I samarbeid med CMC Markets
Norwegian Energy Company
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Norwegian Energy Company

Noreco: Høyesterett avviste anken i Siri-saken

Motpartens anke i saken om forsikringskravet knyttet til oljeboreplattformen Siri har blitt avvist i høyesterett, melder Noreco.
Selskapet vant frem med sitt forsikringskrav i desember i fjor, men i januar ble det kjent at motparten anket.
Denne anken er nå altså avvist, men det fremgår i meldingen at motparten fortsatt har muligheten til å anke til en annen rettsinstans. Denne anken må gjøres inn...Se mer

Noreco fikk kjemperesultat på forsikringen

Det lille oljeselskapet Noreco,m som har solgt ut det aller meste av innmaten sin, fikk et kjemperesultat i fjerde kvartal.
Selskapet gikk fra et netto underskudd på 812 millioner kroner i fjerde kvartal i 2015 til et overskudd på 333 millioner kroner i fjerde kvartal i fjor.
Det til tross for at selskapet bare hadde driftsinntekter på tre millioner kroner i fjorårets tre siste måneder.
Forklaringen ligger hovedsakel...Se mer

Usikkerhet om kjempeerstatning: Noreco-dommen anket i Danmark

Norwegian Energy Company (Noreco) melder at Danmarks høyesterett har mottatt en anke på dommen tilknyttet forsikringsoppgjøret for Siri-feltet.
Norecos styreleder, Riulf Rustad, sier i en børsmelding at at han er overrasket over at «den sterke enstemmige dommen» fra den danske sjø- og handelsretten blir anket. Videre sier han at han er trygg på deres sak.
Det var den 15. desember i fjor at det ble k...Se mer

Økokrim har tiltalt investeringsdirektør for innsidehandel

Økokrim har tiltalt en direktør i et investeringsselskap på Vestlandet for innsidehandel. Det var Dagens Næringsliv som først meldte om tiltalen.
I en pressemelding skriver Økokrim at de har tiltalt «en mann fra Vestlandet for misbruk av innsideinformasjon», uten at de opplyser om hvor han jobber. Navnet og arbeidsgiveren kommer imidlertid frem av tiltalebeslutningen som E24 har fått tilgang til.
Den tiltaltes forsvarer sier t...Se mer

Spørsmål

Anders Aas Vestlid: Hei hva tror dere om Noreco, burde de ikke ha gått enda høyere ift erstatningen de ble tildelt?

God jul:)

Anders

Anders Park Framstad:
Hei! Erstatningsbeløpet tilsvarer såvidt jeg kan forstå over 300 kroner per aksje, så basert på dette kan man nok argumentere for at kursen kunne vært høyere. Men jeg forstår det også sånn at dommen i Sø- og Handelsretten kan ankes, og i tillegg er det en skatteeffekt her jeg ikke har oversikt over.

Rå laksehandel på Oslo Børs

Halvveis ut i børsdagen mandag ligger Hovedindeksen fortsatt og vaker rundt null. Indeksen er like før klokken 12:00 på 680,1 poeng.
Selv om denne siste uken før jul tradisjonelt er ganske stille, er det full fres i lakseaksjene etter at det ble kjent at Norge og Kina normaliserer forholdet. Dette ses på som svært positivt for oppdrettnæringen.
Lakseaksjene gjorde et solid hopp da nyheten ble kjent,...Se mer

Noreco får 2,34 mrd. i forsikringsoppgjør

Noreco melder at det sammen med partnerne Awilhelmsen Special Opportunities AS og QVT Financial vil motta rundt 470 millioner dollar etter at det har vunnet frem med sitt forsikringskrav i retten.
Av det samlede beløpet har Noreco rett på rundt 270 millioner dollar, tilsvarende rundt 2,34 milliarder kroner.
Selskapet har nå mottatt dommen fra sjøretten i København, der det fikk medhold forsikringskr...Se mer

Noreco fikk medhold i milliardsak

Slik Svend Egil Larsen beskriver i kvitringen gjengitt under, ser det absolutt ut som om Noreco har vunnet frem med sitt krav i retten.
«Noreco Oil Denmark (...) hadde krav på dekning for omfattende skade på oljeboreplattformen Siri i henhold til en all risk-sjøforsikring. Forsikringen skulle dekke etter prinsippet om skadevirkning (og ikke skadeårsak), og Noreco hadde også med nødvendig sikkerhet...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%