I samarbeid med CMC Markets
Ocean Yield
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Ocean Yield

Kreditorene og Ocean Yield gir Farstad pusterom ut februar

Det kriserammede offshorerederiet Farstad melder at de pantesikrede kreditorene (bankene som har gitt lån med pant i skipene, journ.anm.) og «et flertall av deres datterselskaper» har blitt enige om å forlenge standstill-avtalen til selskapet til og med 28. februar.
Det betyr at Farstad frem til den datoen slipper å betale renter og avdrag på de pantesikrede lånene sine. Før jul annonserte Farstad...Se mer

Spørsmål

bjørn jørgensen: M.h.t. "Siste utbytteutbetalinger" så er ofte datoene feil....Sjekk bl.a. Ocean Yield, de kan da umulig hatt siste utbytteutbetaling 16aug 18...!?

Mvh

InvestBear

Höegh LNG inn i DNB Markets-porteføljen

DNB Markets skriver i en oppdatering at meglerhuset nå erstatter Axactor go Ocean Yield med Höegh LNG i deres ukentlige portefølje over anbefalte aksjer.
I Dovre Forvaltning har man ikke gjort noen endringer i porteføljen denne uken, ifølge en rapport fra Stig Myrseth.
DNB Markets skriver i en oppdatering at EMAS Chiyoda har bedt OCean Yield om en «standstill»-avtale for månedene desember og januar...Se mer

Ocean Yield-sjefen utelukker ikke priskutt i Farstad-kontrakt

Shipping-selskapet Ocean Yield, der Kjell Inge Røkkes Aker er storaksjonær, var blant deltagerne på Aker Credit Markets Day mandag.
Ocean Yield lever av å eie og finansiere skip som de deretter leier ut på lange kontrakter til solide motparter. Krisen i offshorenæringen har imidlertid ført til at Farstad Shipping, som leier to supply skip av Ocean Yield, har kommet i hardt vær.
Konsernsjef Lars Solbakken påp...Se mer

Ocean Yield mottar skip

Det skipseiende selskapet Ocean Yield har tatt levering av kontainerskipet MSC Mirjam fra Samsung-verftet i Korea.
Sliket skal på en 15-årig bareboat-kontrakt med et større europeisk rederi.

Ocean Yield tar levering av skip

Det skipseiende skipet Ocean Yield har tatt levering av kjemikalietankeren «Navig8 Constellation», som skal på en 12-månederskontrakt med Navig8.
Skipet, som er på 45.000 dødvekttonn, er bygget i 2013. Prisen er 35 millioner dollar, inkludert en selgerkreditt på seks millioner dollar.

Nok en utbytteøkning fra Ocean Yield

Det skipseiende selskapet Ocean Yield har lagt frem sine tall for tredje kvartal, og kan slå i bordet med høyere inntekter og et sterkere resultat.
I tillegg videreføres det som har blitt selskapets «kjennetegn», idet det er duket for den tolvte strake utbytteøkningen fra selskapet.
Ocean Yields samlede inntekter i kvartalet beløper seg til 76,2 millioner dollar, hvilket er en økning fra 65,3 milli...Se mer

Ocean Yield tar levering av skip

Ocean Yield annonserer onsdag leveringen av containerskipet MSC Eloane, som er bygget ved Samsung-verftet i Korea.
Skipet skal på en bareboat-kontrakt med et større containerskipselskap i 15 år.

Aker-selskapet Ocean Yield låner 750 mill.

Skipseierselskapet melder at selskapet nå utsteder et usikret obligasjonslån på 750 millioner kroner med forfall i september 2021. Selskapet varslet mandag at de vurderte et slikt lån, men summen var ukjent.
Selskapet eier en omfattende flåte av skip til bruk innen både olje og offshore, samt mer tradisjonell shippingvirksomhet og kjøretøytransport. Selskapet satser på å eie skip som har lange utle...Se mer

Aker-selskapet Ocean Yield vil låne penger i obligasjonsmarkedet

Skipseierselskapet Ocean Yield er på pengejakt. Selskapet eier en omfattende flåte av skip til bruk innen både olje og offshore, samt mer tradisjonell shippingvirksomhet og kjøretøytransport. Selskapet satser på å eie skip som har lange utleiekontrakter til solide motparter.
Selskapet skriver at de nå vurderer å utstede nye usikrede obligasjoner i det nordiske obligasjonsmarkedet med forfall i sept...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%