Norwegian Air Shuttle
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Norwegian Air Shuttle

Spørsmål

Eivind Olsen Lappegard: Norwegian

Camilla Knudsen:
Hei, regner med at du lurer på hvorfor Norwegian Air-aksjen faller fem prosent? Jeg har foreløpig ikke sett noen nyheter fra selskapet i dag, men denne aksjen svinger jo voldsomt. Torsdag steg aksjen rundt 25 prosent etter sterke kvartalstall og avtale om felles flyeierskap med en kinesiske partner. Fredag kom det en oppgradering fra Nordea Markets, samt nyheter om at Norwegian hadde vært i samtal...Se mer

Spørsmål

Anonym: Jeg har meldt inn og registrert meg I forhold til mine tegninsretter I Norwegian. Leste at det var overtegnet, men har ikke jeg rett på mine ( det er et smått antall)? Jeg har idag fått melding fra investortegning hvor det star at beholdning nå er 0. Vil det si at jeg ikke fikk tatt I bruk min tegningsrett. Hvordan kan en miste retten sin?

Anders Park Framstad:
Hei! Ikke helt sikker på at jeg forstår alt du skriver, men hvis du hadde noen tegningsretter og tok i bruk disse har du nok blitt tildelt aksjer. Disse skal komme på VPS-konto rundt 2. juli, ifølge meldingen som gikk ut i dag. Detaljene ville jeg eventuelt tatt med selskapet og ikke med meg.

Spørsmål

Anonym: Hei, jeg fikk tegningsrett for noen NAS aksjer pga NAS repemisjon. Men jeg bestilte mer enn jeg fikk tegningsrett til. Er det mulig å få mer enn jeg fikk tegningsrett til? Burde jeg bare bestille det jeg fikk tilbud ? Risikerer jeg å ikke få noen i det hele tatt?

Anders Park Framstad:
Hei! Én tegningsrett gir deg rett til å tegne én tilbudsaksje. Overtegning er tillatt, og som du skriver gir det fortrinnsrett dersom ikke alle tegningsrettene er benyttet. Alt dette kan du lese mer om her.

Spørsmål

Per Tysland: Hei. Lurer på om dere kan si noe om Norwegian emisjonen som opprinnelig skulle foregå fra 3 mai. Nå ser det ikke ut til at det skjer I mai heller. Er dette pga av mulig oppkjøp? Hva er grunnen til at den varsla emisjonen ikke har trådd I kraft enda?

Anders Park Framstad:
Hei! Kom en melding i går der selskapet skriver at de venter på godkjenning av prospektet. Tidspunkt er nå satt til midten av juni.

Spørsmål

Anonym: Når i mai skal småaksjonærene få tlbud om kjøp av Norwegian aksjer?

Anders Park Framstad:
Hei! Det er vel snakk om at tegningsperioden skal starte i slutten av mai. For en mer konkret dato ville jeg hørt med selskapets investorkontakt.

Spørsmål

Anonym: Hei, Vet du når man får rep.emisjon på NAS til små investorer? Hvor mye får man? hvor mange %? Leste om at det skulle komme i mai men ingen spesifikk dato.

Anders Park Framstad:
Hei! Mener den ble skjøvet til ande halvdel av mai, for en mer nøyaktig dato ville jeg snakket med selskapets investorkontakt. Hvor mange aksjer du får er ikke mulig for meg å svare på, men hele reparasjonen er på opp til 1.290.323 aksjer.

Spørsmål

Anonym: Hvis IAG skulle fremme et bud for NAS -- vil dette være en børspliktig melding? Eller kan NAS velge å ikke offentliggjøre dette inntil de evt. velger å avslå/akseptere?

Anders Park Framstad:
Hei! Hvis de skal kjøpe hele Norwegian må de komme med et bud, og da blir det børsmeldt. Det er ikke uvanlig at det er samtaler i forkant av dette, slik at ledende aksjonærer og sentrale aktører støtter et eventuelt bud når det offentliggjøres. I tilfellet IAG/NAS bekreftet jo førstnevnte interessen etter spekulasjoner i media, og hvis det mistenkes ulik informasjon i markedet bør det også sendes...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hva skjer med annonsert emisjonsaksjer for Norwegian?

Anders Park Framstad:
Hei! Aksjene i den rettede emisjonen ble vel registert for en stund siden. Reparasjonsemisjonen finner sted i andre halvdel av mai, hvis jeg ikke husker feil.

Spørsmål

herman wergeland: hei, hvordan får man kjøpt NAS emisjons aksjer til små-akjsonærer? er klar over at man må ha eid de pr 20.03.18.

Anders Park Framstad:
Hei! Se svar under.

Spørsmål

Tore Hansen: Hei. Det skal være en emisjon for småaksjonærer i Norwegian Air Shuttle, hvordan blir jeg med på denne? Tore

Anders Park Framstad:
Hei! Riktig at Norwegian planlegger en slags reparasjonsemisjon rettet mot aksjonærer per 20. mars. Tegningsperioden er, såvidt jeg vet, skjøvet til slutten av mai. Hvis du var aksjonær på det aktuelle tidspunktet får du nok et tilbud via VPS-kontoen din, for nærmere informasjon ville jeg dobbeltsjekket med IR.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%