I samarbeid med CMC Markets
Hovedindeksen
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hovedindeksen

Oslo Børs stiger fra start

Hovedindeksen er opp 0,23 prosent til 695,72 poeng etter et minutts handel.
Oppgangen drives av Statoil, som løfter seg 0,72 prosent til 154,1 kroner per aksje. Selskapet har før åpningen meldt om et gassfunn ved Valemon, samt et mindre oppløftende resultat fra en avgrensningsbrønn ved Johan Svedrup.
Oppturen finner for øvrig sted på stigende oljepris. Et fat brentolje koster i skrivende stund 56,92...Se mer

Gigantene faller på tall

Oslo Børs faller fra start torsdag morgen. Hovedindeksen åpner ned 0,44 prosent til 698,59 poeng.
Både Telenor og DNB har levert kvartalstall før åpningen, og begge er ned i åpningen. Nedgangen er på henholdsvis 1,06 proset til 131,1 kroner og 1,65 prosent til 137,5 kroner per aksje.
Seismikkselskapet TGS har også sluppet tall, og samtidig meldt om en ny undersøkelse i Mexicogolfen. Aksjen faller 6,...Se mer

Funcom-rallyet fortsetter på Oslo Børs

Oslo Børs stiger fra start onsdag morgen. Hovedindeksen er opp 0,61 prosent til 697,35 poeng etter et par minutters handel.
Det er igjen Funcom som skiller seg ut i åpningen. Aksjen er mest omsatt (!) og stiger 10,55 prosent til 4,4 kroner.
Oppgangen på Hovedindeksen drives imidlertid av Statoil, som stiger 0,91 prosent til 154,9 kroner per aksje. Oppgangen er for øvrig bred - alle de ti mest omsatt...Se mer

Venter opptur i Oslo

Netfonds tror Oslo Børs åpner opp 0,4 prosent fra start onsdag. Analysesjef Roger Berntsen viser til at den kinesiske innkjøpssjefsindeksen som kom i natt har løftet markedene i Asia.
- Utviklingen i verdensøkonomien og de globale aksjemarkedene er slik vi ser det avhengig av at Asia, med Kina i spissen, leverer god vekst fremover. Når det er sagt, det er ingen ting som tyder på at det ikke vil skj...Se mer

Børsen bremset fallet – men oljeaksjene sliter fortsatt

Etter en markant nedgang på 1,4 prosent mandag bremset nedgangen på Oslo Børs noe tirsdag. Hovedindeksen endte ned 0,7 prosent til 693,1 poeng.
Denne nedgangen kom imidlertid helt mot slutten av dagen, og lenge så det ut til at Børsen ville holde seg rundt null. Men like etter 15:00 gikk Hovedindeksen fra en oppgang på om lag 0,2 prosent for dagen til å falle ned til et fall på 0,7 prosent.
Dermed gjorde Oslo Børs omtren...Se mer

Bedre stemning på Børsen

Til tross for at kursen i Seadrill stuper, har Hovedindeksen på Oslo Børs løftet seg over nullpunktet. Den er nå opp 0,07 prosent til 698,36 poeng.
De fremste bidragsyterne i oppgangen er DNB (+0,73 prosent) og Telenor (+0,69 prosent). Hydro trekker i motsatt retning (-1,67 prosent), foran nevnte Seadrill (-21,77 prosent).

Seadrill faller etter oppdatering

Oslo Børs faller fra start tirsdag morgen. Hovedindeksen er ned 0,20 prosent til 696,65 poeng etter rundt fem minutters handel.
Seadrill er blant morgenens tapere med et fall på 5,26 prosent til 21,24 kroner per aksje.
John Fredriksens riggselskap har på morgenkvisten lagt frem en oppdatering på sin restruktureringsplan (se lenke under), der det advares mot at prosessen kan medføre utvanning og tap...Se mer

Mener alle bør slutte å høre på Trump

Netfonds spår en relativt flat start på dagen på Oslo Børs. Analysesjef Roger Berntsen tror den dårlige stemningen i Asia vil få begrenset påvirkning når Europa åpner, fordi Asia-fallet er en reaksjon på gårsdagens svake europeiske sentiment.
Han viser ellers til små utslag i oljemarkedet og relativt få hendelser i det generelle nyhetsbildet.
- Vi har dessuten sluttet å kommentere Trump i vår børsko...Se mer

Rødt, rødt og rødt på Oslo Børs: Men Yara holdt hodet over vann

Oslo Børs bikket under den symbolske grensen på 700 poeng fredag, for første gang på en uke. Hovedindeksen endte ned 1,4 prosent til 698 poeng.
Oslo Børs fulgte utviklingen til de andre store børsene i Asia og Europa som alle lå i minus mandag. Wall Street startet også markant ned.
Oslo Børs fikk heller ingen drahjelp fra oljeprisen, som mandag er ned drøyt en halv prosent til 55,40 dollar fatet for...Se mer
Utviklingen i topplisten på Oslo Børs mandag 30. januar
Illustrasjon: InFront/E24

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%