I samarbeid med CMC Markets
Jinhui Shipping and Transportation
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Jinhui Shipping and Transportation

Kina-opptur for bulkselskap

Tørrbulkselskapet Jinhui Shipping har lagt frem kvartalstall på morgenkvisten, og rapporten viser at bedring i markedsforholdene ga høyere inntekter i den aktuelle perioden.
- Tørrbulkmarkedet har bedret seg betydelig i første kvartal 2017. Fraktmarkedsratene spratt tilbake til oppløftende nivåer fra februar, og oppgangen ble støttet av en økning i sjøgående handelsaktivitet, spesielt i Kinas jerma...Se mer

Jinhui selger skip for 129 millioner kroner

Jinhui Shipping and Transportation Limited har inngått en avtale om å selge et fartøy for 15 millioner dollar, eller 128,7 millioner kroner.
Det er snakk om et Handysize-skip på 38.462 tonn, bygget i 2012.
Salget vil ikke ha noen negative effekter for selskapets operasjoner, skriver Jinhui i en melding. Skipet skal leveres mellom mai og juni.
Kjøperen er et selskap eid av Tokyo-listede Inui Global Lo...Se mer

Milliontap for Jinhui Shipping

Jinhui Shipping and Transport registrerte et tap på 121,44 millioner dollar i fjerde kvartal, inkludert nedskrivninger av verdier på skip på 113 millioner dollar, og salg på 7,9 millioner dollar.
Selskapet skriver i en børsmelding at 2016 har vært det verste året for tørrlast-markedet grunnet en overfylt tilbudsside og et uventet fall i globale shippingaktiviteter i 2016s første måneder.
Netto tapet for 2016 under ett...Se mer

Jinhui selger fire skip for 400 millioner kroner

Jinhui Shipping and Transportation Limited har inngått avtaler om å selge fire Supramax-skip for 48 millioner dollar, eller 400 millioner kroner.
Det skriver selskapet i en melding.
Kjøperen er selskaper kontrollert av det kinesiske selskapet Minyi Ship Leasing Ltd. Co., skriver Jinhui.
Salget vil ikke ha noen betydelig effekt på selskapets drift, skriver Jinhui, som nå eier to Post-Panamax-skip, 25...Se mer

Flagger aksjekjøp i Jinhui Shipping

Investoren Hakon Sæter flagger en eierandel på over fem prosent i rederiet Jinhui Shipping, ifølge en børsmelding.
Det skjer etter at Sæter mandag kjøpte 100.000 aksjer. Etter kjøpet kontrollerer investoren og hans selskaper 4,3 millioner aksjer, tilsvarende 5,1 prosent av utestående aksjer.

Jinhui Shipping utsetter betaling av skipsgjeld

Tørrlastrederiet Jinhui Shipping and Transportation Limited har inngått en avtale med fire store kreditorer om en delvis utsettelse av nedbetalingen av gjeld på skip.
Det skriver selskapet i en melding.
Blant annet vil selskapet kun betale halvparten av avdragene i perioden frem til 31. desember 2018, mens den andre halvparten skal betales i 2019.
Utsettelsen gir økonomisk pusterom til å kunne håndte...Se mer

Myrseth satser på inkasso og shipping

Investeringsdirektør Stig Myrseth bytter ut tre av aksjene i den ukentlige aksjeporteføljen denne uken, ifølge et nyhetsbrev.
Inn slippes gjeldsinnkrevingsselskapet B2 Holding, i tillegg til konglomeratet Bonheur og tørrlastrederiet Jinhui Shipping.
- Bonheur er et «valuecase» eller en «valuetrap» avhengig av hvilke briller du har på. Selskapet er et konglomerat hvor rundt 80 prosent av verdiene re...Se mer

Jinhui Shipping taper fortsatt penger

Tørrlastrederiet Jinhui Shipping fikk et underskudd før skatt 28,5 millioner dollar i tredje kvartal, som er litt bedre enn underskuddet på 32,4 millioner dollar i tilsvarende kvartal i fjor, ifølge kvartalsrapporten onsdag.
I tillegg til lavere inntekter tynges rederiet av en nedskrivning på 25 millioner dollar.
Øverst i regnskapet endte inntektene på 19 millioner dollar, mot 24,2 millioner i fjor...Se mer

Pareto: Økt kinesisk kullproduksjon negativt for tørrbulk

På en svakt negativ Oslo Børs setter tørrlastrederiene kursen nedover fredag, etter at de har steget mye den siste tiden.
Jinhui Shipping faller syv prosent, mens Belships faller åtte prosent og John Fredriksens Golden Ocean er ned 2,4 prosent. De siste tre månedene er de tre fortsatt opp henholdsvis 55, 60 og 25 prosent, mens fraktindeksen Baltic Dry har steget 58 prosent.
Kurser siste 3 mnd, indeksert til 100
Tørrbulkaksjene har fulgt med ratene oppover den siste tiden/Infront

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%