I samarbeid med CMC Markets
Lundin Petroleum AB
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Lundin Petroleum AB

Lundin Norway har startet Børselv-boringen i Barentshavet

Mens Statoil, Lundin og de andre partnerne på Korpfjell-lisensen fordøyer det skuffende leteresultatet som ble kjent tidligere denne uken, fortsetter det planlagte borearbeidet i Barentshavet.
Torsdag melder Lundin Petroleum at deres norske virksomhet, Lundin Norway, nå har startet boringen av Børselv-prospektet i Barentshavet (brønn 7220/6-3 i lisens PL609).
Prospektet ligger på Loppahøyden i det s...Se mer

Statoils letesjef etter skuffelsen: Skal lete like mye neste år

Til tross for at man ikke fant olje i denne omgang, har Statoil ingen planer om å kaste håndkleet i Barentshavet ennå. Det blir fullt letetrøkk neste år også, skal vi tro letesjef for norsk og britisk sokkel, Jez Averty

Danske Bank: Lundin-fallet er en kjøpsmulighet

Det er en kjøpsmulighet at Lundin Petroleum-aksjen faller kraftig etter et skuffende leteresultat i den første brønnen i Korpfjell-lisensen i Barentshavet, som opereres av Statoil.
– Mens dette er nok et negativt datapunkt for Statoil og selskapets letekampanje på fem brønner (det er gjort et reelt oljefunn på de fire første brønnene, journ.amn.) denne sommeren, sliter vi med å se grunnen til den n...Se mer

Analytikere om Korpfjell-bommen: – Klart det er skuffende

– Det er klart dette er skuffende, men så var det jo også knyttet veldig mye spennning til denne brønenn, sier analytiker Teodor Sveen Nilsen i Sparebank 1 Markets til E24.
Han kutter nå sine estimater for verdijustert egenkapital (NAV) på Lundin-aksjen med 60 øre per aksje, men gjør ingen større endringer på Statoil-aksjen.
DNB Markets-analytiker Helge André Martinsen skriver i en oppdatering at...Se mer

Korpfjell-skuffelsen sender Statoil og Lundin ned på Børsen

Ikke overraskende følger Oslo Børs etter de asiatiske børsene tirsdag morgen, men det er Statoil som stjeler overskriftene, etter at det i morgentimene ble kjent at gassfunnet som er gjort på Korpfjell er for lite til å bli bygget ut.
Korpfjell hadde høy risiko, men var den letebrønnen det var knyttet mest spenning til på norsk sokkel i år, rett og slett fordi det er den største strukturen som ikke...Se mer

Asco skal drive forsyningsbase for Lundin i Hammerfest

Selskapet Asco har fått en kontrakt av oljeselskapet Lundin Norway om en forsyningsbase for Lundins operasjoner i Barentshavet. Basen skal drives fra Hammerfest.
Kontrakten løper i fire år, med opsjon på forlengelse i ytterligere fire år, ifølge en pressemelding fra Asco. Hva kontrakten er verdt kommer ikke frem.
– At Lundin velger oss for sine base- og forsyningstjenester også i Barentshavet, er sv...Se mer

Danske Bank tror Lundin har flere overraskelser i ermet

Danske Bank Markets beholder sin kjøpsanbefaling og kursmålet på 210 svenske kroner for Lundin Petroleum, etter sterke tall i andre kvartal.
Ifølge banken vil Lundin Petroleum trolig måtte øke sin guiding for produksjonen enda en gang i løpet av året, etter å ha justert opp produksjonsutsiktene etter første og igjen etter andre kvartal.
Det skriver Danske Bank Markets-analytiker Anders Holte i et no...Se mer

Lundin Petroleum venter med utbyttene

Lundin Petroleum leverte et sterkere resultat enn ventet i andre kvartal, drevet av høy produksjon og lave driftskostnader.
Men selskapet er fortsatt inne i en fase med store investeringer, og betaler ikke utbytte til aksjonærene sine selv om oljeprisen har steget og resultatene er i fremgang.
På en telefonkonferanse onsdag sa konsernsjef Alex Schneiter at aksjonærene fortsatt må vente.
– Jeg holder meg til min faste...Se mer

Analytiker: Lundins produksjon overrasker

Lundin Petroleums rapport for andre kvartal ble en positiv overraskelse for analytikerne.
Selskapets produksjon i andre kvartal på 89.500 fat per dag er fem prosent høyere enn det et gjennomsnitt av analytikerne hadde ventet, skriver Anders Holte i Danske Bank Markets i et notat.
«Lundin Petroleums rapport for andre kvartal 2017 slår forventningene på produksjon og oppjusterer guidingen – vi venter...Se mer

Solide tall fra Lundin, hjulpet av Edvard Grieg

Oljeselskapet Lundin mer enn doblet omsetningen i andre kvartal sammenlignet med i fjor, snur fra tap til overskudd og oppjusterer forventningene til produksjonen for 2017.
Mye av årsaken til fremgangen er solid oppgang i produksjonen på Edvard Grieg-feltet, men Alvheim-feltet bidrar også til økt produksjon.
Nå oppjusterer selskapet produksjonsutsiktene for i år for andre kvartal på rad.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%