I samarbeid med CMC Markets
Hovedindeksen
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Hovedindeksen

Netfonds og DNB venter at oljeprisen vi gi Børsen et løft fra start

Netfonds venter at Oslo Børs åpner opp 0,3 prosent onsdag.
– De asiatiske børsene endte blandet onsdag, det til tross for at investorene i USA sendte de amerikanske indeksene til nye rekorder tirsdag kveld. Oljeprisen derimot, har fortsatt oppover etter at Oslo Børs stengte i går ettermiddag, noe som positivt for de oljerelaterte aksjene her hjemme. Oljeprisen handles nå på det høyeste nivået side...Se mer

Nok en ny rekord for Oslo Børs

Oslo Børs har hatt en solid start på 2018 etter en rekke rekorder gjennom fjoråret, og har aldri handlet høyere.
Mandag morgen var hovedindeksen en stund oppe i rekordhøye 836 poeng, før den avtok noe.
Klokken 09.18 handler indeksen opp 0,11 prosent for dagen på 833,57 poeng.
Dermed fortsetter rekken av rekorder, etter flere år med kraftig vekst i aksjemarkedene.
I starten av fjoråret krøp hovedindeks...Se mer
Hovedindeksen
Infront

Tror Oslo Børs starter uken med oppgang på 0,4 prosent

«Denne uken starter en ny resultatsesong, dermed får vi snart svar på hvorvidt den siste tids børsoppgang kan forsvares», skriver Netfonds.
Meglerhuset spår en oppgang på 0,4 prosent fra start, etter at de asiatiske børsene har steget mot nye høyder mandag morgen. DNB Markets spår på sin side en oppgang på 0,5 prosent.
Netfonds understreket at selskapene må vise til god topp- og bunnlinjevekst derso...Se mer

Oslo Børs åpner opp 0,30 prosent - Statoil leder an

Oslo Børs åpner opp 0,30 prosent onsdag morgen og følger opp oppgangen fra tirsdag.
Statoil er det mest omsatte selskapet og med en oppgang på 0,70 prosent gjør børskjempen sitt for å løfte Hovedindeksen.
Ellers stiger Golden Ocean 2,59 prosent, Telenor er opp 0,11 prosent, mens Norsk Hydro klatrer 0,22 prosent.
XXL faller 2,10 prosent etter å ha blitt nedgradert av DNB Markets.
Norwegian stiger 1,67 prosent...Se mer

Spår forsiktig videre oppgang på Børsen

Hovedindeksen på Oslo Børs startet det nye året med en forsiktig oppgang på 0,09 prosent tirsdag, og Netfonds tror det vil fortsette litt oppover onsdag også. Meglerhuset skriver i en oppdatering at de forventer en oppgang på 0,1 prosent fra start:
– De amerikanske børsene, med Nasdaq i spissen, steg til ny all-time high i går, dermed ser det ut til at optimismen fra 2017 fortsetter inn i 2018 også...Se mer

Nok en sparebank skal børsnoteres

I en børsmelding kommer det frem at Sunndal Sparebank noteres på Merkur Market på Oslo Børs. Merkur Market er en av de tre markedsplassene selskaperes kan børsnoteres, i tillegg til hovedlisten på Oslo Børs og Oslo Axess.
I børsmeldingen peker banken på at det i november ble gjennomført en fortrinnsrettemisjon der det ble hentet inn 45 millioner kroner, med en overtegning på 39 prosent.
Dette «er et synlig bevis på a...Se mer

Ingen endringer i DNB Markets-porteføljen

– Etter at 2017 er tilbakelagt kan vi konkludere med at den ukentlige porteføljen med anbefalte aksjer oppnådde en klar meravkastning i forhold til markedet. Avkastningen for porteføljen endte basert på fredagens kurser på 27 prosent, hvilket var i overkant av 8 prosentpoeng bedre enn OSEBX-indeksen (Hovedindeksen, journ.anm.) oppnådde, skriver DNB Markets i en oppdatering tirsdag morgen.
Meglerhuset legger til at de i...Se mer

Trøndelagsobligasjoner suspendert etter fylkesfusjon

Obligasjonene til Sør- og Nord-Trøndelag er suspendert på Oslo Børs. Det har Børsen selv og Finanstilsynet besluttet, kommer det frem i en børsmelding.
De to fylkene er som kjent slått sammen til ett fylke fra og med 1. januar. Børsen skriver at mer informasjon vil komme senere.

Ingen endringer i Dovre-porteføljen

I årets første rapport fra Stig Myrseth og Dovre Forvaltning kommer det frem at det ikke gjøres noen endringer i Dovre-porteføljen denne uken. Dermed består porteføljen fortsatt av: Flex LNG, Borr Drilling, Fjord1, Ekornes, Self Storage Group, Awilco LNG.
– Den italienske presidenten oppløste i romjulen nasjonalforsamlingen og varslet nyvalg 4. mars. Dette valget er en av de viktigste begivenheten...Se mer

Spår børsoppgang på årets første handledag

2017 endte som et svært solid børsår og på den første handledagen i 2018 venter meglerhuset Netfonds en oppgang på 0,2 prosent fra start.
DNB Markets spår på sin side en oppgang på 0,1 prosent.
– 2017 ble et sterkt år for verdens børser, ikke minst for Oslo Børs, som steg hele 20 prosent (OBX-indeksen). Når det er sagt, vi tror børsoppturen fortsetter i 2018. Slik vi ser det, bør det være rom for yt...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%