I samarbeid med CMC Markets
Netflix, Inc.
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Netflix, Inc.

Mot nedtur for de amerikanske teknologigigantene

Det ligger an til nedgang når Wall Street åpner dørene om snaut halvannen time. Futures på Dow Jones, S&P 500 og Nasdaq er ned henholdsvis 0,63, 0,23 og 0,36 prosent.
Marketwatch trekker i tillegg frem at det går mot børsfall for de såkalte faang-aksjene, og verst for Netflix. Film- og tv-strømmeselskapet er ned tre prosent i førhandelen.
Facebook og Amazon er ned mer enn én prosent, Apple litt unde...Se mer

Spacey-skandalen kostet Netflix over 306 mill. kroner

Netflix leverte sterke resultater, og svært god brukervekst i fjerde kvartal – og selskapet kunne i løpet av natten smykke seg med tittelen: Et 100 milliarder dollar-selskap.
Det var dog ikke bare gladnyheter å finne i Netflix’ kvartalsrapport.
I siste avsnitt i oppsummeringen av fjerde kvartal skriver selskapet at de tok en 39 millioner dollar-smell (306,5 millioner kroner) for «ikke-lansert innhol...Se mer

Netflix-aksjen stiger i påvente av ferske tall

Det er høye forventninger til tallene for fjerde kvartal som Netflix presenterer etter Wall Street-stenging mandag.
Allerede et kvarter ut i handelen er aksjen opp 2,79 prosent til 226,66 dollar per stykk. Så langt i år har aksjen lagt på seg hele 18 prosent.
Det er ventet at blant annet andre sesong av «Strangers Things» og filmen «Bright» skal ha bidratt til en kraftig vekst i globale brukere, skr...Se mer

Barclays anbefaler Netflix-aksjen

Barclays har startet dekning på Netflix med en anbefaling om «overvekt» i aksjen, og peker på strømmegiganten ledende posisjon i å endre måten folk konsumerer medieinnhold, skriver CNBC.
Det siste året er Netflix opp 64,79 prosent på Nasdaq-indeksen, som til sammenligning er opp 28,85 prosent i samme periode, ifølge tall fra Infront.

Netflix-investorer trekker på skuldrene av Disney-kjøp

Med oppkjøpet av Fox tar Disney virkelig opp kampen med strømmegiganter som Netflix, Amazon, Google og Apple, skriver The New York Times.
Investorene ser dog ikke ut til å være veldig skremt av dagens bekreftelse, selv om Netflix-aksjen falt litt fra start, er den etter fem minutter med handel opp 0,05 prosent.
Amazon, Apple og Google åpner alle med oppgang.

Legger skylden på skattereformen for FAANG-fall

Samtidig som Dow Jones setter nye rekorder, så skjer det noe på Nasdaq-børsen, som er ned 1,22 prosent klokken 19.00.
Årsaken er ifølge Bloomberg at republikanernes skatteplan ikke ser ut til å ha så stor effekt for tech-sektoren, da de allerede betaler moderate 18,5 prosent i selskapsskatt.
I tillegg peker flere på at investorer vil ta ned risikoen på porteføljene, og ta ut gevinst.
Noen av de heteste aksjene så...Se mer

Netflix planlegger å hente 12,8 friske milliarder

Netflix planlegger å hente 1,6 milliarder dollar (12,8 milliarder kroner) ved å utstede obligasjonslån, skriver Financial Times.
Pengene skal gå til å finansiere egenprodusert innhold, både filmer og TV-serier, skriver avisen. Netflix har ifølge rapporter et produksjonsbudsjett på mellom 7 og 8 milliarder dollar (56–64 milliarder kroner) for 2018.
Obligasjonslånene vil løpe til 2028, og settes i sta...Se mer

Netflix overgår egne forventninger - fikk 5,3 millioner abonnenter

Strømmetjenesten Netflix melder om inntekter på 2.985 millioner dollar i tredje kvartal, hvilket er en økning fra 2.290 millioner i samme periode året før. Resultatet for perioden ble 130 millioner dollar, opp fra 52 millioner i tredje kvartal i fjor.
Selskapet skriver at de nå er i rute til å nå 11 milliarder dollar i omsetning for hele året. Det legges ved et komplett sett med guiding, som viser...Se mer

Analytikerne tror Netflix vil levere sterk vekst

Netflix leverer mandag kveld (etter stengetid på Wall Street) resultater for tredje kvartal. Strømmegiganten hevet nylig sine abonnementspriser, blant annet for å ha mulighet til å satse enda tyngre på egenprodusert innhold.
Innhold-sjef Ted Sarandos uttalte nylig at innholdsbudsjettet ville bli økt til 7 milliarder dollar (55 milliarder kroner) neste år, opp fra 6 milliarder i år, og 5 milliarder...Se mer

Netflix-aksjen over 200 dollar for første gang

I tidlig handel på Wall Street steg Netflix-aksjen til over 200 dollar for aller første gang, skriver CNBC.
Siden har aksjen falt noe tilbake, og i 15.50-tiden er aksjen opp 1,94 prosent til 199,60 dollar.
Dagens opptur kommer etter at storbanken JP Morgan økte sitt kursmål fra 210 dollar til 215 dollar.
Så langt i år har aksjen klatret 61,52 prosent.
Netflix over 200 dollar
Slik har aksjen utviklet seg siden nyttår

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%