I samarbeid med CMC Markets
Panoro Energy
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Panoro Energy

Tilbudstiden er over for Panoro

Tilbudsperioden er over for aksjonærene i leteselskapet Panoro Energy, etter at at de onsdag kveld fikk et tilbud om å kjøpe tilbake opp mot én million aksjer til 4,05 kroner stykket. Budet hadde en premie på omtrent 4 prosent sammenlignet med sluttkursen onsdag.
Panoro fikk aksept for mer enn selskapet ønsket å kjøpe. Hvem selskapet skal kjøpe aksjer fra blir bestemt før børsåpning førstkommende m...Se mer

Panoros underskudd faller kraftig

Panoro Energys fikk et netto underskudd på 3,5 millioner dollar i første. Det er en kraftig nedgang fra fjerde kvartal da underskuddet var på hele 40,7 millioner dollar.
Nettotapet i første kvartal i fjor var på 18,2 millioner dollar.

BWs Gabon-kjøp i boks

BW Energy Gabon, et datterselskap av BW Offshore, har i dag fullført kjøpet av 25 prosent av Dussafu-lisensen i Gabon fra Pan-Petroleum Gabon, et heleid datterselskap av Panoro Energy, det melder BW Offshore i en børsmelding fredag.
Etter transaksjonen eier BW 91,67 prosent av feltet, mens Panoro sitter på de resterende 8,33 prosentene.
BW Offshore har tidligere meldt at det vil betale 12 millioner...Se mer

Panoro nærmer seg Gabon-salg til BW Offshore

Panoro opplyser om at det er nærmere et salg av en andel på 25 prosent i Dussafu-lisensen i Gabon til BW Offshore.
Panoros partner Harvest Natural Resources har nemlig meldt at salget av datterselskapet Harvest Dussafu BV til BW Offshore etter planen skal gjennomføres 10. april.
Nylig inngikk BW Offshore en avtale om å kjøpe 25 prosent av Dussafu-lisensen i Gabon fra Panoro Energy. Etter at den tran...Se mer

Panoro Energy går på smell i fjerde kvartal

Panoro Energy tar avsetninger for å dekke mulige tap og leverer et langt svakere resultat i fjerde kvartal enn i samme kvartal året før.
Resultatet etter skatt er på minus 40,72 millioner dollar i kvartalet, mot minus 1,56 millioner dollar i samme periode året før.
Årsaken er hovedsakelig at selskapet setter av penger til å dekke mulige tap etter en verdivurdering av Aje-feltet i Nigeria, opplyser s...Se mer

BW Offshore kjøper seg ytterligere opp i Gabon

BW Offshore har inngått en endelig avtale om å kjøpe ytterligere 25 prosent av Dussafu-lisensen i Gabon fra Panoro Energy, og vil eie 91,67 prosent av feltet etter transaksjonen.
Det skriver selskapet i en melding.
BW Offshore skal betale 12 millioner dollar for andelen, og låner i tillegg ut opptil 12,5 millioner dollar til Panoro for å dekke investeringer, noe som også bekreftes i en melding fra P...Se mer

Retten avviste krav mot Panoro

Olje- og gasselskapet Panoro Energy melder at det har vunnet frem i Borgarting lagmannsrett i en disputt med rådgivingsselskapet Euro-Latin Capital SA.
Euro-Latin Capital hadde fremsatt et krav om et suksesshonorar på inntil 2,4 millioner dollar knyttet til Panoros salg av eiendeler i Brasil i 2014.
Retten har nå avvist dette kravet, skriver Panoro, som også vil få dekket kostnader på i overkant av...Se mer

Flat åpning på Oslo Børs – men Panoro gjør et hopp

Hovedindeksen på Oslo Børs åpner omtrent uendret torsdag på 675,8 poeng. Med unntak av Seadrill (som er ned 4,3 prosent) er det heller ikke de store bevegelsene i de største aksjene.
Det store unntaket er Panoro Energy, som stiger drøye 23 prosent fra start. Selskapet meldte på morgenkvisten at de har inngått en intensjonsavtale med BW Offshore i Gabon om å selge en 25 prosent andel i Dussafu Marin...Se mer

Styreleder kjøper i oljemygg

Styreleder Julien Balkany har gjennom selskapet Balkany Investments kjøpt 225.338 aksjer i Panaoro Energy til snittkurs 3,6872 kroner. Beholdningen etter kjøpet er drøyt 1,3 millioner aksjer.

Panoro-aksjen rett ned

Panoro Energys melding om at oljeselskapet krangler med partnerne i lisens 113 i Nigeria (se tidligere melding i liven) ser ikke ut til å falle i smak hos investorene på Oslo Børs.
Der sendes Panoro-aksjen ned over 12 prosent en time ut i handelen. Aksjen er dermed en av de som faller mest så langt i dag.
Panoro-aksjen fredag morgen.
Panoro faller 12 prosent etter meldingen om uenighet med lisenspartnere/Infront

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%