I samarbeid med CMC Markets
Lundin Petroleum AB
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Lundin Petroleum AB

Resultatvarsel fra Lundin: Gevinst etter skilsmissen, men nedskrivning på sokkelen

Oljeselskapet Lundin Petroleum slapp onsdag morgen et resultatvarsel i forkant av selskapets kvartalsrapport 2. august.
Samlet sett vil selskapet bokføre letekostnader og nedskrivninger på om lag 35 millioner dollar (283 millioner kroner) før skatt, en valutagevinst på 118 millioner dollar (954 millioner kroner) og en gevinst på salg av eiendeler i forbindelse med oppsplittingen av selskapet på tot...Se mer

Lundin Norway forlenger riggkontrakten på Leiv Eiriksson

Oljeselskapet Lundin Norway, som er en del av Lundin Petroleum, har forlenget leiekontrakten med Leiv Eiriksson-riggen som eies av Ocean Rig. Det kommer frem i en melding fra riggselskapet.
Lundin har benyttet en opsjon som forlenger kontraktsperioden ut september 2017, og Ocean Rig har også sagt ja til å gi Lundin ytterligere opsjoner for to letebrønner til. Det er tredje gangen Lundin forlenger...Se mer

North Energy selger produksjonslisens til Lundin Norway

North Energy ASA selger sine resterende 40 prosent eierandel i produksjonslisens 805 til Lundin Norway.
North Energy har nå solgt seg helt ut av norsk sokkel og har bestemt å avslutte all petroleumsaktivitet i datterselskapet North E&P.
Verdien av salget blir ikke oppgitt.

Lundin selger deler av Brynhild-feltet for knallpris

Oljeselskapet Lundin Norway (en del av Lundin Petroleum) melder at de har inngått en avtale med CapeOmega om å selge en andel på 39 prosent i Brynhild-feltet på norsk sokkel.
CapeOmega er et lite oljeselskap eid av detn norske private equtiy-fondet HitecVision. HitecVision satser tungt på norsk sokkel for tiden, og står blant annet bak oppkjøpet av Exxon Mobils norske produksjon.
Lundin skriver i en pressemeld...Se mer

Har du tro på Barentshavet? Lundin er valget, sier Danske Bank

Hvis man har tro på at oljeselskapenes borekampanjer i Barentshavet skal gi gode resultater, er det best å plassere pengene på svenske Lundin Petroleum, mener analytiker Anders Holte i Danske Bank Markets.
Leteaktivitetene det neste året har potensial til å løfte Lundins aksjekurs med hele 30 kroner, mener Holte.
Statoil-aksjen kan derimot løftes med opptil 5,3 kroner per aksje hvis selskapets letek...Se mer

Oljeproduksjonen faller, men er høyere enn i fjor

Foreløpige produksjonstall fra Oljedirektoratet viser at gjennomsnittlig dagsproduksjon i april, endte på 2.111.000 fat olje, NGL og kondensat.
Det er en nedgang på 38.000 fat per dag, om lag 2 prosent sammenlignet med mars.
Væskeproduksjonen i april fordeler seg slik (snitt per dag):
Oljeproduksjonen ligger cirka 4,2 prosent over produksjonen i april i fjor og er ca. 4,2 prosent over Oljedirektor...Se mer

Lundin starter Alta 4-boringen i Barentshavet

Oljeselskapet Lundin melder at boringen på avgrensningsbrønnen ved Alta-funnet i Barentshavet nå er i gang (børnnen kalles 7220/11-4 Alta-4).
Brønnen ligger rundt to kilometer sør for det originalet Alta-funnet, som er estimert til å være på 125 til 400 millioner fat oljeekvivalenter. I tillegg til dette har Lundin også gjort funn i nærområdet som er kjent som Gohta og Fiilicudi. Totalt kan det lig...Se mer

Lundin Petroleum-aksjen bykser etter gode tall

Lundin Petroleum hoppet over to prosent opp fra børsstart onsdag, etter å ha levert høy produksjon og bedre tall enn ventet for første kvartal.
Klokken 9.24 har aksjen falt noe igjen, men er fortsatt opp 0,89 prosent, ifølge livekursen på Google Finance.
Selskapets brutto driftsresultat steg fra 97,4 til 355,8 millioner dollar (driftsresultat før av- og nedskrivninger – EBITDA), mens resultat etter...Se mer

Skuffende boreresultat for Lundin: – Ressursestimatet for funnet vil reduseres

Oljeselskapet Lundin som slapp overraskende sterke kvartalstall onsdag morgen gjennomfører for tiden et omfattende boreprogram i Barentshavet, som er fokusert i områdene rundt Alta- og Gohta-funnene som selskapet gjorde for noen år tilbake.
Onsdag skriver Oljedirektoratet at de foreløpige resultatene for avgrensningsbrønnen på Gohta er kommet, det minste av de to funnene. Brønnen ble boret rundt fi...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%