I samarbeid med CMC Markets
NEL
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om NEL

Norne gjentar Nel-anbefalingen

Etter at hydrogenselskapet Nel la frem tall forrige fredag gjentar Norne Securities sin kjøpsanbefaling med et kursmål på 5 kroner, noe som er nesten 70 prosent høyere enn sluttkurs mandag.
– Våpenkappløpet i hydrogen-industrien handler om hvem som kan produsere effektiv, billig og lette brenselceller. Markedslederne per i dag er svenske PowerCell og kanadiske Ballard Power. Nel er posisjonert som...Se mer

Nel dobler inntektene

Hydrogenselskapet mer enn doblet inntektene i fjerde kvartal 2017, sammenligned med fjoråret. Opp fra 50,6 millioner i fjor, til 111,9 millioner kroner i årets fjerde kvartal.
Også resultat etter skatt hopper fra minus 18,5 millioner kroner til positive 22,7 millioner kroner, melder selskapet.
Nel sier at noe av årsaken til inntektshoppet skyldes oppkjøpet av Proton Onsite, men opplever også sterk o...Se mer

Nel får kontrakt med svenske SSAB

Hydrogenselskapet Nel melder om at divisjonen Nel Hydrogen Solutions har skrevet kontrakt om en fyllestasjon til det svenske industriselskapet SSAB.
Det kommer frem i en melding.
Drivstoffet skal brukes i store gaffeltrucker.
– Vi ser dette som det første steget i å ta i bruk hydrogen i stålindustrien, først med intern transport på anleggene, sier direktør Jacob Krogsgaard i Nel Hydrogen Solutions.
Hydrogenstasjonen skal leveres...Se mer

Spørsmål

knhagebe: Man forventer en børsmelding når som helst på en kontrakt med Franske H2V på 4 til 5 milliarder pluss masse andre positive nyheter som Nore som gjentar kurs mål på kr.5,-. Hvorfor stiger ikke kursen?

Anders Park Framstad:
Hei! Angående Nel. Nesten umulig å svare konkret på dette, aksjen er verdt det folk er villige til å betale for den. Men utviklingen må nok sees i lys av en oppgang på over 50 prosent siste år. Selskapet er jo for øvrig priset til over tre milliarder uten å tjene penger, så hva som er fair verdi er jo i stor grad basert på hva man tror om fremtiden.

Norne gjentar kjøpsanbefaling på Nel-aksjen

Norne-analytikerne Karl Johan Molnes, og Tomas Skeivys skriver i en oppdatering at de gjentar kjøpsanbefalingen på Nel, med et kursmål på 5 kroner per aksje.
Nel er mandag formiddag ned 0,55 prosent, til 3,252 kroner per aksje på Oslo Børs.
Oppdateringen kommer mandag etter at den blågrønne Frp, Høyre og Venstre-regjeringen ble presentert i helgen.
Norne trekker frem tre positive nyheter for Nel med...Se mer

Ubåt-ordre for Nel i USA

Nels amerikanske datterselskap Proton Onsite har mottatt en ordre på elektrolysecellepakker fra United Technologies Aerospace Systems.
Disse skal benyttes i den amerikanske og britiske ubåtflåten, der de produserer oksygen for marinebesetningen om bord på atomubåtene.
Ordren har en verdi på rundt 2,3 millioner dollar.

Uno-X Hydrogen får 20 Enova-millioner

Uno-X Hydrogen AS, et Nel-felleseid selskap, har fått 20 millioner kroner i støtte fra Enova for å utvide det norske hydrogennettverket med ytterligere to påfyllingsstasjoner for hydrogen i Akershus.
Det kommer frem i en melding.
– Markedet for påfyllingsstasjoner for hydrogen er i en spennende, global vekstfase, og det er flott å se at norske myndigheter gjennom Enova erkjenner dette. Akershus har...Se mer

Nel får kontrakt i Estland verdt 44,3 mill.

Nel Hydrogen Solutions har mottatt en bestilling av en kombinert PEM elektrolysør og H2Station påfyllingsstasjon for hydrogen fra selskapet NT Bene i Estland, opplyser selskapet i en børsmelding.
Avtalen har en total verdi på 4,5 millioner euro, tilsvarende 44,3 millioner kroner, og er ventet levert og installert i løpet av 2019.
Den kombinerte løsningen vil ha en hydrogenkapasitet på mer enn 400 kg...Se mer

Hydrogenfall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs er i skrivende stund opp 0,69 prosent til 796,23 poeng, og de store selskapene driver utviklingen.
Blant de mest omsatte mandag finner man imidlertid også hydrogenselskapet Nel, som faller 5,70 prosent til 3,31 kroner per aksje.
Kursutviklingen kan være påvirket av at det sent fredag ble meldt at Martin Borum Pedersen, finansdirektør i Nel Hydrogen Fueling & Solutions, har...Se mer

H2 Holding selger Nel-aksjer for 138 mill.

H2 Holding har solgt 40 millioner aksjer i Nel til en pris på 3,45 kroner per aksje, ifølge en melding.
Det tilsvarer fire prosent av aksjekapitalen i hydrogenselskapet og skjer etter en plasseringsprosess som ble varslet onsdag.
Salget beløper seg til 138 millioner kroner. Til sammenligning var sluttkurs i Nel på 3,72 kroner onsdag.
H2 Holding hadde en eierandel på 12,7 prosent, noe som synker ti...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%