I samarbeid med CMC Markets
Norske Skogindustrier
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Norske Skogindustrier

Spørsmål

Bård Bjørnø: hei! hva i alle dager skjer med NSG?

Anders Park Framstad:
Hei! Tror ingen kan si noe sikkert om dette, dessverre. De siste fredagene har det kommet oppdateringer på rekapitaliseringen, så kanskje noen posisjonerer seg for at noe kan komme, men det ble ikke gitt noen fast dato i forrige oppdatering.

Norske Skog stiger før kvartalstall og frist for redningsplan

Aksjen er opp 5,26 prosent for det kriserammede selskapet til 0,800 kroner aksjen.
I dag er det spenning knyttet til om eierne som enda ikke har godtatt den siste redningsplanen som er støttet av 75 prosent av de 20 største aksjonærene, blir godkjent.
Til syvende og sist må minst to tredjedeler av aksjonærene på generalforsamling støtte forslaget for at det skal gå gjennom.
I ettermiddag vil selskapet og...Se mer
NSG
Skjermdump: Infront

Aksjonærstøtte til Norske Skog-plan

Norske Skogindustrier skriver i en melding torsdag at selskapet har mottatt sterk støtte fra aksjonærene til den forelagte rekapitaliseringsplanen.
Av de 20 største aksjonærene, som kontrollerer omtrent 38 prosent av aksjekapitalen i selskapet, har allerede over 75 prosent varslet at de støtter forslaget.
Til syvende og sist må minst to tredjedeler av aksjonærene på generalforsamling støtte forslag...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hvorfor er det sånn at Norske Skog legger til grunn en verdi på selskapet til 16 øre per aksje (ref siste nyhet), når den for øyeblikket handles for 81 øre aksjen?

Anders Park Framstad:
Hei! Selskapets verdsettelse av egenkapital per aksje er basert på samme multippel de har operert med tidligere også, seks ganger sysselsatt kapital over brutto driftsresultat, (EV/ebitda). I markedet lever aksjen sitt eget liv. Vi har dessverre sett flere eksempler på at det ikke er alle som forstår slike rekapitaliseringer den siste tiden, og det kan ikke utelukkes at det er tilfellet her også.

Norske Skog-aksjen rett til værs etter varsel om enighet

Norske Skog-aksjen fyker i været etter at selskapet melder om enighet med en stor andel av kreditorene om et redningsforslag for det gjeldstyngede selskapet.
Klokken 11.40 er aksjen opp 54,72 prosent til 82 øre.
Forslaget til finansiell redningsplan som styret i Norske Skogindustrier har lagt frem gir føringer for den fremtidige aksjekursen.
Ifølge presentasjonsmaterialet er planen basert på en verdi...Se mer
Norske Skog
Infront

Norske Skog varsler enighet om redningsplan

Norske Skog har kommet til enighet om en redningsplan med en stor andel av selskapets kreditorer, og oppfordrer flere til å stemme for forslaget som nå ligger på bordet.
Det skriver selskapet i en melding.
Styret og ledelsen i Norske Skog sier de er fornøyde med å ha fått til enighet mellom de usikrede kreditorene, de sikrede kreditorene og store aksjonærer.
Mer enn 80 prosent av de sikrede obligasjo...Se mer

Norske Skog-aksjen faller igjen

Mens Norske Skog utsatte og utsatte det siste forslaget for restrukturering av gjelden, hadde aksjen flere dager med god fart på Børsen.
Onsdag kom endelig forslaget, og torsdag falt aksjen på nytt. Etter at pantesikrede kreditorer har avvist nye forhandlinger, fortsetter utviklingen fredag.
Aksjen er like før halv ti en av dagens tapere med en nedgang på 9,26 prosent, til 49 øre.

Gir juniorene en kald skulder

Torsdag avviste den angivelig største usikrede kreditoren i Norske Skogindustrier ASA styrets siste forslag.
De sikrede kreditorene virker imidlertid å kjøre en hard linje.
– Jeg kan ikke si annet enn at styrets siste forslag må være det siste forslaget som kommer før en eventuell konkursbehandling, sier Sveb Ombudstvedt til E24.

Norske Skog-aksjen faller etter nytt redningsforslag

Mens Norske Skog utsatte og utsatte det siste forslaget for restrukturering av gjelden, hadde aksjen flere dager med god fart på Børsen.
Onsdag kom endelig forslaget, og torsdag faller aksjen på nytt.
Klokken 14.00 er Norske Skog dagens taper på Børsen med en nedgang på 11,29 prosent. Aksjen omsettes nå for 55 øre.

Norske Skog-aksjen tilbake til utgangspunktet

Oslo Børs pauset handelen i Norske Skog-aksjen mens selskapet offentliggjorde sitt «endelige forslag» til restrukturering av gjelden. Her kan du lese mer om denne.
Da handelen startet igjen klokken 14.20, bykset aksjen til en oppgang på 45 prosent for dagen.
Siden falt den tilbake, og i dagens siste handel ble aksjen omsatt for 62 øre - nøyaktig det samme som siste handel tirsdag.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%