I samarbeid med CMC Markets
Hovedindeksen
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hovedindeksen

Børsen i pluss og splittelse i fiskeaksjene

Fisk- og oppdrettsaksjene fortsetter for noen av selskapene på Oslo Børs tirsdag etter en bred oppgang i sektoren mandag.
Fra start var alle i pluss, unntatt Norway Royal Salmon (NRS) og Bakkafrost, som slapp resultatene for andre kvartal på morgenkvisten. Etter et kvarters tid hadde imidlertid utviklingen snudd, og bare Marine Harvest kan vise til en fortsatt oppgang.
Både Marine Harvest, Austevoll...Se mer

Beholder optimismen: Spår børsoppgang tirsdag

Etter en positiv start på uken mandag, mistet Hovedindeksen farten utover dagen og endte ned 0,1 prosent. Etter at Wall Street endte såvidt bedre og de asiatiske indeksene har vist mer positive tegn på tirsdags morgen, forventer Netfonds at Oslo Børs vil åpne opp 0,29 prosent fra start på ukens andre børsdag.
DNB Markets venter på sin side en oppgang på 0,4 prosent fra start på Oslo Børs tirsdag.
– Positiv stemning i Asia kan...Se mer

Stabil oppgang på Børsen og fest i fiskeaksjene

Etter en start der Hovedindeksen var opp 0,7 prosent på det meste, har situasjonen stabilisert seg utover dagen på Oslo Børs. Ved lunsjtider ligger Hovedindeksen opp 0,4 prosent.
Flere av Børsens lokomotiver bidrar til oppgangen, inkludert Marine Harvest (opp 2,9 prosent), Statoil (opp 0,4 prosent) og Telenor (opp 0,8 prosent).
I løpet av denne uken får vi servert kvartalstall fra flere av de store...Se mer

Oslo Børs starter i pluss – Nytt kjempehopp i Norske Skog

Akkurat som Netfonds og DNB Markets hadde spådd i morges, starter Oslo Børs i pluss fra start. Hovedindeksen åpner opp 0,25 prosent et par minutter ut i handelen.
Dagens foreløpige kursrakett er Norske Skog-aksjen som stiger over 20 prosent etter at selsapet fredag meldte om en ny utsettelse fra kreditorene. Den nye fristen for det eksisterende restruktureringstilbudet løper til og med onsdag 23. a...Se mer

Spår grønn start på børsuken

Meglerhuset Netfonds skriver i en oppdatering mandag morgen at de spår en oppgang på 0,35 prosent på Oslo Børs fra start. Hovedindeksen falt tre av fem dager i forrige uke og endte samlet sett ned 0,18 prosent.
– Lavere oljelagre i USA, samt et strammere forhold mellom tilbud og etterspørsel, bidro til rally i oljeprisen fredag kveld (Brent oljen opp 3,5 prosent). Dette vil, med stor sannsynlighet,...Se mer

Oslo Børs karret seg nesten i null

Etter en svak innledning på dagen klarte Hovedindeksen på Oslo Børs nesten å hente inn det tapte.
Da handelen stengte var indeksen ned kun 0,03 prosent til 726,46 poeng.
Norsk Hydro ble fredagens mest omsatte aksje og endte opp 0,49 prosent til 51,50 kroner.
Statoil på sin side endte ned 0,14 prosent til 144,50 kroner.
IM Skaugens opptur var mer spektakulær. Aksjen endte opp 27,59 prosent til 7,40 kro...Se mer

Børsen i rødt fra start

Oslo Børs åpner som spådd ned fra start og er nå ned -0,28 prosent til 724,6 poeng.
En av taperne fra start er Seabird som leverte svært svake tall for andre kvartal i 2017. Selskapet er ned hele -26,25 prosent fra start.
Også børsens nyeste IT-notering EVRY leverte kvartalsrapport fredag morgen som viste gode marginer, men med lavere inntekter enn fjoråret. Selskapet er ned 1,75 prosent fra start t...Se mer
Saferoad
Skjermdump: Infront

Eurofrykt sender Oslo Børs og verdens børser ned

Referatet fra det siste rentemøtet i den europeiske sentralbanken (ESB) viste at toppene i ESB er bekymret over utsikter til en for sterk euro.
En for sterk euro vil gjøre det vanskeligere for ESB å nå sitt inflasjonsmål på oppunder to prosent. Det vil også gjøre det vanskeligere å normalisere pengepolitikken.-
Ifølge referatet er rådets medlemmer bekymret for at dette vil gi en situasjon hvor rente...Se mer

Større korreksjon for Norske Skog-aksjen

Norske Skog-aksjen har, etter flere dager med meget stor oppgang, nå seget ytterligere nedover i torsdagens handel. Aksjen faller snaut 15 prosent til 75 øre.
Den er likevel opp over 87 prosent den siste uken, men ned mer enn 73 prosent for året.
Den siste runden med oppgang ble utløst av et større kjøp fra Christen Sveaas Kistefos, og kom til tross for at selskapet fortsatt arbeider med en forvente...Se mer
NSG
Infront

Spår nedgang fra start på Oslo Børs

Netfonds tror Oslo Børs åpner ned 0,28 prosent tosdag.
- De fleste piler peker nedover torsdag morgen, dermed må vi belage oss på en negativ start på de europeiske børsene, skriver analysesjef Roger Berntsen.
Berntsen viser til større usikkerhet rundt den amerikanske sentalbankens fremtidige rentepolitikk som hovedgrunnen til pessimismen. Det ble i går sluppet et ferskt rentereferat som viser at sen...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%