åpning på Wall Street

Terminene på Wall Street peker sidelengs en drøy halvtime før handelen tar til. Blant selskapene som skiller seg ut, er blant annet IBM (trykk på tickeren øverst i innlegget for dagens nyheter).
- Investorene er faktisk mer bekymret for den generelle veksten, makro, enn for de amerikanske selskapenes resultater, mikro, men IMB hjelper ikke, sier John Plassard hos Mirabaud Securities til Bloomberg.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%