I samarbeid med CMC Markets
Kongsberg Gruppen
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Kongsberg Gruppen

Norsafe og Kongsberg Maritime bygger ubemannet fartøy

De to selskapene skal sammen bygge et ubemannet fartøy for datainnhenting.
Båten er spekket med sensitive senorer og skal leveres til både sivile og militære kunder, opplyser Norsafe i en pressemelding.

Kongsberg Gruppen slår sammen forsvarsvirksomheter og kutter 100 mill.

Konglomeratet Kongsberg Gruppen, som blant annet er aktive innen våpen og oljeservice, slår sammen sine to forsvarsområder for å redusere de årlige kostnadene med 100 millioner kroner fra neste år.
Selskapet bekrefter overfor E24 at det vil nedbemanne med rundt 130 stillinger. De ansatte får tilbud om sluttpakke.
De to forsvarsområdene som skal slås sammen er Kongsberg Protech Systems og Kongsberg D...Se mer

Kongsberg Maritime vinner LNG-kontrakt på 186 mill.

Kongsberg Gruppen melder at datterselskapet Kongsberg Maritime har vunnet nok en kontrakt for å levere utstyr til en passasjerferdige for Siem Gruppen. Kontrakten er inngått med Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG), som er et selskapet i Siem-systemet.
Fergen skal i trafikk for det franske rederiet Brittany Ferries, og ifølge Kongsberg Maritime skriver i en børsmelding at kontrakten er verdt ru...Se mer

Kongsberg skal levere kampsystem til Finlands artilleri

Dagens før Kongsberg Gruppen slipper sine kvartalstall melder konsernet om en ny kontrakt med Hanwha Land Systems i Korea. Hanwha skal levere et splitter nytt artillerisystem til Finland av typen K9 Thunder 155mm, og der skal Kongsberg Defense Systems' Integrated Compbat Solution (ICS) installeres.
ICS er den digitale plattformen som skal håndtere tilkoblinger, integrering av sensorer, kommunikasjo...Se mer

Ny helikopteravtale for Kongsberg Gruppen: Kan være verdt 300 mill.

Kongsberg Gruppen melder at datterselskapet Kongsberg Defense Systems har signert en avtale med Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) for vedlikehold av girboksene til de norske Sea King-helikoptrene.
Rammeavtalen har et potensial på opptil 300 millioner kroner for konsernet, avhengig av hvor mye Forsvaret bestiller. Avtalen løper i utgangspunktet frem til 2020, men kan forlenges med inntil tre år...Se mer

Kongsberg Gruppen fornyer avtale med Nasa

Kongsberg Satellite Services (KSAT), et selskap i Kongsberg Gruppen, har nå inngikk en utvidet og forlenget avtale med den statlige amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Kontrakten har en ramme på 360 millioner kroner over seks år til 2022, inkludert opsjoner.
Det øker ordrereserven til KSAT til 2,8 milliarder kroner på toppen av konsernets øvrige ordrereserve.
I en børsmelding skriver Kongsberg...Se mer

Kongsberg Gruppen skal bidra til å bygge verdens første selvgående offshorefartøy

Kongsberg Maritime, som er en del av Kongsberg Gruppen, melder at de sammen med offshorerederiet Bourbon og Automated Ship Ltd. skal bidra til å designe og drifte verdens første selvgående offshorefartøy. Skipet som skal døpes Hrönn skal leveres i 2018, etter planen.
– Ifølge intensjonsavtalen skal Bourbon være med på å tilrettelegge byggingen av Hrönn og skal bidra til fartøyets kommersielle bruk...Se mer
Det autonome offshorefartøyet Hrönn
Illustrasjon: KM/Automated Ships Ltd.

Tidligere Telenor-topp blir finansdirektør i Kongsberg Gruppen

Kongsberg Gruppen har ansatt Gyrid Skalleberg Ingerø som ny finansdirektør, ifølge en børsmelding.
Ingerø har lang erfaring fra Telenor og kommer fra en tilsvarende stilling i Telenor Digital Businesses. Hun var tidligere finansdirektør i Telenor Norge.
Ingerø har ledererfaring fra børsnoterte selskaper og innen revisjon og finansiell rådgivning, og har vært finansdirektør i Komplett og revisor i No...Se mer

Enda et selskap tar i bruk Kongsberg Digital-plattform

Base- og logistikkselskapet NorSea Group, der Wilh. Wilhelmsen er største aksjonær, melder at de etablerer et samarbeid med Kongsberg Digital, et selskap i Kongsberg Gruppen.
Avtalen innebærer at NorSea skal bruke den nye digitale plattformen til Kongsberg kalt Kognifai i utviklingen av sitt nye logistikksystem NSG E2E.
Nyheten kommer samme uke som det ble annonsert at Fred Olsen Renewables også ska...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%