I samarbeid med CMC Markets
Nikkei 225
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Nikkei 225

Små bevegelser på de asiatiske børsene mandag morgen

Asiatiske aksjer faller litt tilbake mandag morgen, og selv om både Bloomberg og CNBC viser til den politiske usikkerheten i USA som en potensiell årsak, er bevegelsene små, og ikke nødvendigvis utslagsgivende.
Skal vi tro Poul Kristensen, porteføljef...Se mer

Små positive bevegelser i Asia

Som en av de få toneangivende indeksene faller Nikkei i Tokyo blant annet på grunn av at store bil- og teknologibedrifter taper terreng.
Rett før klokken 05.30 er Sony ned 1,04, Toyota ned 0,31 prosent og Honda ned 1,14.
I motsatt ende av skalaen finne...Se mer

Blandet romjul-start i Asia

Selv om aksjemarkedene over store deler av verden holder stengt 1. juledag, har det vært handel i både Tokyo og Shanghai.
På børsen i Tokyo falt bank- og finansaksjer tilbake mandag, mens eiendom i all hovedsak stengte høyere, skriver Reuters.
Yen svekket seg mot dollar fra...Se mer

Oppgang i Kina på rød asiatisk børsmorgen

En nordkoreansk soldat har tidlig torsdag morgen tatt seg over grensen til Sør-Korea, opplyser Sør-Koreas forsvarsdepartement ifølge Reuters. Ifølge det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap skal sørkoreanske grensevakter ha avfyrt rundt 20 skremmeskudd m...Se mer

Børsoppgang i Kina, men Tokyo og Seoul faller

Den australske ASX 200-indeksen stiger nesten 0,7 prosent tirsdag morgen, og er oppe på nivåer man ikke har sett siden januar 2008, skriver Financial Times.
I Tokyo ser det ikke like bra ut, dette til tross for vekst i blant annet bil-aksjer for andre...Se mer

Asiatiske aksjer i pluss mandag morgen

Det er oppgang på flere asiatiske børser mandag, og ifølge CNBC er hovedårsaken skattereformoptimisme fra USA som har smittet over Stillehavet.
I Tokyo er det en god dag for bank-aksjer der Nikkei Banking-indeksen er opp 2,78 prosent så langt, men ogs...Se mer

Asia i pluss – Nikkei bryter årets lengste tapsrekke

Litt over klokken 05.00 ligger det an til at de asiatiske aksjemarkedene slår tilbake.
Nikkei i Tokyo som sist gang steg 7. november får torsdag god hjelp av kjente tech-selskaper som Softbank (+1,25 prosent) og Nintendo (+2,60 prosent).
Tech leder også an i Sør-Korea...Se mer

Børsfall i Asia

De japanske aksjemarkedene faller onsdag, og skylden rettes ifølge Nasdaq mot en skuffende dag på Wall Street, usikkerhet rundt den amerikanske skattereformen og fall i oljeprisen.
I Japan faller nøkkelindeksen Nikkei tilbake, og blant japanske aksjer...Se mer

Børsfall i Asia – nær comeback for Nikkei

Etter å ha falt flere dager på rad klatret den japanske blue chip-indeksen Nikkei tirsdag, godt hjulpet av svakere yen, som hjelper eksportbedriftene. Sharp og Toshiba steg henholdsvis 2,91 prosent og 4,66 prosent.
Siden falt imidlertid indeksen tilba...Se mer

Nikkei falt 300 poeng – verste tapsrekke siden august

Nikkeis fall fredag på 0,82 prosent var det største prosentfallet på over to måneder, og tilbakegangen fortsatte mandag. Fallet kom til tross for at blant andre den store nudel-produsenten Nissin Foods, som leverte sterke kvartalstall, steg 7,17 pros...Se mer