I samarbeid med CMC Markets
InterOil Exploration and Production
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om InterOil Exploration and Production

North Energy selger aksjer og obligasjoner

NB. I en opprinnelig versjon av denne saken ble det brukt tall som ikke var korrekte, slik at det fremstod som at North Energy solgte med tap. Det stemmer ikke. E24 beklager.
Oljeselskapet North Energys datterselskap North Energy Capital har nå solgt unna obligasjoner utstedt av oljemyggen Interoil Exploration and Production. Utbetalingen skjer i form av 2,0 millioner dollar i kontanter og 7,5 mill...Se mer

Interoil-aksjen opp på funnyheter

Aksjen til oljeselskapet Interoil steg 10 prosent torsdag formiddag da selskapet kom med nyheter om boringen i Colombia. Etter halvannen times tid har aksjen falt noe tilbake, og har en samlet oppgang for dagen på snaue fire prosent.
Selskapet skriver at de har oppdaget olje i Turaco 1-brønnen, og at man nå skal gjennomføre flere tester for avdekke størrelsen på oljereserven.
Videre skriver selskapet at pa...Se mer

Interoil finner olje i Colombia

Interoil Exploration and Production melder i en børsmelding at de har funnet olje i Turaco 1-brønnen i Colombia.
Meldingen sier imidlertid ingenting om størrelsen på funnet. Selskapet og dets partner vil fortsette undersøkelsene av funnet.

Interoil-sjefen trekker seg

Alejandro Jotayan trekker seg fra styret og stilingen som administrerende direktør i oljeselskapet Interoil Exploration and Production, ifølge en melding.
Selskapet skriver at det har satt inn Pablo Arias som adm.direktør og finansdirektør, mens Leandro Carbone er ansatt som driftsdirektør.
Det vil ikke bli noen nye utnevnelser til styret, ifølge meldingen.

Interoil sikrer finansiering i Colombia

Interoil Exploration & Production har inngått avtaler med det colombianske selskapet SLS Energy der sistnevnte bidrar til finansieringen av boringen av fire brønner, ifølge en børsmelding.
SLS tar på seg 90 prosent av investeringene for Altair-brønnen i bytte mot at selskapet får 85 prosent av netto driftsinntekter fra brønnen. Etter at investeringen har gått i null vil SLS motta 36 prosent.
For brønnene Vikingo 1, Frison...Se mer

Interoil Exploration and Production faller kraftig

Interoil Exploration and Production falt rundt 15 prosent til 1,59 kroner per aksje da Oslo Børs åpnet onsdag. Omsetningen er imidlertid lav. Det er så langt onsdag gjort 24 handler med aksjen.
Selskapet hadde på forhånd varslet at en avtale om oljeleting med Agencia Nacional de Hidrocarburos ikke er blitt godkjent i retten.

InterOil øker bunnlinjen litt med litt høyere oljepris

Oljeselskapet InterOil Exploration and Production legger torsdag frem tall for andre kvartal.
Resultatregnskapet viser at selskapet fikk et driftsresultat før av- og nedskrivninger (EBITDA) på 1,2 millioner dollar, marginalt opp fra 1,1 millioner dollar sammenlignet med første kvartal. Inntektene landet på fire millioner dollar, en liten oppgang fra 3,9 millioner dollar.
Årsaken til økningen i inntekt...Se mer

Marginal nedgang i produksjonen for Interoil

Interoil Exploration and Production ASA solgte et fat olje til en snittpris på 40,1 dollar per fat i juli, fremgår det av en produksjonsoppdatering fra selskapet onsdag. Snittprisen samme måned for solgt gass var 19,6 dollar per enhet.
I snitt hadde Interoil videre en nettoproduksjon på 1.052 fat oljeekvivalenter per dag. Det er en liten nedgang fra 1.073 fra måneden før. Bruttoproduksjonen endte p...Se mer

InterOil betaler renter med gjeld

InterOil Exploration and Production skriver i en børsmelding at de kommer til å innfri et renteforfall på et obligasjonslån med nye obligasjoner.
De skriver at de gjør det basert på at klausuler i låneavtalen gir de anlednin til å innfri renteforfallet den 22. juli på denne måten og ikke med kontanter. 

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%