I samarbeid med CMC Markets
Marine Harvest
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Marine Harvest

Marine Harvest med bedre tall enn ventet

Oppdrettsselskap Marine Harvest opplyser i en børsmelding at underliggende driftsresultat var 257 millioner euro i 4. kvartal.
Det var ventet 234 euro i operasjonelt driftsresultat, ifølge SME Direkte for TDN Finans.
Opp fra 90 millioner euro i tilsvarende kvartal i fjor.
Selskapet melder samtidig om at totalt slaktevolum i 4. kvartal var 100 tusen tonn. Det er i samsvar med hva selskapet tidligere h...Se mer

Full fart i Funcom på laber børs

Oslo Børs åpner med en liten nedgang i åpningshandelen tirsdag. Hovedindeksen faller 0,15 prosent til 690,48 poeng etter et par minutters handel.
Børslokomotivet Statoil har før åpningen meldt om et mindre funn i Norskehavet, men faller 0,19 prosent til 161,4 kroner per aksje.
Det er verdt å merke seg at spillselskapet Funcom er tredje mest handlet i åpningen og stiger 1,81 prosent til 3,38 kroner.
Nest høyest interesse er det f...Se mer

Spørsmål: Dato for resultatoppdatering fra Marine Harvest

Anonym: Vet dere når MHG vil komme med oppdaterng for 4. kvartal?

Marius Lorentzen:
Hei. Jeg har snakket med Marine Harvest om saken. De går ikke ut med en spesifikk dato for når de offentliggjør resultatoppdateringen. Historisk sett pleier den å komme omtrent to uker før den fulle kvartalsrapporten.
Marine Harvest skal etter planen legge frem resultatene for fjerde kvartal 15. februar.

Fiskesmell på en oljetung Oslo Børs

Det John Fredriksen-kontrollerte oppdrettsselskapet Marine Harvest fikk unngjelde på Oslo Børs mandag.
Aksjen endte ned 3,13 prosent til 145,50 kroner. Det skjer etter at analytikerne i Nordea Markets har foretatt en oppdatering av hele sektoren.
De skriver at forventningene til lakseprisene i tiden som kommmer er for høye, noe som også går ut over inntjeningsanslagene for selskapene i sektoren.
Nordeas analytikere har forøvr...Se mer

Oljesmurt oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs stengte inn med 0,59 prosent oppgang til 696,22 poeng.
Oljeprisen bidro med å løfte oljetunge Oslo Børs torsdag. Ved stengetid var nordsjøolje opp 60 cent til 57,04 dollar fatet.
Marine Harvest var dagens mest omsatte, og falt 3,24 prosent til 149,200 kroner per aksje. Det er ingen store nyheter som kan knyttes til fallet.
Ellers falt Norwegian 2,60 prosent til 288,9 kro...Se mer

Opptur på julestille børs

Julefreden senker seg på Oslo Børs, som riktignok ender uken med en opptur på 0,25 prosent til 679,74 poeng.
Relativt julestille må det kunne sies å ha vært, da det samlede handelsvolumet er under to milliarder for første gang siden første del av september.
Av de større selskapene er det investorene i Marine Harvest som kan ta juleferie med best humør, idet oppdrettsaksjen har lagt på seg 2,09 pros...Se mer

Oslo Børs åpnet uken med nedtur

Hovedindeksen falt mandag 0,25 prosent til 678,59 poeng.
Det var i hovedsak storbanken DNB som tynget indeksen, med et fall på 1,75 prosent til 128,9 kroner per aksje. I motsatt retning trakk oppdrettskjempen Marine Harvest, som steg 1,63 prosent til 155,5 kroner.
Dagens taper er renovasjonsselskapet Renonorden, som skriver ned store verdier og vil hente penger. Aksjen er ned 56,96 prosent til 6,93...Se mer

Rå laksehandel på Oslo Børs

Halvveis ut i børsdagen mandag ligger Hovedindeksen fortsatt og vaker rundt null. Indeksen er like før klokken 12:00 på 680,1 poeng.
Selv om denne siste uken før jul tradisjonelt er ganske stille, er det full fres i lakseaksjene etter at det ble kjent at Norge og Kina normaliserer forholdet. Dette ses på som svært positivt for oppdrettnæringen.
Lakseaksjene gjorde et solid hopp da nyheten ble kjent,...Se mer

Marine Harvest innstilt til å kjøpe fiskelisenser av kanadisk konkursbo

John Fredriksens oppdrettsgigant Marine Harvest melder at selskapet har blitt innstilt av bostyreren etter Gray Aqya Group-konkursen til å kjøpe alle eiendelene til selskapet. Selskapet har virksomhet på østkysten av Canada.
Oppkjøpsprisen er på 15 millioner kanadiske dollar på gjeldsfri basis. Det tilsvarer snaue 100 millioner kroner med dagens kurs.
Canada er Marine Harvests nest største virksomhe...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%