I samarbeid med CMC Markets
Petroleum Geo-Services
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Petroleum Geo-Services

PGS stiger 14,44 prosent

Oslo Børs faller moderat fra start i onsdagens handel. Hovedindeksen er ned 0,09 prosent til 656,41 poeng etter noen minutters handel.
Dagens stjerne er seismikkselskapet Petroleum Geo-Services, som det siste døgnet har lagt frem en større refinansiering - og på kort tid hentet 1,9 milliarder i en emisjon.
PGS er opp 14,44 prosent til 26,39 kroner per aksje
PGS-planen innebærer, i tillegg til emisjon...Se mer

Enorm interesse for PGS-emisjonen

E24 har snakket med en kilde som prøvde å tegne seg i milliardemisjonen PGS annonserte tirsdag ettermiddag og som nå er fulltegnet.
Ifølge kilden fikk han skriftlig beskjed fra DNB Markets, som er et av meglerhusene som bistår PGS, om at 70 prosent av de som tegnet seg fikk avslag.
Det tyder på en enorm interesse og overtegning i aksjen, og tyder på at aksjen vil kunne stige betydelig når Børsen åpn...Se mer

Full oppslutning for milliardemisjonen i PGS

Seismikkselskapet PGS annonserte tirsdag ettermiddag en ny og omfattende refinansieringsplan, som blant annet inkluderer en rettet emisjon på 1,9 milliarder, en reparasjonsemisjon på 300 millioner, forskyvning i forfallet på selskapets kredittfasilitet fra 2018 til 2020 og et tilbud til obligasjonseierne om å skyve på forfallet fra 2018 til 2020 mot å få utbetalt snaue halvparten lånesummen i kont...Se mer

PGS håper på lysere tider

Seismikkselskapet PGS fikk inntekter på 224 millioner dollar i tredje kvartal, mot 226 millioner i tredje kvartal i fjor.
I samme periode var brutto driftsresultat (EBITDA) på 113 millioner dollar, mot 115 millioner dollar i fjor.
Selskapet hadde på forhånd varslet at det ville få inntekter og EBITDA på henholdsvis 220 og 110 millioner dollar, noe som overrasket analytikerne.
Selv øyner selskapet tidlige t...Se mer

Seismikk-nedtur på Oslo Børs

Oslo Børs fortsetter nedturen torsdag morgen. Hovedindeksen er nå ned 0,81 prosent til 629,96 poeng etter 20 minutters handel.
I dagens handel faller seismikkselskapene. Flere av disse gjorde det meget godt i gårsdagens handel etter et positivt resultatvarsel fra Petroleum Geo-Services.
Torsdag er PGS ned 5,08 prosent, Polarcus ned 5,66 prosent og TGS ned 0,23 prosent. DNB Markets advarte på morgenk...Se mer

Ser fortsatt refinansieringsfare i PGS

DNB Markets mener utviklingen i Petroleum Geo-Services er positiv, men advarer likevel om at selskapet etter deres mening vil ha behov for «en betydelig refinansiering».
Meglerhuset gjentar dermed en salgsanbefaling. Kursmålet er 13 kroner, hvilket er under halvparten av gårsdagens sluttkurs.
PGS la i går frem et positivt resultatvarsel, og flere tok til orde for at bunnen kan være nådd i sektoren.

PGS mot strømmen på Oslo Børs

Oslo Børs faller fra start onsdag. Hovedindeksen er ned 0,36 prosent til 636 poeng etter ett minutts handel.
I motsatt retning går seismikkselskapet PGS, som har sluppet et positivt resultatvarsel på morgenkvisten. Aksjen er opp 23 prosent så langt i dagens handel.
Etter en relativt nyhetsrik morgen er ellers Questerre blant dagens soleklare vinnere med en oppgang på 21,1 prosent, mest sannsynlig re...Se mer

Sterkere enn ventet fra seismikkselskap

Seismikkselskapet Petroleum Geo-Services (PGS) har kommet med en oppdatering fra tredje kvartal, og kan slå i bordet med høyere omsetning enn markedet hadde sett for seg.
PGS anslår inntektene i tredje kvartal til 220 millioner dollar, mens brutto driftsresultat (EBITDA) vil havne på rundt 110 millioner dollar.
Dette er noe svakere enn i fjor, men ikke veldig mye. Selskapet hadde da henholdsvis innt...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%