I samarbeid med CMC Markets
Sparebanken Møre
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Sparebanken Møre

Sparebanken Møre vil hente inntil 800 mill.

Banken ønsker seg et senior obligasjonslån med et volum på inntil 800 millioner kroner, i følge en børsmelding fra selskapet.
Det er DNB og Danske Bank som har fått mandat til å tilrettelegge for obligasjonslånet.
Videre opplyser sparebanken at lånet vil ha en løpetid på 3 år og et kvartal, samt at lånerammen skal være på inntil 2.000 millioner kroner.
Det er ventet at transaksjonen vil bli offent...Se mer

Sparebanken Møre styrker kvartals- og årsinntekter

Banken melder torsdag morgen om et resultat etter skatt i fjerde kvartal på 157 millioner kroner, opp fra 113 millioner i fjerde kvartal 2016.
Også topplinjen øker, hvor sparebanken har 290 millioner kroner i inntekter i fjerde kvartal mot 273 millioner til samme tid i fjor.
Det eneste som ikke øker for Sparebanken Møre er årsresultatet etter skatt, som landet på 557 millioner kroner, ned fra 574 mi...Se mer

Sparebanken Møre presses av konkurranse

Vestlandsbanken endte på et resultat etter skatt i andre kvartal på 130 millioner kroner, mot 181 millioner kroner i samme periode i fjor.
Rentenettoen på 268 millioner kroner står uendret mellom andre kvartal i år og i fjor, preges banken av sterk konkurranse.
- Rentenettoen er under press som følge av sterk konkurranse for både utlån og innskudd. Den er også påvirket av redusert risiko i dele...Se mer

Styremedlem kjøper i Sparebanken Møre

Roy Reite, som er nestleder i styret i Sparebanken Møre, har kjøpt 600 egenkapitalbevis i banker til kurs 238,38, ifølge en børsmelding.
Etter kjøpt eier han 2.522 egenkapitalbevis i banken.

Sparebanken Møre tjente mindre i fjerde kvartal

Sparebanken Møre fikk et nettoresultat på 116 millioner kroner i fjerde kvartal, ned fra 128 millioner i tilsvarende periode året før.
I perioden holdt samlede inntekter seg omtrent stabile på 324 millioner kroner, mens driftskostnadene steg til 143 fra 124 millioner kroner.
Hovedårsaken er at kostnadene i samme kvartal i 2015 var preget av en engangseffekt knyttet til endringer i bankens pensjonso...Se mer

Avkastning på investeringer løfter Sparebanken Møre og Romsdal

Sparebanken Møre og Romsdal slapp torsdag sine resultater for tredje kvartal.
De viser et lite fall i renteinntektene fra 283 til 278 millioner kroner, mot samme periode i fjor. Provisjonsinntekter og andre inntekter falt fra 52 til 49 millioner, mens netto avkastning på finansielle investeringer økte fra -19 til 25 millioner kroner.
Tap på utlån falt fra 10 til 5 millioner. Etter skatt satt banken...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%