I samarbeid med CMC Markets
Panoro Energy
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Panoro Energy

Panoro Energy øker reserveanslag på Tortue-feltet i Afrika

Panoro Energy har økt oljereservene på Tortue-feltet i Gabon og en del av Dussafu Production Sharing Contract, skriver selskapet i en børsmelding.
Tortue-strukturen er en av fire eksisterende oljefunn i Dussafu, der Panoro har 8,33 prosent eierandel.
Hamilton venter at oljeproduksjonen ved Dussafu vil starte i andre halvdel av 2018.
Påviste (1P) reserver er på 15,9 millioner fat, mens påviste og s...Se mer

Panoro taper fortsatt penger

Oljemyggen Panoro har gått fra lave til moderate inntekter i tredje kvartal, men taper fortsatt penger.
Inntektene på 3,1 millioner dollar, opp fra 497.000 dollar i andre kvartal, ser ut til å stamme fra Aje-feltet i Nigeria. Perioden brakte med seg et underskudd på 576.000 dollar, hvilket er en betydlig forbedring fra minus 28,0 millioner.
Av størst betydning i kvartalet er kanskje at det meldes om...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei. Har dere en oversikt over kjøpsanbefalinger på Panoro Energy?

Anders Park Framstad:
Hei! SME har ingen anbefalinger på selskapet, verken den ene eller andre veien. Factset ligger inne med én anbefaling (sterk kjøp, kursmål 6,0 kroner), men vet ikke hvor reelt dette egentlig er. Ingen estimater.

Oljemygg til topps etter Nigeria-avtale

Oljemyggen Panoro Energy meldte i går kveld at datterselskapet Pan Petroleum Aje har inngått en bindende avtale med partnerne i Aje-lisensen i Nigeria.
Partene har tidligere måttet ty til rettssystemet for å løse en konflikt om forhåndsbetaling av operatørkostnader.
Nå har man blitt enige i flere operasjonelle og finansielle stridsspørsmål, og blant annet sikret alle partnerne medbestemmelse for dr...Se mer

Tilbudstiden er over for Panoro

Tilbudsperioden er over for aksjonærene i leteselskapet Panoro Energy, etter at at de onsdag kveld fikk et tilbud om å kjøpe tilbake opp mot én million aksjer til 4,05 kroner stykket. Budet hadde en premie på omtrent 4 prosent sammenlignet med sluttkursen onsdag.
Panoro fikk aksept for mer enn selskapet ønsket å kjøpe. Hvem selskapet skal kjøpe aksjer fra blir bestemt før børsåpning førstkommende m...Se mer

Panoros underskudd faller kraftig

Panoro Energys fikk et netto underskudd på 3,5 millioner dollar i første. Det er en kraftig nedgang fra fjerde kvartal da underskuddet var på hele 40,7 millioner dollar.
Nettotapet i første kvartal i fjor var på 18,2 millioner dollar.

BWs Gabon-kjøp i boks

BW Energy Gabon, et datterselskap av BW Offshore, har i dag fullført kjøpet av 25 prosent av Dussafu-lisensen i Gabon fra Pan-Petroleum Gabon, et heleid datterselskap av Panoro Energy, det melder BW Offshore i en børsmelding fredag.
Etter transaksjonen eier BW 91,67 prosent av feltet, mens Panoro sitter på de resterende 8,33 prosentene.
BW Offshore har tidligere meldt at det vil betale 12 millioner...Se mer

Panoro nærmer seg Gabon-salg til BW Offshore

Panoro opplyser om at det er nærmere et salg av en andel på 25 prosent i Dussafu-lisensen i Gabon til BW Offshore.
Panoros partner Harvest Natural Resources har nemlig meldt at salget av datterselskapet Harvest Dussafu BV til BW Offshore etter planen skal gjennomføres 10. april.
Nylig inngikk BW Offshore en avtale om å kjøpe 25 prosent av Dussafu-lisensen i Gabon fra Panoro Energy. Etter at den tran...Se mer

Panoro Energy går på smell i fjerde kvartal

Panoro Energy tar avsetninger for å dekke mulige tap og leverer et langt svakere resultat i fjerde kvartal enn i samme kvartal året før.
Resultatet etter skatt er på minus 40,72 millioner dollar i kvartalet, mot minus 1,56 millioner dollar i samme periode året før.
Årsaken er hovedsakelig at selskapet setter av penger til å dekke mulige tap etter en verdivurdering av Aje-feltet i Nigeria, opplyser s...Se mer

BW Offshore kjøper seg ytterligere opp i Gabon

BW Offshore har inngått en endelig avtale om å kjøpe ytterligere 25 prosent av Dussafu-lisensen i Gabon fra Panoro Energy, og vil eie 91,67 prosent av feltet etter transaksjonen.
Det skriver selskapet i en melding.
BW Offshore skal betale 12 millioner dollar for andelen, og låner i tillegg ut opptil 12,5 millioner dollar til Panoro for å dekke investeringer, noe som også bekreftes i en melding fra P...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%