I samarbeid med CMC Markets
Napatech
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Napatech

Fremgang for dansk teknologiselskap

Det danske, Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech har lagt seg et betydelig forbedret tredje kvartal.
Selskapets inntekter økte til 60,4 millioner danske kroner, opp fra 44,3 millioner i samme periode i fjor. Dette ga en bunnlinje på 4,2 millioner, opp fra 1,8 millioner kroner.
Fremover opprettholdes guidingen, som innebærer inntektsvekst på 12 prosent og en brutto driftsmargin på rundt 12 prosen...Se mer

Økt underskudd for Napatech

Det danske, Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech økte inntektene i andre kvartal, men noterer en rødere bunnlinje.
Selskapets driftsinntekter ble 42,7 millioner danske kroner, hvilket er en økning fra 41,8 millioner i samme periode i fjor.
Noe høyere avskrivninger og en sterkere dollar bidro imidlertid til et underskudd på 5,1 millioner kroner, hvilket er en forverrig fra minus 2,8 millioner i f...Se mer

Innsidekjøp i Napatech

Henrik Brill Jensen, administrerende direktør i Napatech, har kjøpt 28.421 aksjer i Napatech til en kurs på 19 kroner per aksje. Etter kjøpet eier Brill Jensen 39.430 aksjer i selskapet.
Samtidig har Niels Hobolt, finansdirektør i selskapet, kjøpt 58.791 aksjer til en kurs på 19 kroner. Hobolt eier 65.493 aksjer etter kjøpet.
Styreleder Olav Stokke blar også opp, og kjøper 6.315 aksjer til 19 krone...Se mer

Svakere salg for Napatech

Teknologiselskapet Napatech melder torsdag morgen om fakturerte salg på 6,5 millioner dollar i første kvartal.
Dette er en nedgang fra 8,9 millioner i første kvartal 2014, ifølge selskapet.

Fortsatt minus for Napatech

Det danske, Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech øker omsetningen, men må fortsatt melde om et negativt fjerde kvartal.
Selskapets driftsinntekter økte til 48,4 millioner danske kroner, fra 44,0 millioner i samme periode året før. Bunnlinjen viser et tap på resultat etter skatt på 679.000 danske kroner, hvilket er forbedring fra minus 1,5 millioner danske kroner året før.

Napatech morgenens taper

Danske Napatech har lagt frem sine tall for det tredje kvartalet, og kan slå i bordet med å ha snudd et lite minus til et lite pluss i perioden.
IT-selskapet har imidlertid tatt ned sine forventninger for hele året, og venter nå flat utvikling inntektene og et brutto driftsmargin (EBITDA-margin) på rundt 10 prosent for hele året.
Investorene vender tommelen ned. Selskapet faller 10,51 prosent så lan...Se mer

Fra minus til pluss for dansk IT-selskap

Oslo-noterte Napatech melder tirsdag om økte inntekter i det tredje kvartalet. Disse endte på 44,3 millioner danske kroner, mot 42,1 millioner i samme periode i fjor.
Høyere avskrivninger førte til et driftsunderskudd på 1,2 millioner kroner, mot et underskudd på 791.000 kroner i fjor. Høyere finansinntekter, først og fremst relatert til valutakursendringer, ga imidlertid pluss på bunnlinjen.
Resultatet etter skatt ble 1,8...Se mer

Napatech utvider Dell-samarbeid

Det Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech melder tirsdag om en utvidelse av samarbeidet med Dell OEM. Dette innebærer at Napatechs akseleratorer skal preintegreres i sistnevntes PowerEdge-servere.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%