I samarbeid med CMC Markets
Marine Harvest
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Marine Harvest

Marine Harvest fikk godkjent Canada-kjøp

Marine Harvest melder at lokale myndigheter i Canada har godkjent oppkjøpet av Gray Aqua Group i Canada. Oppkjøpet ble første gang annonsert i desember i fjor.
Marine Harvest sier at de vil komme tilbake med detaljer om hvordan de skal integrere oppdrettsselskapet de nå har kjøpt på et senere tidspunkt, inkludert en produksjons- og investeringsplan for østkystregionen av Canada.

Spørsmål

Anonym: Hvordan ha det seg at det bli rapportert rekordår for Marine Harvest, og de går ned? Har de blitt overpriset?

Anders Park Framstad:
Hei! Du er nok inne på noe her. Det er jo godt kjent at fiskeprisene i en periode har vært meget, meget bra. Dette gir super-resultater for selskapene, men mye er bakt inn i kursene.

Fredriksens laksekjempe bekrefter rekordår

Marine Harvest er ute med sin rapport for fjerde kvartal, og bekrefter her et rekordhøyt driftsresultat for 2016.
Driftsresultatet (ebit) i kvartalet ble 259 millioner euro, opp fra 90 millioner i samme periode året før. Dette er også to millioner euro høyere enn det selskapet meldte om i sin oppdatering fra januar.
Fjerdekvartalsresultatet bidro til en ebit på 700 millioner euro for hele året, hvil...Se mer

Marine Harvest-kreditor veksler obligasjoner inn i aksjegevinst på nesten 100 mill.

En obligasjonseier som sitter på obligasjoner for 14,7 millioner euro av et obligasjonslån på 375 millioner euro (131 millioner av 3,3 milliarder kroner med dagens kurs) har besluttet å veksle obligasjonene inn i aksjer.
Det skriver oppdrettsgiganten Marine Harvest i en børsmelding.
Lånet som ble utstedt i mai 2014 er per november i fjor konvertibelt til aksjer til en kurs på 9,53 euro per aksje, n...Se mer

Tungvektere sender Hovedindeksen ned

Mens mye av oppmerksomheten er knyttet til voldsom oppgang for offshorerederiene Farstad Shipping og Siem Offshore, tikker tungvekterne på Oslo Børs nedover.
Resultatet er at Hovedindeksen i 9.58-tiden er ned 0,44 prosent.
Norsk Hydro og Statoil er begge ned med litt i overkant av en prosen.t
Marine Harvest og DNB er ned med henholdsvis 0,6 og 0,7 prosent.

Spørsmål: Trump-effekt på norsk laks?

Runeerling: Hei! Er ikke Trumps ordre om å skrinlegge TTIP utelukkende gode nyheter for norsk lakseeksport?

Marius Lorentzen:
Hei Rune Erling,
Jeg forhørte meg med en av de som kjenner norsk sjømatnæring aller best, analytiker Kolbjørn Giskeødegård i Nordea Markets. Her er det han sa om eventuelle opp- eller nedsider for norsk lakseeksport med Trumps handelspolitikk:
Han sier at det alltid er en risiko for at endringer i handelspolitikken påvirker en liten, åpen økonomi som den norske, og spesielt en sektor som sjømatnærin...Se mer

DNB Markets jekker oppdrettsaksjer både opp og ned

Analytikerne i DNB Markets har gjort en rekke endringer i anbefalingene de har på oppdrettsaksjene. Det kommer frem i en oppdatering mandag.
De oppjusterer nå Salmar fra en Hold- til Kjøp-anbefaling etter at aksjen har falt ned snaue ni prosent de siste tre månedene.
Både Marine Harvest og Lerøy tas derimot ned fra Kjøp til Hold. etter at aksjene har steget om lag fem og åtte prosent i samme period...Se mer

Tror på kursoppgang for Marine Harvest

Lakseoppdretterne nyter for tiden godt av høye priser, og Marine Harvests oppdatering over utviklingen i fjerde kvartal viser en kraftig resultatbedring som også topper analytikernes prognoser.
Verdens største lakseoppdretter fikk et operasjonelt driftsresultat på 257 millioner euro i fjerde kvartal, opp fra 90 millioner euro i tilsvarende periode året før. Det var ifølge SME Direkt for TDN Finans...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%