I samarbeid med CMC Markets
Kværner
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Kværner

Kværners finansdirektør trekker seg

Finansdirektør Eiliv Gjesdal i Kværner søker nye utfordringer utenfor selskapet og går av som finansdirektør den 6. april.
Idar Eikrem er utpekt som Kværners nye finansdirektør. Han tiltrer den 5. april og vil få støtte fra Gjesdal i en overgangsperiode frem til slutten av juni.
Eikrem har tidligere vært finansdirektør i Aibel og kanadiske Synenco Energy, og har lang arbeidserfaring fra Norsk Hydro.

Kværner sikrer kontrakt med Statoil

Kværner har signert en rammeavtale med Statoil for oppgradering av den halvt nedsenkbare plattformen Njord A. Samtidig har selskapet fått en tildeling under rammeavtalen med en anslått verdi på 120 millioner kroner.
Njord A skal nå taues til land i 2016 for arbeid med plattformens strukturelle integritet. I tillegg skal det gjøres generelle oppgraderinger på plattformen.
Boreoperasjonene på Njord A bl...Se mer

Kværner inngår USA-forlik: Får inn 35 millioner mindre enn ventet

Kværner melder onsdag at man nå har inngått et forlik med Amec Foster Wheeler i kjølvannet av Longview Power-prosjektet i West Virginia i USA. Prosjektet var en del av Kværner North America, som ikke lenger er en aktiv virksomhet.
Kværner skulle egentlig mottatt 74 millioner dollar fra Foster Wheeler i henhold til en avgjørelse i en volgiftsdomstol i USA, men dette beløpet nektet Foster Wheeler å b...Se mer

Liten opptur for Kværner

Kværner melder tirsdag morgen om en aldri så liten opptur i fjerde kvartal. Selskapets justerte brutto driftsresultat i perioden endte på 178 millioner kroner, hvilket er en økning fra 175 millioner fra samme periode året før.
Selskapets driftsinntekter er imidlertid lavere. Disse ble 2.577 millioner i kvartalet, ned fra 3.591 millioner.
Det tilsvarende kvartalet i 2014 var preget av en større nedsk...Se mer

HitecVision-selskap øker i Kværner

HitecVision-selskapet North Sea Strategic Investment har vært på handletur på Oslo Børs onsdag.
I løpet av dagen har de kjøpt vel 1,556 millioner aksjer i Kværner, ifølge en børsmelding.
Det bringer eierandelen over 15 prosent, noe som pålegger de om å flagge sin nye eierandel gjennom børsmeldingssystemet.
Totalt eier selskapet nå 41,82 millioner Kværner-aksjer, noe som tilsvarer en eierandel på 15,5...Se mer

Oljeprisfall ødela stemningen: Kværner og Børsen mistet piffen

Oslo Børs så lenge ut til å ende i pluss onsdag etter en oppgang fra åpningen. Hovedindeksen lå store deler av dagen med en oppgtang på mellom 0,4 og snaue 0,6 prosent, men helt på tampen mistet Hovedindeksen oppdriften og endte ned 0,08 prosent.
For Kværner endte det også i minus onsdag, men den aksjen falt jevnt og trutt fra start. Aksjen endte ned 1,1 prosent til 7,22 kroner. Det skjedde etter a...Se mer

Kværner faller etter oppkjøpsfest

Kværner-aksjen fikk seg et solid løft fra morgenen tirsdag etter at det ble kjent at et HitecVision-selskap har kjøpt en aksjepost på 10 prosent til kurs åtte kroner og med det har en eierandel på 11,1 prosent.
Men festen har raskt ebbet ut.
Etter å ha steget helt opp til åtte kroner, har aksjen nå i 11.20-tiden falt tilbake til 7,32 kroner.
Men det ligger likevel an til å bli en god uke for Kværner-...Se mer

HitecVision-selskap kjøper 10 prosent av Kværner

Selskapet North Sea Strategic Investments, som er forvaltet av investeringsselskapet HitecVision, har kjøpt 10 prosent av Kværner.
I tillegg til de aksjene selskapet allerede eier i Kværner kommer eierandelen opp i 11,1 prosent, ifølge en børsmelding.
North Sea Strategic Investments har betalt en kurs på åtte kroner per aksje for de 26,9 millioner aksjene de nå har anskaffet seg.
Det var tirsdag etter middag a...Se mer

Kværner opp nesten 14 prosent etter bud

Kværner-aksjen er i gang igjen etter handelsstopp, og for en fart aksjen har satt. 
Etter en kjøpsorde på 26.900.000 aksjer, tilsvarende 10 prosent av selskapet, fra en ukjent finansiell investor, ble aksjen pauset.
Etter handelsstoppen er aksjen opp 13,38 prosent. 

Ukjent investor vil kjøpe 10 prosent av Kværner

Det er handelsstans i Kværner-aksjen etter en melding om at en ukjent investor vil kjøpe opptil 26.900.000 aksjer. Det tilsvarer omtrent 10 prosent av selskapet.  
Artic Securities har blitt engasjert av en finansiell investor for å utforske kjøpsmuligheten, kommer det frem av en børsmelding.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%