I samarbeid med CMC Markets
Nordic Nanovector
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Nordic Nanovector

Nordic Nanovector skyter i været på nyheter

Fredag formiddag informerte Nordic Nanovector om at selskapet har fått godkjennelse til å presentere oppdaterte resultater fra den pågående kliniske studien med Betalutin, LYMRIT 37-01 fase 1/2.
Nyheten sender aksjen rett i været på Oslo Børs, og klokken 12.00 er aksjekursen opp 7,47 prosent til 93,50 kroner per aksje.
Resultatene skal presenteres på International Conference on Malignant Lymphoma,...Se mer
Infront

Spørsmål

Anonym: Er det ventet nyheter fra Nordic Nanovector snart?

Anders Park Framstad:
Hei! Av det jeg vet om kan det komme nyheter om Paradigme-studien i første halvår, og så er det vel ventet at den første pasientbehandlingen skal skje i andre halvår. Med forbehold om at jeg ikke har full oversikt over alle utviklingsløpene til selskapet.

Nordic Nanovector i gang med ny studie

Legemiddelselskapet Nordic Nanovector er i gang med en studie der pasienter med diffust storcellet B-celle lymfom (DLBCL) skal få Betalutin. Studien har navnet Lymrit 37-05.
Studien er i fase 1, og omfatter 24 pasienter ved kreftforskningssenteret ved Universitetet i Manchester. Målet er blant annet å vurdere dosering og foreløpige effekter.
Nordic Nanovector opplyser at DLBCL er den vanligste forme...Se mer

Milepæler nådd for Nordic Nanovector

Farmasiyndlingen Nordic Nanovector har lagt frem sin rapport for fjerde kvartal, og selv om den kommersielle virksomheten fortsatt er begrenset har selskapet lagt bak seg en hendelsesrik periode.
- Selskapet har hatt meget god fremgang gjennom 2016, og har nådd viktige milepæler. Det gir et solid momentum inn i 2017, sier konsernsjef Luigi Costa i en kommentar.
Nano hentet i perioden 499 millioner k...Se mer

Legemiddelrakett ser større kjøpsinteresse

Nordic Nanovector-sjef Luigi Costa opplyser til nyhetsbyrået Reuters at selskapet opplever økt interesse fra potensielle kjøpere i takt med positive data fra selskapets utviklingsprogram.
- Dersom de gode dataene fortsetter å bli bekreftet, tror jeg interessen vil vokse, sier Costa.
Nano ser også for seg at de kan lansere legemidler på egenhånd eller sammen med en partner, og har en opportunistisk h...Se mer

Innsidere kjøper aksjer i Nordic Nanovector

Flere av Nordic Nanovector-toppene har kjøpt seg opp i selskapet, ifølge en børsmelding fredag morgen.
Det skjer etter at gårsdagens innsidesalg utløste kraftige bevegelser i aksjen.
Nå har adm.direktør Luigi Costa kjøpt 5.929 aksjer, finansdirektør Tone Kvåle kjøpt 1.754 aksjer, medisinsk direktør Lisa Rojkjaer kjøpt 2.186 aksjer, driftsdirektør Anniken Hagen kjøpt 1.754 aksjer og HR-direktør Rita...Se mer

Spørsmål

onlyvaluestocks: NANO ledelsen er useriøse og amatør, rett og slett. Det har skjedd mye rart i NANO siden 6.des.2016. Først kom med en uventet emisjonen som de har aldri nevnt før med ekstremt kortvarsel, og dagen etter primary insider Jostein som selger 8 millioner sine aksjer i NANO. Det er en god grunn til at NANO kurs svinger voldsomt for tiden, og i går var kursen langt ned helt til 98,...Se mer

Hard landing for børsraketten Nordic Nanovector

På en ellers ganske flat Oslo Børs ramler børsraketten Nordic Nanovector nær 11 prosent torsdag morgen. Aksjen er også mest omsatt.
Det skjer etter at primærinnsider og forskningsdirektør Jostein Dahle har solgt seg ned. Han solgte 70.000 aksjer for en samlet sum av 8,13 millioner kroner, ble det meldt torsdag morgen (se lenger ned i liven). Generelt regnes innsidesalg som negativt for en aksje, e...Se mer
NANO
Nordic Nanovector faller markant torsdag morgen/Infront

Innsider sikrer gevinst i børsrakett

Forskningssjef Jostein Dahle har solgt 70.000 aksjer i Nordic Nanovector til snittkurs 116,09 kroner.
Dahle sitter etter salget på 204.958 aksjer og 135.000 opsjoner i børsraketten, som har steget over 730 prosent så langt i år.

Børsrakett utsteder 10 prosent flere aksjer

Børsraketten Nordic Nanovector vil utvide aksjebeholdningen med drøyt 10 prosent, eller nesten 4,4 millioner aksjer.
Pengene selskapet får inn skal blant annet finansiere neste fase i studien av legemiddelet Betalutin, som brukes i behandlingen av lymfekreft, og forberede en kommersiell lansering av legemiddelet.
Det sier selskapet i en melding tirsdag.
Selskapet rapporterte i helgen om positive resu...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%