I samarbeid med CMC Markets
Kongsberg Gruppen
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Kongsberg Gruppen

Enda et selskap tar i bruk Kongsberg Digital-plattform

Base- og logistikkselskapet NorSea Group, der Wilh. Wilhelmsen er største aksjonær, melder at de etablerer et samarbeid med Kongsberg Digital, et selskap i Kongsberg Gruppen.
Avtalen innebærer at NorSea skal bruke den nye digitale plattformen til Kongsberg kalt Kognifai i utviklingen av sitt nye logistikksystem NSG E2E.
Nyheten kommer samme uke som det ble annonsert at Fred Olsen Renewables også ska...Se mer

Velger Kongsberg-teknologi til Lista vindkraftverk

Fred Olsen Renewables, Statoil og Kongsberg Gruppen har signert en avtale om at Kongsberg Digital skal levere datalagring og -sikkerhetsløsninger til vindturbinene på Lista Vindkraftverk. Anlegget eies av Fred Olsen-selskapet.
Avtalen innebærer at partene skal teste ut Kongsberg Digitals nye plattform for avansert dataanalyse og -styring kalt Kognifai, slik at man kan få ut direkte data fra vinpark...Se mer

Ny ordre til Kitron

Kitron har fått en ordre fra Kongsberg Defense Systems på militært kommunikasjonsutstyr. Ordren er på 34 millioner kroner.
Leveransen er en del av en kontrakt Kongsberg Gruppen og utstyret skal leveres til Ungarn. Kitron produserer delene de skal levere i Arendal. Leveransen skal etter planen skje i 2018.
- Vi er svært tilfredse med enda en gang å kunne tildele en betydelig ordre til Kitron. De sist...Se mer

Yara og Kongsberg Gruppen vil bygge verdens første selvkjørende og utslippsfrie containerskip

Det melder selskapene i en børsmelding.
Yara vil kutte 40.000 turer med dieseldreven lastebiltransport i året ved å flytte last fra vei til sjø.
Kongsberg Gruppen skal levere teknologien. Selskapet ser havrommet som et hovedsatsingsområde med autonomi som en viktig kjerneteknologi.
Fartøyet «Yara Birkeland» blir verdens første elektriske, selvkjørende containerskip med null utslipp, ifølge selskapene...Se mer

Kongsberg sikrer kontrakt med tysk forskningsfartøy

I en børsmelding torsdag informerer Kongsberg om at de har signert en kontrakt om leveranse av «en unik teknisk løsning» til Tysklands største forskningsfartøy, Atair II, som etter planen skal sjøsettes i 2020.
─ Kongsbergs integrerte fartøyskonsept for forskningsfartøy inkluderer et fullt integrert operatørmiljø utstyrt med akustisk datainnsamling, dynamisk posisjonering, fremdriftskontroll, navi...Se mer

Kongsberg-direktører kjøper aksjer

Som en del av Kongsberg Gruppens langtidsinsentivprogram har ledere i selskapet kjøpt 11.077 aksjer til kurs 135,6644 kroner.
For nåværende medlemmer av konsernledelsen er det en bindingstid på tre år på aksjene.
Konsernsjef Geir Håøy er den som kjøpte flest aksjer. Han har kjøpt 2.979 aksjer og sitter dermed på 12.219 aksjer.

Kongsberg Gruppen får luftvernkontrakt

Australske myndigheter skal utvikle et nytt luftvernsystem i landet.
Det gjøres gjennom en kontrakt til Raytheon Australia, hvor Kongsberg Gruppen vil være hovedunderleverandør, ifølge en børsmelding.
- Vi er fornøyd med at NASAMS anerkjennes som det foretrukne system for luftvern for den australske hæren. Vi ser frem til videre prosess som vil lede frem til en kontrakt, sier Eirik Lie, administrere...Se mer

Kongsberg inngår australsk missilkontrakt

Kongsberg Defence Systems har inngått en kontrakt til 150 millioner kroner for å integrere en ny sensorkapabilitet i Joint Strike Missile, et missil som brukes i det nye amerikanske jagerflyet F-35.
Kontrakten er resultatet av en avtale mellom Norge og Australia som ble satt i gang i 2015, skriver selskapet i en melding.
Sensoren utvikles av BAE Systems Australia og vil gjøre missilet i stand til å...Se mer

Kongsberg Maritime skal levere undervannsfarkoster for 155 mill.

Kongsberg Maritime, som inngår i Kongsberg Gruppen, har inngått kontrakt med Det norske forsvaret om levering av undervannsfarkoster til en verdi av 155 millioner, ifølge en melding.
Disse farkostene skal benyttes til å oppdage, klassifisere og identifisere miner.
De blir utrustet med avanserte sensorer for moderne minejakt.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%