I samarbeid med CMC Markets
A.P. Møller - Mærsk A A/S
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om A.P. Møller - Mærsk A A/S

Nytt underskudd for dansk gigant

Det danske industrikonsernet A.P. Møller-Mærsk har lagt frem tall på morgenkvisten, og melder om høyere inntekter og et sterkere brutto driftsresultat.
Bunnlinjen er imidlertid fortsatt negativ.
Driftsinntektene i perioden ble 8,0 milliarder dollar, opp fra 7,1 milliarder. Brutto driftsresultat ble 978 millioner dollar, hvilket er en økning fra 650 millioner i samme periode året før.
Bunnlinjen viser en økning i u...Se mer

Tviler på Maersk-rykter

Det har det siste døgnet putret rykter om at amerikanske Rowan er i ferd med å sikre seg Maersk Drilling, som er til salgs i forbindelse med at det danske konglomeratet forsøker å strømlinjeforme sin virksomhet.
Analysesjef Michael Friis Jørgensen i Alm. Brand sier imidlertid til Berlingske at han mener at et slikt ekteskap er usannsynlig, gitt at den nevnte kjøpsprisen på fire milliarder dollar la...Se mer

Ratingbyrå med Mærsk-advarsel etter storsalg

Tidligere denne uken ble det kjent at Mærsk selger sin oljevirksomhet til Total, og et av målene med avhending av konsernets ikke-kjernevirksomhet skal være å redusere den samlede gjelden.
Nå er imidlertid kredittratingbyrået Standard & Poors ute med en oppdatering på selskapet, og de mener handelen kan slå begge veier.
«På dette tidspunktet er det ikke klart hvorvidt potensielt lavere gjeldsgrad i...Se mer

Mærsk blir langsiktig Total-aksjonær

Flere har bitt seg merke i at det ikke er noen såkalt «lock-up» på Total-aksjene A.P. Møller-Mærsk mottar som oppgjør for sin oljevirksomhet.
I et intervju med Berlingske Business sier imidlertid Total-sjef Patrick Pouyanné at det er en forståelse mellom selskapene om at danskene skal fortsette som langsiktig aksjonær.
Han forteller videre at Mærsk er tilbudt styreplass.
– Jeg er meget glad for at de...Se mer

Mærsk selger oljevirksomheten for 7,45 milliarder dollar

Det danske industrikonsernet A.P. Møller-Mærsk selger sin oljevirksomhet til Total.
Som kompensasjon vil Mærsk motta 97,5 millioner aksjer i Total med en verdi på 4,95 milliarder dollar, tilsvarende en eierandel på 3,76 prosent av det franske oljeselskapet.
Videre påtar Total seg kortsiktig gjeld på 2,5 milliarder dollar, samt forpliktelser verdt 2,9 milliarder.
Det er ventet at transaksjonen vil bl...Se mer

Tror på evig kamp mot hackere

Den danske giganten A.P. Møller-Mærsk har onsdag avholdt presentasjon av sitt andre kvartal, og i de forbindelse ble det også kastet ytterligere lys over hackerangrepet som rammet selskapet.
Kostnadene for dette anslås til mellom 200 og 300 millioner dollar, relatert til tapte inntekter, ekstra arbeid og direkte utgifter for å løse problemet.
- Vi må bare akseptere at alle virksomheter, og for den s...Se mer

Danske kjemper faller på grønn børsdag

De danske kjemper A.P. Møller-Maersk og Carlsberg har på morgenkvisten lagt frem kvartalstall, og begge faller i åpningshandelen i København.
Mærsks A- og B-aksjer starter dagen ned henholdsvis 1,77 og 1,83 prosent, mens Carlsberg faller 1,15 prosent. Begge resultatene er omtalt lengre nede her i aksjeliven.
Til tross for nedgangen for de nevnte aksjene, stiger Køben-børsen. OMXC20-indeksen er opp 0...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%