I samarbeid med CMC Markets
Ocean Yield
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Ocean Yield

Ocean Yield tar levering av skip

Det skipseiende skipet Ocean Yield har tatt levering av kjemikalietankeren «Navig8 Constellation», som skal på en 12-månederskontrakt med Navig8.
Skipet, som er på 45.000 dødvekttonn, er bygget i 2013. Prisen er 35 millioner dollar, inkludert en selgerkreditt på seks millioner dollar.

Nok en utbytteøkning fra Ocean Yield

Det skipseiende selskapet Ocean Yield har lagt frem sine tall for tredje kvartal, og kan slå i bordet med høyere inntekter og et sterkere resultat.
I tillegg videreføres det som har blitt selskapets «kjennetegn», idet det er duket for den tolvte strake utbytteøkningen fra selskapet.
Ocean Yields samlede inntekter i kvartalet beløper seg til 76,2 millioner dollar, hvilket er en økning fra 65,3 milli...Se mer

Ocean Yield tar levering av skip

Ocean Yield annonserer onsdag leveringen av containerskipet MSC Eloane, som er bygget ved Samsung-verftet i Korea.
Skipet skal på en bareboat-kontrakt med et større containerskipselskap i 15 år.

Aker-selskapet Ocean Yield låner 750 mill.

Skipseierselskapet melder at selskapet nå utsteder et usikret obligasjonslån på 750 millioner kroner med forfall i september 2021. Selskapet varslet mandag at de vurderte et slikt lån, men summen var ukjent.
Selskapet eier en omfattende flåte av skip til bruk innen både olje og offshore, samt mer tradisjonell shippingvirksomhet og kjøretøytransport. Selskapet satser på å eie skip som har lange utle...Se mer

Aker-selskapet Ocean Yield vil låne penger i obligasjonsmarkedet

Skipseierselskapet Ocean Yield er på pengejakt. Selskapet eier en omfattende flåte av skip til bruk innen både olje og offshore, samt mer tradisjonell shippingvirksomhet og kjøretøytransport. Selskapet satser på å eie skip som har lange utleiekontrakter til solide motparter.
Selskapet skriver at de nå vurderer å utstede nye usikrede obligasjoner i det nordiske obligasjonsmarkedet med forfall i sept...Se mer

Ocean Yield faller etter emisjon

Skipsselskapet Ocean Yield er ned 4,48 prosent på Oslo børs torsdag. Så langt er aksjen den mest omsatte på Oslo børs.
Fallet skjer etter at selskapet meldte om en emisjon onsdag. Torsdag melder selskapet om at emisjonen på 64 kroner aksjen er overtegnet.
Av de planlagte 13,4 millioner aksjene har Aker Capital AS tegnet seg for 6,7 millioner. Aker Capital er største aksjonær i selskapet.
Oslo Børs har i løpet av morge...Se mer

Røkkes utbyttemaskin tikker videre

Ocean Yield ser lyst på fremtiden og skriver i sin presentasjon for dagens kapitalmarkedsdag at selskapet sikter inn mot 10 prosents utbytte per år. 
Selskapet forventer å øke flåten til 27 skip innen første kvartal 2017, og sikter seg inn mot nybygg og drivstoffeffektive skip. Hele flåten er chartret ut på langtidskontrakter, gjennomsnittskontrakten er på 10,2 år. 
Ocean Yield leverte EBITDA 58,7 m...Se mer

Ocean Yield går ex. utbytte

Aksjene i Ocean Yield ASA noteres ex. utbytte fra og med i dag, 18. mai. Utbyttet er på 0,1675 dollar per aksje.

Valuta- og skattesmell for Røkkes viktigste selskap

Selskapet som utgjør den største investeringen for Kjell Inge Røkkes Aker meldte mandag om resultatnedgang.
Ocean Yield, som lever av å eie skip som leies ut til rederier på svært langsiktige kontrakten, fikk en nedgang i nettoresultatet fra 28,1 millioner dollar i første kvartal i fjor til 18,1 millioner dollar i første kvartal i år.
Selskapet forklarer nedgangen med urealiserte valuta- og derivatt...Se mer

Ocean Yield får nybygg-finansiering

Aker-selskapet Ocean Yield har fått tilsagn fra en gruppe banker om lån på i alt 202,5 millioner dollar, ifølge en børsmelding.
Lånene er finansiering av tre gassskip som er leid ut på langsiktig kontrakt til Hartmann-gruppen.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%