I samarbeid med CMC Markets
Oceanteam
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Oceanteam

Oceanteam selger deler av virksomheten

Offshoreselskapet Oceanteam melder i en børsmelding at de har inngått avtale om å selge deler av sin Solutions-virksomhet.
Kjøperen har startet gjennomgangen av virksomheten.
De kommersielle vilkårene forblir konfidensielle og ytterligere informasjon vil bli gitt når transaksjonen eventuelt er gjennomført.

Oceanteam sikrer ny leveranse

Oceanteam Solutions skal levere ytterligere utstyr og tjenester under en nåværende kontrakt.
Leveransen inkluderer en såkalt kabelkarusell som skal monteres på kundens skip. Skipet har allerede en tilsvarende innretning på dekk.
Mobiliseringen av det ekstra utstyret skal finne sted i den tyske byen Wilhelmshaven på nyåret. Kundens identitet er ikke oppgitt.

OceanTeam suspenderer KPMG: Anklager revisorkjempen for overfakturering

Det norsk-nederlandske offshorekonsernet OceanTeam melder at de har suspendert revisoren sin, KPMG, med begrunnelsen at OceanTeams undersøkelser har avdekket at revisorkostnader som har blitt fakturert for arbeid som ikke er gjort.
Dette kommer frem i en børsmelding.
Selskapet sier også at en uavhengig intern undersøkelse har avdekket at summene Oceanteam har betalt KPMG er vesentlig høyere enn det...Se mer

Oceanteam får tilbake skip ett år før tiden

Oceanteam har fått tilbake konstruksjonsskipet (CSV) Southern Ocean, som har vært chartret av Fugro siden skipet var nytt i 2010.
Skipet må, til tross for at det levers tilbake over ett år før avtalt, gjøres tilgjengelig for Fugro dersom de skulle ha bruk for det ut kontraktstiden.
Skipet er deleid mellom Offshore Norway og Oceanteam.

OceanTeam varsler betalingsforsinkelse

Offshorekonsernet OceanTeam har informert agenten Nordic Trustee om at de ikke har betalt rentene på obligasjonslånet sitt (OceatnTeam 2012/2017) i tide.
Egentlig skulle betalingen skjedd 24. oktober, og Nordic Trustee påpeker at selskapet har en «grace period» på fem dager på å gjøre opp for seg i henhold til låneavtalen.
– Utstederen (selskapet, journ.anm.) har informert Nordic Trustee om at de jo...Se mer

Oceanteam sikrer utstyrskontrakt i Nederland

Offshorerederiet og utstyrsleverandøren Oceanteam melder at de har sikret seg en kontrakt om å levere en 5300T-kabelspole, et lastetårn og tilhørende utstyr til en lekter for lagring og utrulling av subsea-kabler.
Oceanteam skal både levere kablene og spolen på kundenes anlegg i Nederland. Selskapet skriver i børsmeldingen at de har gjort leveranser til den samme kunden tidligere.

Oceanteam gjør bytter i ledelsen

Offshorerederiet bytter ut finansdirektør Trobjørn Skulstad og får inn Jos van Dijk som ny direktør i rollen.
Selskapet har nylig gjennomført en omfattende finansiell restrukturering.
Før van Dijk startet i Oceanteam, har han hatt flere roller som finansdirektør i en rekke nederlanske selskaper, blant annet Mammoet.

Oceanteam stiger til værs etter halvårstall

Oceanteam-aksjen stiger kraftig fra start på Oslo Børs onsdag.
Aksjen er opp hele 30,85 prosent etter 13 minutters handel.
Selskapet oppnådde et brutto driftsresultat (EBITDA) på 6,8 millioner dollar i første halvår.
Selskapet har nylig gjennomført en omfattende finansiell restrukturering.

Oceanteam leverer transportfartøy til kabelselskap

Oceanteam Solutions har skrevet under en kontrakt med en europeisk kabelprodusent om å levere et fraktefartøy og utstyr for å transportere kabler som skal fraktes fra Sør-Europa til Skandinavia hvor kablene skal strekkes.
Prosjektet skal settes i gang denne sommeren.
Meldingen sier ikke noe om hvilket prosjekt det er snakk om. Selskapet skrev under en intensjonsavtale for prosjektet i mai.
Utenom frakten og strekkingen...Se mer

Oceanteam får kontrakt

Oceanteam melder i en børsmelding at de har fått en langsiktig kontrakt for leveranse av utstyr, ingeniørarbeid og personell av et selskapet som utplasserer strømkabler til havs.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%