I samarbeid med CMC Markets
Norway Royal Salmon
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Norway Royal Salmon

Moser milepæler på historisk høye fiskepriser

Norway Royal Salmon melder om det beste fjerdekvartalsresultatet i selskapets historie. Selskapet har for første gang et årsresultat på over én milliard kroner og bokført egenkapital på over to milliarder.
Bakgrunnen for dette er meget høye fiskepriser.
- Prisen på laks i kvartalet er den høyeste som er blitt registrert de siste 20 årene. For 2017 forventer vi en økning i tilbudet på verdensmarkede...Se mer

Spørsmål: Trump-effekt på norsk laks?

Runeerling: Hei! Er ikke Trumps ordre om å skrinlegge TTIP utelukkende gode nyheter for norsk lakseeksport?

Marius Lorentzen:
Hei Rune Erling,
Jeg forhørte meg med en av de som kjenner norsk sjømatnæring aller best, analytiker Kolbjørn Giskeødegård i Nordea Markets. Her er det han sa om eventuelle opp- eller nedsider for norsk lakseeksport med Trumps handelspolitikk:
Han sier at det alltid er en risiko for at endringer i handelspolitikken påvirker en liten, åpen økonomi som den norske, og spesielt en sektor som sjømatnærin...Se mer

Styremedlemmer i Norway Royal Salmon låser inn kursen i håp om milliongevinst

Varamedlem Martin Sivertsen og styreleder Helge Gåsø i oppdrettselskapet Norway Royal Salmon har sikret seg for en videre opptur i selskapet.
Gjennom investeringsselskap har de to nemlig gjort flere transaksjoner knyttet til aksjen torsdag.
Sivertsen har gjennom Nyhamn AS forlenget en Total Return Swap-avtale (TRS) på 1,01 million aksjer frem til 20. juli 2017. En slik avtale innebærer at Sivertsen...Se mer

Høyesterett skrur opp bot til Norway Royal Salmon-selskap

Fredag besluttet Høyesterett og øke boten til Nord Senja Laks AS, et selskap som er heleid av oppdrettselskapet Norway Royal Salmon.
Boten var opprinnelig på fem millioner, og har nå blitt økt til seks.
Både tingretten og lagmannsretten har tidligere kommet til at selskapet skulle ut med en bot på fem millioner, men Økokrim ville også at selskapet skulle idømmes et begrenset rettighetstap.
På det punktet fikk ikke Økokr...Se mer

Rekord for Norway Royal Salmon

Lakseoppdretteren Norway Royal Salmon melder om et operasjonelt driftsresultat på 218 millioner kroner i tredje kvartal.
Det er opp fra 22,6 millioner på samme tid i fjor og ny rekord for selskapet.
- Årsaken til det gode kvartalsresultatet er en høy laksepris, samt lave og stabile produksjonskostnader i Region Nord og vesentlig bedring av produksjonskostnad fra forrige kvartal i Region Sør, sie...Se mer

Norway Royal Salmon til Island

Oppdrettsselskapet Norway Royal Salmon melder at det har kjøpt av halvparten av aksjene i det islandske selskapet Arctic Fish for 29 millioner euro (263 millioner kroner).
Selskapet blir et joint venture hvor Norway Royal Salmon eier 50 prosent, Bremesco Holding Ltd eier 47,5 prosent og Novo ehf eier 2,5 prosent.
Svein Sivertsen blir styreleder i Arctic Fish, som har som mål å bli en ledende fiskeop...Se mer

Varamedlem i Norway Royal Salmon-styret kjøper aksjer

Martin Sivertsen, som er vararepresentant i styret til oppdrettselskapet Norway Royal Salmon har kjøpte fredag 2. september aksjer i selskapet, ifølge en børsmelding.
Sivertsen kjøpte de 10.000 aksjene via Nyhamn AS til 126 kroner stykket, totalt 1,26 millioner kroner).
Etter kjøpet sitter Sivertsen med en eksponering på totalt 2.034.957 aksjer, hvorav én million av aksjene kommer via en aksjelånsav...Se mer

Norway Royal Salmon investerer i konkurrent

Norway  Royal Salmon har inngått en avtale om kjøp av  50 prosent av  aksjene i  Arctic Fish  for 29 millioner euro eller 270 millioner kroner.
Transaksjonen  fører til at Norway Salmon Group og de eksisterende aksjonærene i Arctic Fish  etablerer et joint venture, hvor den andre halvparten eies av Arctic  Fish. 
Tidspunkt for gjennomføring av transaksjonen avhenger av godkjenninger fra tredjepart...Se mer

Rekordsterk drift for oppdrettskonsern

Norway Royal Salmon legger onsdag frem tall for andre kvartal.
Regnskapet viser at oppdrettskonsernet fikk det høyeste operasjonelle driftsresultatet (EBIT) i konsernets  historie.
Det operasjonelle driftsresultatet (EBIT) kom for kvartalet inn på 168 millioner kroner, og med en EBIT per kilo på 25,33 kroner. Tilsvarende tall  fra samme kvartal året før var 19 millioner kroner og 4,83 kroner.
– Årsaken til det gode kvartal...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%