I samarbeid med CMC Markets
Kongsberg Gruppen
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Kongsberg Gruppen

Kongsberg Gruppen-direktør blir sjef i Norsk Romsenter

Christian Hauglie-Hanssen går fra jobben som direktør for romfartsdivisjonen i Kongsberg Gruppen, kalt Space & Surveillance, til jobben som administrerende direktør i Norsk Romsenter.
Han tar over etter Bo Andersen og starter i jobben 1. juni, ifølge en melding fra Norsk Romsenter.
- Styret er veldig fornøyd med at Christian har takket ja til den spennende jobben som direktør i Romsenteret, sier st...Se mer

Patria inngår missilsamarbeid med sin storaksjonær Kongsberg Gruppen

Det norske forsvars- og industrikonsernet Kongsberg Gruppen melder at de inngår en ny samarbeidsavtale med finske Patria om missilsystemer.
Kongsberg Gruppen kjøpte seg opp til en eierandel på like under 50 prosent i Partria i 2016. Resten eies av den finske staten. (Patria og den norske stat eier forøvrig halvparten hver av det norske forsvarskonsernet Nammo).
Den nye samarbeidsavtalen innebærer at...Se mer

Nodeland blir direktør for Nammo-avdeling

Tidligere luftfartsdirektør Stein Erik Nodeland blir direktør for Aerospace Propulsion i Nammo fra 15. januar, og etterfølger Frank Møller som går inn i en annen stilling i samme forretningsenhet.
Det skriver selskapet i en melding.
Nodeland kom til Nammo i januar 2017 som direktør for forretningsutvikling, etter å ha vært jagerpilot i flyvåpenet, direktør for det norske innkjøpsprogrammet for jager...Se mer

Kongsberg-selskap tegner milliardkontrakt

Patria, som er 49 prosent eid av Kongsberg Gruppen, har signert en avtale med det finske forsvaret om oppgradering og vedlikehold av båter i Hamina-klassen.
Avtalen har en verdi på 170 millioner euro, tilsvarende omtrent 1.655 millioner kroner.

USA bestiller flere våpenstasjoner av Kongsberg Gruppen

Kongsberg Gruppen melder at den amerikanske hæren har lagt inn en bestilling for flere våpenstasjoner av typen Protector RWS Low Profile i Crows-serien. Ordren er verdt 330 millioner kroner, ifølge en børsmelding fra det norske selskapet.
Ordren kommer som et påfyll i rammeavtalen som den amerikanske hæren inngikk med Kongsberg Gruppens forsvarsselskap Protech Systems i 2012. Crows er en samlebeteg...Se mer

Kongsberg Gruppen skal levere luftvernsystemer for 608 mill.

Kongsberg Gruppen har inngått en avtale verdt 77 millioner dollar, tilsvarende 608 millioner kroner for levering av luftvernsystemet NASAMS.
Avtalen er inngått med det indonesiske forsvarsdepartementet. Les mer her:

Kongsberg Gruppen med milliardkontrakt

Industriselskapet Kongsberg Gruppen har torsdag fått kontrakt med Litauens forsvarsdepartement om levering av våpensystemet Nasams (National Advanced Surface-to-Air Missile System), opplyser selskapet i en børsmelding.
Kontrakten er verdt omtrent 1 milliard norske kroner.
Litauen annonserte i fjor en myndighetsavtale med Norge om anskaffelse av Nasams- komponenter og i dag inngikk Kongsberg kontra...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%