I samarbeid med CMC Markets
Lerøy Seafood Group
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Lerøy Seafood Group

Prisfest for Lerøy

Lerøy Seafood Group rapporterer solide tall etter nok et kvartal med høye ørret- og laksepriser.
Selskapet omsatte for 4.924 millioner kroner i fjerde kvartal, og hadde et driftsresultat før verdijustering på 1.017 millioner kroner.
Konsernets resultat før skatt og verdijustering landet på 1.025 millioner kroner, mot 335 millioner kroner i fjerde kvartal 2015. Resultat før biomassejustering er 14,...Se mer

Spørsmål

Anonym: Forstår ikke kursen på Lerøy. Det nærmer seg kvartalsrapport, er det slik at markedet forventer negative nyheter siden aksjen "stuper" ?

Anders Park Framstad:
Hei! Denne er nok negativt påvirket av at flere av de øvrige oppdrettsselskapenes kvartalsrapporter har blitt tatt dårlig imot i markedet, til tross for at de isolert sett har vært meget bra. Det er jo allerede kjent at fiskeprisene gjennom kvartalet har vært meget høye, og dette har nok bygget en ikke ubetydelig fallhøyde.

Spørsmål: Trump-effekt på norsk laks?

Runeerling: Hei! Er ikke Trumps ordre om å skrinlegge TTIP utelukkende gode nyheter for norsk lakseeksport?

Marius Lorentzen:
Hei Rune Erling,
Jeg forhørte meg med en av de som kjenner norsk sjømatnæring aller best, analytiker Kolbjørn Giskeødegård i Nordea Markets. Her er det han sa om eventuelle opp- eller nedsider for norsk lakseeksport med Trumps handelspolitikk:
Han sier at det alltid er en risiko for at endringer i handelspolitikken påvirker en liten, åpen økonomi som den norske, og spesielt en sektor som sjømatnærin...Se mer

DNB Markets jekker oppdrettsaksjer både opp og ned

Analytikerne i DNB Markets har gjort en rekke endringer i anbefalingene de har på oppdrettsaksjene. Det kommer frem i en oppdatering mandag.
De oppjusterer nå Salmar fra en Hold- til Kjøp-anbefaling etter at aksjen har falt ned snaue ni prosent de siste tre månedene.
Både Marine Harvest og Lerøy tas derimot ned fra Kjøp til Hold. etter at aksjene har steget om lag fem og åtte prosent i samme period...Se mer

Lerøy med rekordresultat, men skuffer likevel

Lerøy Seafood legger frem et langt bedre resultat enn for ett år siden, og rekordresultat så langt i år, men tredje kvartal er likevel noe svakere enn ventet.
Resultat etter skatt er på 370 millioner kroner, fra 228 millioner kroner for ett år siden, mens brutto driftsresultat (ebitda) er opp 68 prosent til 612 millioner kroner.
Så langt i år har selskapet en 30 prosent høyere omsetning enn året før...Se mer

Lerøy vil tvangsinnløse resten av Havfisk-aksjene – Har sikret seg 80,5 prosent av Norway Seafoods

I sommer annonserte Kjell Inge Røkkes Aker og Lerøy Seafoods at de to hadde inngått en avtale som innebærer at Lerøy kjøper Kjell Inge Røkkes aksjer i Havfisk og Norway Seafood.
Etter det har Lerøy gått ut med et pliktig tilbud på resten av aksjene i Havfisk og et frivillig tilbud på aksjene i Norway Seafood som de ikke eier.
Tilbudsperioden fra Lerøy gikk ut mandag 17. oktober etter børsslutt, og n...Se mer

Litt flere Havfisk-aksjonærer sier ja til Lerøy

Oppdrettselskapet Lerøy Seafood Group melder at de har fått ytterligere aksept for 280.572 aksjer Havfisk i forbindelse med det pliktige tilbudet om å kjøpe resten av aksjene. Dermed har Lerøy fått aksept for tilbudet på 2,57 millioner aksjer og sammen med sine egne aksjer har de dermed sikret seg 71,19 prosent av aksjene.
Lerøy tok over 67 prosent av aksjene i Havfisk og 73,6 prosent av aksjene i...Se mer

Anbefaler Lerøys fiskebud

Styret i Norway Seafoods Group har besluttet å anbefale Lerøys bud på alle aksjene i selskapet.
Det vektlegges at budet er høyere enn verdsettelsen av selskapet basert på historisk inntjening og historisk kontantstrøm, at selskapet trenger ny egenkapital og likviditet, at Lerøy har en kontrollerende eierandel og at aksjen vil bli strøket på OTC.
Budet ble fremsatt i forbindelse med Lerøys kjøp av Ak...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%