I samarbeid med CMC Markets
Ocean Yield
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Ocean Yield

ABG Sundal Collier løfter kursmålet på Odfjell Drilling

ABG Sundal Collier løfter Odfjell Drilling til kjøpsanbefaling fra nøytral, og løfter kursmålet fra 23 kroner til 40 kroner, i et ferskt notat.
Det skjer på bakgrunn av bra ordrereserve og stabil kontantstrøm, og at Odfjell Drilling kan være en oppkjøpskandidat hvis bransjen fortsetter å konsolidere.
ABG kutter også anbefalingen på Ocean Yield til nøytral fra en kjøpsanbefaling, men beholder kursmål...Se mer

Ocean Yield øker utbyttet for 15. kvartal på rad

Torsdag kveld la Ocean Yield frem sine resultater for årets andre kvartal.
De viser et driftsresultat før skatt og avskrivninger (EBITDA) på 74,3 millioner dollar for kvartalet, opp fra 63,4 millioner dollar i samme kvartal året før.
Selskapets bunnlinje økte til 30,6 millioner dollar fra 25,5 millioner dollar tilsvarende kvartal i fjor. Justert resultat økte til 33,5 millioner dollar fra 31,6 mil...Se mer

Åpner for dollar-handel i Ocean Yield

Det skipseiende selskapet Ocean Yield er blitt tatt opp på OTCQX.
- Vi er fornøyde med å kunne tilby en mekanisme som legger til rette for handel i Ocean Yield-aksjer i amerikanske dollar. Dette vil gjøre det lettere for amerikanske investorer å handle i vår aksje og bedre den samlede likviditeten i aksjene, sier konsernsjef Lars Solbakken i en kommentar.

Ocean Yield har fått levert gassfraktskip

Det skipseiende selskapet Ocean Yield har tatt levering av gassfraktskipet Gaschem Orca fra Sinopacific Offshore & Engineering i Kina.
Ved levering har skipet gått på en 15 år utleiekontrakt. Fartøyet skal brukes til å frakte etan fra Houston til Storbritannia.
Ocean Yield har tatt levering av fem skip i år. Flåten er på 37 skip, opplyser selskapet som inngår i Kjell Inge Røkkes Aker—gruppe.

Ocean Yield blar opp 890 mill. for to offshoreskip

Det skipseiende selskapet Ocean Yield i Aker-gruppen kjøper to plattform forsyningsskip fra BP Shipping for totalt 105,4 millioner dollar.
Det tilsvarer 890 millioner kroner med dagens valutakurs.
Begge offshoreskipene er på lange kontrakter til Aker BP. De ble levert i september og desember 2014 og gikk da inn på 15 års leiekontrakter.
Ratene er på 17.253 dollar per skip per dag, som gir en årlig...Se mer

Ocean Yield kjøper skip

Det skipseiende selskapet Ocean Yield har inngått avtale om en ny suezmax-tanker (største skip som kommer gjennom Suez-kanalen) for 54 millioner dollar.
Skipet skal på en 14-årig kontrakt med et selskap eid av Okeanis Marine Holdings.

Rederiselskapet Ocean Yield øker utbyttet igjen

Mandag kveld la Ocean Yield frem sine resultater for årets første kvartal.
De viser et driftsresultat før skatt og avskrivninger (EBITDA) på 71,2 millioner dollar for kvartalet, opp fra 58,7 millioner dollar i samme kvartal året før.
Selskapets bunnlinje økte til 36,8 millioner dollar fra 18,6 millioner dollar tilsvarende kvartal i fjor. Justert resultat økte til 33,4 millioner dollar fra 29,0 milli...Se mer

Kontraktstrøbbel tynger bunnlinjen til Ocean Yield

Det skipseiende selskapet Ocean Yield la torsdag kveld frem resultat for fjerde kvartal, og her meldes det om noe høyere inntekter og et sterkere driftsresultat.
Driftsinntektene i perioden ble 61,2 millioner dollar, opp fra 58,6 millioner dollar i samme periode året i forveien. Driftsresultatet viser et overskudd på 12,7 millioner dollar, opp fra 3,9 millioner i fjerde kvartal 2015.
Bunnlinjen endte på 0,7 millio...Se mer

Ocean Yield sikrer kort kontrakt for Lewek Connector

Ocean Yield melder at det har inngått en kortsiktig kontrakt for fartøyet Lewek Connector.
Kontrakten er inngått med et relatert selskap til Ezra Holding og har en varighet på fire måneder med en rate på 40.000 dollar per dag.
Det skjer etter at Ocean Yield tidligere i uken terminerte kontrakten fartøyet hadde med EMAS Chiyoda Subsea Group.
Ocean Yield meldte da at det vurderte en mulig kortsiktig k...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%