I samarbeid med CMC Markets
Petroleum Geo-Services
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Petroleum Geo-Services

Lavere flåteutnyttelse for PGS

Seismikkselskapet PGS hadde en lavere flåteutnyttelse i første kvartal sammenlignet med tilsvarende periode i fjor, blant annet på grunn av mindre kontraktseismikk.
Andelen av flåtens kapasitet som gikk til seismikkskyting på kontrakt falt til 53 fra 68 prosent i perioden, mens andelen som gikk til såkalt multiklientseismikk var så vidt ned til 21 fra 22 prosent,
Dermed falt utnyttelsen fra 90 til...Se mer

Omsetningsfall for PGS - skuffer analytikerne

I et utfordrende marked må seismikkselskapet PGS se omsetningen falle betydelig.
For kvartalet endte inntektene på 154,1 millioner dollar, ned fra 229,3 millioner i tilsvarende kvartal i fjor, mens blant annet lavere nedskrivninger bidrar til at driftsresultatet ble bedret til minus 92,4 fra negative 332,9 millioner dollar.
Det er svakere enn hva analytikerkorpset hadde sett for seg. Ifølge estima...Se mer

Spørsmål

Anonym: Hei, Hva e det som skjer med PGS i dag?

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke plukket opp noe nytt fra den kanten. Det er verdt å merke seg at apetitten på seismikk ikke ser ut til å være den glupskeste i dag. Om andre lesere har sett noe jeg ikke har sett, legg gjerne igjen en kommentar!

Storbank jekker opp norsk oljeservice

Ifølge Hegnar.no løfter storbanken Barclays flere av de norske oljeserviceselskapene.
Dette inkluderer Aker Solutions, der kursmålet tas opp til 40 fra 37 kroner, PGS (34 fra 30 kroner), Subsea 7 (120 fra 100 kroner) og TGS (240 fra 180 kroner).
Anbefalingen på Akastor holdes uendret.

Betydelig interesse for PGS-emisjon

Tegningsperioden for reparasjonsemisjonen i Petroleum Geo-Services har utløpt, og selskapet melder om overtegning på 3,2 ganger.
Det skal utstedes opp til 13,5 millioner nye aksjer til 22,5 kroner per aksje, mens det er tegnet for 43,6 millioner.

Lavere flåteutnyttelse for PGS

Seismikkselskapet PGS hadde en samlet flåteutnyttelse på 52 prosent i fjerde kvartal, ned fra 73 prosent i tilsvarende kvartal året før, viser en oppdatering tirsdag.
Av kapasiteten i fjerde kvartal gikk 25 prosent til kontraktseismikk, mens 27 prosent gikk til multiklientseismikk, som gir en samlet utnyttelse på 52 prosent.
Samtidig gikk 15 prosent til transport, 4 prosent til verft og 29 prosent...Se mer

Ratingbyrå jekker ned PGS-anbefalinger

S&P jekker ned sin selskapsrating på Petroleum Geo-Services til SD (selective default) fra CC, og ratingen på selskapets senior usikrede obligasjonslån til D fra C.
Dette fremgår av en pressemelding fra ratingselskapet fredag.
Bakgrunnen er at selskapet i dag har annonsert et gjeldsombytte der størsteparten av et obligasjonslån med forfall i 2018 delvis konverteres til ny gjeld med forfall i 2020 og...Se mer

Oljefesten fortsetter

Hovedindeksen på Oslo Børs endte dagen med en oppgang på 0,45 prosent, etter helgens nyhet om at Opec og 11 andre land har blitt enig om produksjonskutt.
Og med det har indeksen nok en gang avsluttet rekordhøyt, som den gjorde de tre siste dagene i forrige uke. Hovedindeksen endte i dag på 686,1 poeng, og nærmer seg 700 med stormskritt.
Dagens største fart fikk oljemyggen Questerre, etter at loven...Se mer

Full oljefest på Børsen – Oljemyggen Questerre opp over 60 prosent

Etter helgens nyhet om at Opec og 11 andre land har blitt enige om produksjonskutt skjøt oljeprisen i været mandag morgen. Dermed kommer det heller ikke som en overraskelse at Oslo Børs starter uken med en solid oppgang.
Hovedindeksen starter opp 1,3 prosent. Det bidrar en rekke oljeaksjer til. Hvis man ser bort fra tungvekterne er oljemyggen Questerre opp over 60 prosent fra start. Aksjen tar hel...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%