I samarbeid med CMC Markets
Napatech
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Napatech

Spørsmål

Anonym: Når slippes tallene til Napatech idag?

Anders Park Framstad:
Hei! Napatech har kommet med tall. Scroll deg nedover her i liven, så finner du punktet kollega Asgeir skrev i dag morges.

Napatech tjente mer i fjerde kvartal

Teknologiselskapet Napatech melder at det fikk inntekter på 92,3 millioner danske kroner i fjerde kvartal, opp fra 69,9 millioner på samme tid året før.
Omsetningsveksten bidrar til at bunnlinjen får et løft. Resultatet før skatt ble på 18,5 millioner, mot 7,6 millioner året før.
Vekst på topplinjen skal det også bli i inneværende år, ifølge selskapet. I den finansielle prognosen er målet en omset...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hvorfor har det ikke vært noe bevegelse av Napatech i dag? Hva skjedde pressekonferansen de skulle holde kl09 i dag morges?

Anders Park Framstad:
Hei! Ofte vanskelig å svare på hvorfor aksjer beveger seg, men helt umulig å svare på hvorfor de ikke gjør det. Napatech legger frem tall neste tirsdag.

Lavere omsetning for Napatech

Det danske, Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech opplyser at deres inntekter i tredje kvartal vil bli 7,5 millioner dollar, hvilket er en reduksjon fra 9,1 millioner i samme kvartal året før.

Bedre resultater fra Napatech

IT-selskapet Napatech, som driver innenfor nettverkstyring og IT-sikkerhet, leverer både økt omsetning og bedre resultater i andre kvartal. Det kommer frem i den ferske kvartalsrapporten.
Omsetningen økte med 9 prosent til 46,6 millioner danske kroner fra samme tid i fjor, mens brutto marginen økte fra 72 til 73 prosent.
Brutto driftsresultat (EBITDA) økte fra 2,3 til 3,2 millioner danske kroner.
Et stort trekk på 8,5 millione...Se mer

Økt salg for Napatech

Det danske, Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech har tirsdag morgen sluppet nøkkeltall for første kvartal.
Her fremgår det at selskapet hadde salgsinntekter på 7,0 millioner dollar i perioden, mot 6,5 millioner dollar i første kvartal 2015.

Solid fremgang for teknologiselskap

Det danske, Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech kan slå i bordet med betydelig fremgang på både topp og bunn i fjerde kvartal.
Selskapets inntekter i perioden beløp seg til 70 millioner danske kroner, opp fra 48,4 millioner. Dette ga et brutto driftsresultat på 16,3 millioner, mot 4,6 millioner på samme tid i fjor.
Bunnlinjen viser et overskudd for perioden på 5,1 millioner, mot et underskudd p...Se mer

Napatech skal samarbeide med Hewlett Packard

Det Oslo-noterte teknologiselskapet Napatech har meldt om en såkalt «design win» med Hewlett Packard for sin 10 gigabits akselerator-løsning.

Napatech melder om salgsfremgang

Napatech melder i en børsmelding at salget i fjerde kvartal havnet på 10,5 millioner dollar, sammenlignet med 8,4 millioner dollar i fjerde kvartal i 2014.
Det er, ifølge meldingen, høyere enn det ledelsen hadde sett for seg.

Investor flagger i Napatech

Selskapet Tigerstaden har onsdag kjøpt 103.228 aksjer i Napatech.
Med aksjekjøpet kommer Tigerstaden opp i en beholdning på 300.000 aksjer, noe som tilsvarer en eierandel på 5,15 prosent.
Ettersom eierandelen passerer fem prosent, er Tigerstaden pliktig til å melde om aksjekjøpet i en børsmelding.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%