I samarbeid med CMC Markets
Oceanteam
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Oceanteam

Oceanteam får millionbot av Børsen

Oslo Børs melder at det onsdag ble vedtatt å ilegge Oceanteam et overtredelsesgebyr på 1.315.300,- kroner for «vesentlige» brudd på «informasjonsplikten og andre løpende forpliktelser for børsnoterte selskaper». Beløpet tilsier syv ganger kursnoteringsavgift.
Oslo Børs mener blant annet at selskapet har brutt plikten de har til å gi Børsen etterspurte opplysninger innen fristen som er satt.
Oceamteam har vært preget av s...Se mer

Mer arbeid for Oceanteam-skip

Oceanteam har sikret en ny kontrakt for konstruksjonsstøttefartøyet Southern Ocean. Kontrakten løper fra midten av februar, og er ventet å vare i 30 dager.

Oceanteam selger deler av virksomheten

Offshoreselskapet Oceanteam melder i en børsmelding at de har inngått avtale om å selge deler av sin Solutions-virksomhet.
Kjøperen har startet gjennomgangen av virksomheten.
De kommersielle vilkårene forblir konfidensielle og ytterligere informasjon vil bli gitt når transaksjonen eventuelt er gjennomført.

Oceanteam sikrer ny leveranse

Oceanteam Solutions skal levere ytterligere utstyr og tjenester under en nåværende kontrakt.
Leveransen inkluderer en såkalt kabelkarusell som skal monteres på kundens skip. Skipet har allerede en tilsvarende innretning på dekk.
Mobiliseringen av det ekstra utstyret skal finne sted i den tyske byen Wilhelmshaven på nyåret. Kundens identitet er ikke oppgitt.

OceanTeam suspenderer KPMG: Anklager revisorkjempen for overfakturering

Det norsk-nederlandske offshorekonsernet OceanTeam melder at de har suspendert revisoren sin, KPMG, med begrunnelsen at OceanTeams undersøkelser har avdekket at revisorkostnader som har blitt fakturert for arbeid som ikke er gjort.
Dette kommer frem i en børsmelding.
Selskapet sier også at en uavhengig intern undersøkelse har avdekket at summene Oceanteam har betalt KPMG er vesentlig høyere enn det...Se mer

Oceanteam får tilbake skip ett år før tiden

Oceanteam har fått tilbake konstruksjonsskipet (CSV) Southern Ocean, som har vært chartret av Fugro siden skipet var nytt i 2010.
Skipet må, til tross for at det levers tilbake over ett år før avtalt, gjøres tilgjengelig for Fugro dersom de skulle ha bruk for det ut kontraktstiden.
Skipet er deleid mellom Offshore Norway og Oceanteam.

OceanTeam varsler betalingsforsinkelse

Offshorekonsernet OceanTeam har informert agenten Nordic Trustee om at de ikke har betalt rentene på obligasjonslånet sitt (OceatnTeam 2012/2017) i tide.
Egentlig skulle betalingen skjedd 24. oktober, og Nordic Trustee påpeker at selskapet har en «grace period» på fem dager på å gjøre opp for seg i henhold til låneavtalen.
– Utstederen (selskapet, journ.anm.) har informert Nordic Trustee om at de jo...Se mer

Oceanteam sikrer utstyrskontrakt i Nederland

Offshorerederiet og utstyrsleverandøren Oceanteam melder at de har sikret seg en kontrakt om å levere en 5300T-kabelspole, et lastetårn og tilhørende utstyr til en lekter for lagring og utrulling av subsea-kabler.
Oceanteam skal både levere kablene og spolen på kundenes anlegg i Nederland. Selskapet skriver i børsmeldingen at de har gjort leveranser til den samme kunden tidligere.

Oceanteam gjør bytter i ledelsen

Offshorerederiet bytter ut finansdirektør Trobjørn Skulstad og får inn Jos van Dijk som ny direktør i rollen.
Selskapet har nylig gjennomført en omfattende finansiell restrukturering.
Før van Dijk startet i Oceanteam, har han hatt flere roller som finansdirektør i en rekke nederlanske selskaper, blant annet Mammoet.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%