I samarbeid med CMC Markets
Hovedindeksen
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hovedindeksen

Fortsatt pluss på Børsen: Hentet seg inn den siste halvtimen

Hovedindeksen på Oslo Børs steg for andre dag på rad onsdag, og endte opp 0,11 prosent til 686,30 poeng.
Oslo Børs startet opp drøye 0,7 prosent, men falt tilbake utover dagen, og var på svakeste ned 0,12 prosent like før klokken 16:00. Den siste halvtimen hentet imidlertid markedet seg inn.
Statoil (opp 1,33 prosent), Hydro (opp 1,68 prosent), Subsea 7 og Storebrand (opp 0,70 prosent) var blant aks...Se mer

Oslo Børs fikk olje-drahjelp i motbakken

Etter å ha falt 2,0 prosent mandag snudde Hovedindeksen tvert om tirsdag og endte opp 0,90 prosent. Dermed har Oslo Børs så langt steget langt mer enn de tre amerikanske og de største europeiske aksjeindeksene tirsdag.
Oljeprisen er opp en drøy prosent tirsdag ettermiddag, noe som hjalp på kursutviklingen til flere av de store aksjene på Oslo Børs. Hovedindeksen endte tirsdag på 685,85 poeng, opp...Se mer

Tung dag på Oslo Børs

Verdens børser har hatt en dag preget av nedtur, Oslo Børs er intet unntak. Hovedindeksen endte dagen med en nedgang på 1,99 prosent.
Blåmandagen kom etter Trumps nederlag fredag, da han måtte trekke forslaget om helsereform etter manglende støtte fra sine partifeller. Kanskje viktigst for markedene er at det kan sås tvil om gjennomføringsevnen i andre viktige saker, som skattereform og satsing på...Se mer

Lakseaksjene trakk Oslo Børs i rødt

Oslo Børs endte uken med en bitteliten nedtur. Hovedindeksen er ned 0,05 prosent til 693,6 poeng, hvilket gir en nedgang på 1,32 prosent for uken.
Fredag var det lakseaksjene som tynget. Marine Harvest er ned 2,40 prosent til 134,3 kroner per aksje på høyest omsetning av alle. Også aktører som Lerøy (-4,15 prosent), Bakkafrost (-2,65 prosent) og Grieg Seafood (-2,82 prosent) falt i dagens handel.
Den fremste driveren var DNB,...Se mer

Oslo børs litt opp

Hovedindeksen på Oslo børs er etter fem minutters handel opp 0,07 prosent.
De mest omsatte aksjene rett etter åpning:
  • Scatec Solar ned 2,62 prosent
  • ABG Sundal Collier flat
  • Statoil ned 0,14 prosent
  • DNB flat
  • Norsk Hydro opp 1,68 prosent

Netfonds tror på flat åpning

Vi tror Oslo Børs åpner relativt flatt i dag.
De asiatiske børsene endte blandet fredag, dermed er det ingen drahjelp p få fra den regionen i dag. I tillegg til det var det det relativt retningsløst på de amerikanske børsene torsdag kveld.
Senere i dag skal medlemmene i representantenes hus (underhuset i den amerikanske kongressen) stemme om en evt. avvikling av "Obama Care" (Obamas helsereform),...Se mer

Sluttspurt sikret liten oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs lå lenge an til en liten nedtur torsdag, men oppgang de siste par timene «reddet dagen». Hovedindeksen er opp marginale 0,05 prosent til 693,96 poeng.
Oljeprisen vaker ikke så langt over «grensen» på 50 dollar per aksje - spotprisen på et fat brentolje er i skrivende stund 50,33 dollar - og det er børslokomotivet Statoil som er den største negative bidragsyteren.
Statoil-aksjen er ned 0,96 pro...Se mer

Oslo børs åpner litt opp

Etter at hovedindeksen på Oslo børs i går stengte ned over 1,3 prosent, følger den i dag etter Asia og rett etter åpning er hovedindeksen opp 0,08 prosent
Mest omsatt rett etter klokken 09.00 er Statoil (ned 0,41 prosent). DNB (ned 0,22 prosent) og Marine Harvest (ned 0,36 prosent)

Netfonds tror Oslo børs snur i dag

─ Vi tror Oslo børs åpner opp 0,14 prosent i dag, skriver Netfonds torsdag.
─ Det ble som ventet en vanskelig dag på Oslo Børs i går, da mange investorer var opptatt av å sikre gevinster etter en lang periode med oppgang. Hvorvidt dette er starten på en større korreksjon eller ikke, er umulig å si. Når det er sagt, korreksjoner inntreffer jevnlig (en til to ganger i året er helt normal). Vår gene...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%