I samarbeid med CMC Markets
InterOil Exploration and Production
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om InterOil Exploration and Production

Interoil sikrer finansiering i Colombia

Interoil Exploration & Production har inngått avtaler med det colombianske selskapet SLS Energy der sistnevnte bidrar til finansieringen av boringen av fire brønner, ifølge en børsmelding.
SLS tar på seg 90 prosent av investeringene for Altair-brønnen i bytte mot at selskapet får 85 prosent av netto driftsinntekter fra brønnen. Etter at investeringen har gått i null vil SLS motta 36 prosent.
For brønnene Vikingo 1, Frison...Se mer

Interoil Exploration and Production faller kraftig

Interoil Exploration and Production falt rundt 15 prosent til 1,59 kroner per aksje da Oslo Børs åpnet onsdag. Omsetningen er imidlertid lav. Det er så langt onsdag gjort 24 handler med aksjen.
Selskapet hadde på forhånd varslet at en avtale om oljeleting med Agencia Nacional de Hidrocarburos ikke er blitt godkjent i retten.

InterOil øker bunnlinjen litt med litt høyere oljepris

Oljeselskapet InterOil Exploration and Production legger torsdag frem tall for andre kvartal.
Resultatregnskapet viser at selskapet fikk et driftsresultat før av- og nedskrivninger (EBITDA) på 1,2 millioner dollar, marginalt opp fra 1,1 millioner dollar sammenlignet med første kvartal. Inntektene landet på fire millioner dollar, en liten oppgang fra 3,9 millioner dollar.
Årsaken til økningen i inntekt...Se mer

Marginal nedgang i produksjonen for Interoil

Interoil Exploration and Production ASA solgte et fat olje til en snittpris på 40,1 dollar per fat i juli, fremgår det av en produksjonsoppdatering fra selskapet onsdag. Snittprisen samme måned for solgt gass var 19,6 dollar per enhet.
I snitt hadde Interoil videre en nettoproduksjon på 1.052 fat oljeekvivalenter per dag. Det er en liten nedgang fra 1.073 fra måneden før. Bruttoproduksjonen endte p...Se mer

InterOil betaler renter med gjeld

InterOil Exploration and Production skriver i en børsmelding at de kommer til å innfri et renteforfall på et obligasjonslån med nye obligasjoner.
De skriver at de gjør det basert på at klausuler i låneavtalen gir de anlednin til å innfri renteforfallet den 22. juli på denne måten og ikke med kontanter. 

Oljemygg smaker oljeprisfallet

Interoil Exploration melder om et brutto driftsresultat fra videreført virksomhet, justert for letekostnader, på én million dollar i fjerde kvartal.
Dette er en nedgang fra 1,4 millioner i samme periode i 2014.
Selskapets inntekter alt til 3,6 millioner dollar, ned fra 8,1 millioner. Reduksjonen i inntekter og driftsresultat tilskrives i hovedsak fallet i oljeprisen.
Bunnlinjen viser et tap for perio...Se mer

Oljepris- og produksjonsfall tynger Interoil

Oljemyggen Interoil Exploration har lagt bak seg et tredje kvartal preget av svake oljepriser og lavere produksjon.
Selskapets driftsinntekter i perioden falt til 4,4 millioner dollar, ned fra 13,3 millioner i samme periode i fjor. Dette ga et brutto driftsresultat (EBITDA) justert for letekostnader på 1,5 millioner dollar, mot 6,8 millioner i fjor.
Produksjonen i perioden falt til 75.974 fat per da...Se mer

Ny storinvestor i Interoil

Interoils største aksjonær, Andes Energia, har inngått en samarbeidsavtale med selskapet Canacol Energy om utvikling av Interoils lisenser.
Avtalen innebærer at at Canacol kjøper 49 prosent av selskapet der Andes har sin eierandel på 51 prosent av aksjene i Interoil, hvilket gir en indirekte eierandel på 22,99 prosent i det Oslo-noterte selskapet.
Prisen oppgis til 3,2 millioner dollar. Canacol vil...Se mer

Produksjonsoppdatering Interoil

Interoil Exploration and Production ASA solgte et fat olje til en snittpris på 43,6 dollar per fat. Snittprisen for solgt gass var 18,6 dollar per enhet.
Selskapet hadde i snitt en nettoproduksjon 1.212 fat oljeekvivalenter per dag. Det er en nedgang fra 1.236 fra måneden før. Bruttoproduksjonen endte på 773 fat oljeekvivalenter per dag, sammenlignet med 783 måneden før.
I Colombia var selskapets prod...Se mer

Interoil produserer mindre til høyere pris

Gjennomsnittlig olje- og gassproduksjon for Interoil Exploration & Production endte på 1.236 fat oljeekvivalenter per dag i Colombia i september 2015. Det er en nedgang fra 1.291 fat oljeekvivalenter per dag i august, opplyser selskapet i en børsmelding fredag morgen.
Snittprisen for oljen var 43,7 dollar per fat, en oppgang fra 41,8 dollar per fat fra forrige måned. Gassen ble i gjennomsnitt solgt...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%