I samarbeid med CMC Markets
NEL
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om NEL

Større underskudd i Nel

Hydrogenselskapet Nel melder om svakere resultater for første kvartal enn samme kvartal i fjor.
Resultat etter skatt er minus 15,6 millioner kroner, mot minus 9,7 millioner kroner i første kvartal 2016.
Omsetningen har imidlertid økt fra 26 millioner i første kvartal i 2016 til 35,7 millioner i årets første kvartal.
Driftskostnadene var 51,3 millioner kroner i kvartalet, mot 36,1 millioner i samme...Se mer

Spørsmål

Henning Leidland: Hei. Kan dere svare på hva som gjør at selskaper som NEL og Axactor ikke stiger på børs, når salg og gode nyheter/tall legges ut...? Begynner å miste troen på dem.. Andre selskaper stiger gjerne mye bare på EN god nyhet...

Mvh Henning

Anders Park Framstad:
Hei! Umulig å gi noe sikkert, entydig svar på dette, men det er jo noen fellestrekk i disse to aksjene. Begge har i perioder gått mye, til tross for at selskapene ikke tjener penger. I retrospekt kan man da spørre seg om prisingen i perioder har «løpt fra» inntjeningsveksten, og hvis det er tilfellet kan det forklare en etterfølgende periode med konsolidering eller korreksjon.

Norne anbefaler Nel

Fredag morgen informerte hydrogenselskapet Nel om at dee har signert den endelige avtalen om kjøp av det amerikanske hydrogenteknologiselskapet Proton Energy Systems.
Sjefanalytiker i Norne, Karl-Johan Molnes skriver i en oppdatering fredag at de gjentar kjøpsanbefalingen med et kursmål på 5 kroner per aksje.
Nel-aksjen stengte torsdag til 2,14 kroner per aksje.
─ Vi tror at Nel kommer til å vinne b...Se mer

Nel signerer avtale om Proton-oppkjøp

Hydrogenselskapet Nel melder at det har signert den endelige avtalen om kjøp av det amerikanske hydrogenteknologiselskapet Proton Energy Systems.
Nel kjøper 100 prosent av aksjene i Proton for en pris som verdsetter selskapet til 70 millioner dollar, omlag 600 millioner kroner, etter enighet aksjonæren F9 Investments LLC.
Det gjør Nel til verdens største produsent av vannelektrolyser for hydrogenp...Se mer

Spørsmål

knhagebe: Vil Nel nå stige kraftig etter at de har undertegnet avtale med PowerCell, som nettopp har undertegnet en avtale med China på 200 millioner, og Hexgon.

Johann Sundberg:
Hei. Foreløpig er markedsutslagene små. Nel er opp 0,92 prosent, mens Hexagon er opp 0,37 prosent. Det kan ha sammenheng med at nyheten i dag er at avtalen er formelt endelig inngått. Det ble meldt om at det var intensjonsavtale allerede 19. januar.

Spørsmål

knhagebe: Hvorfor stiger ikke Nel på samarbeiders partner PowerCell sin ordre til China på 200millioner

Anders Park Framstad:
Hei! Vet ikke. Er kanskje ikke alle som har fått med seg dette, og så er det vel ikke akkurat sånn at disse millionene havner på Nel sin bunnlinje.

Nel skroter reparasjonsemisjon

Nel dropper en planlagt reparasjonsemisjon på opptil 10 millioner aksjer.
Årsaken er at aksjen har handlet under emisjonskurs med et visst volum, og selskapet mener derfor at aksjonærene har kunnet motvirke utvanning gjennom kjøp i det åpne markedet.

Tung dag på Oslo Børs

Verdens børser har hatt en dag preget av nedtur, Oslo Børs er intet unntak. Hovedindeksen endte dagen med en nedgang på 1,99 prosent.
Blåmandagen kom etter Trumps nederlag fredag, da han måtte trekke forslaget om helsereform etter manglende støtte fra sine partifeller. Kanskje viktigst for markedene er at det kan sås tvil om gjennomføringsevnen i andre viktige saker, som skattereform og satsing på...Se mer

Shell-jobb løfter Nel-aksjen

På en Oslo Børs der det meste faller mandag morgen, er aksjen til hydrogenselskapet Nel blant mindretallet som får et løft.
Oppgangen på 1,9 prosent kommer etter at selskapet meldte at det har fått den første ordren i forbindelse med rammeavtalen med Shell i California.

Nel får kjøpsordre verdt 140 mill.

Som ledd i den tidligere annonserte rammeavtalen med Shell i California har hydrogenselskapet NEL mottatt den første kjøpordren, ifølge en melding mandag.
Ordren gjelder utstyr og tjenester i tilknytning til hydrogenstasjoner, og har en verdi på rett over 140 millioner kroner.
Etter planen skal installering skje i løpet av 2018 og forsendelse av utstyr i løpet av andre halvår av 2017.
I henhold til rammavtalen kan...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%