I samarbeid med CMC Markets
Kongsberg Gruppen
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Kongsberg Gruppen

USA bestiller flere våpenstasjoner av Kongsberg Gruppen

Kongsberg Gruppen melder at den amerikanske hæren har lagt inn en bestilling for flere våpenstasjoner av typen Protector RWS Low Profile i Crows-serien. Ordren er verdt 330 millioner kroner, ifølge en børsmelding fra det norske selskapet.
Ordren kommer som et påfyll i rammeavtalen som den amerikanske hæren inngikk med Kongsberg Gruppens forsvarsselskap Protech Systems i 2012. Crows er en samlebeteg...Se mer

Kongsberg Gruppen skal levere luftvernsystemer for 608 mill.

Kongsberg Gruppen har inngått en avtale verdt 77 millioner dollar, tilsvarende 608 millioner kroner for levering av luftvernsystemet NASAMS.
Avtalen er inngått med det indonesiske forsvarsdepartementet. Les mer her:

Kongsberg Gruppen med milliardkontrakt

Industriselskapet Kongsberg Gruppen har torsdag fått kontrakt med Litauens forsvarsdepartement om levering av våpensystemet Nasams (National Advanced Surface-to-Air Missile System), opplyser selskapet i en børsmelding.
Kontrakten er verdt omtrent 1 milliard norske kroner.
Litauen annonserte i fjor en myndighetsavtale med Norge om anskaffelse av Nasams- komponenter og i dag inngikk Kongsberg kontra...Se mer

Kitron får Kongsberg-kontrakt

Kitron har signert en rammeavtale med Kongsberg Maritime med en potensiell verdi på rundt 200 millioner kroner over fem år.
Kontrakten gjelder produksjon og levering av elektoniske moduler og produkter.
- Denne avtalen er strategisk viktig for Kitron. Vi har hatt et langvarig og tett samarbeid med andre avdelinger i Kongsberg. Dette nye partnerskapet med Kongsberg Maritime, det største forretningsom...Se mer

Enova støtter Kongsberg og Yaras selvkjørende skip med 133 mill.

Det statlige selskapet Enova melder torsdag at de vil bidra med et tilskudd på 133 millioner kroner til byggingen av det autonome skipet «Yara Birkeland» og et autonomt konsept på Herøya som skal sørge for at skip fortøyes, lastes og losses automatisk og elektrisk.
Skipet og logistikkløsningen på land er et samarbeidsprosjekt mellom Kongsberg Gruppen (Kongsberg Maritime) og kunstgjødselkonsernet...Se mer

Norsafe og Kongsberg Maritime bygger ubemannet fartøy

De to selskapene skal sammen bygge et ubemannet fartøy for datainnhenting.
Båten er spekket med sensitive senorer og skal leveres til både sivile og militære kunder, opplyser Norsafe i en pressemelding.

Kongsberg Gruppen slår sammen forsvarsvirksomheter og kutter 100 mill.

Konglomeratet Kongsberg Gruppen, som blant annet er aktive innen våpen og oljeservice, slår sammen sine to forsvarsområder for å redusere de årlige kostnadene med 100 millioner kroner fra neste år.
Selskapet bekrefter overfor E24 at det vil nedbemanne med rundt 130 stillinger. De ansatte får tilbud om sluttpakke.
De to forsvarsområdene som skal slås sammen er Kongsberg Protech Systems og Kongsberg D...Se mer

Kongsberg Maritime vinner LNG-kontrakt på 186 mill.

Kongsberg Gruppen melder at datterselskapet Kongsberg Maritime har vunnet nok en kontrakt for å levere utstyr til en passasjerferdige for Siem Gruppen. Kontrakten er inngått med Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG), som er et selskapet i Siem-systemet.
Fergen skal i trafikk for det franske rederiet Brittany Ferries, og ifølge Kongsberg Maritime skriver i en børsmelding at kontrakten er verdt ru...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%