I samarbeid med CMC Markets
Photocure
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Photocure

Photocure-aksjen stiger etter grønt lys i USA

Photocure-aksjen stiger 8,54 prosent på Oslo Børs fredag formiddag.
Det etter at legemiddelselskapet har har fått utvidet godkjenning av diagnoseverktøy i USA.
Et legemiddel som inngår i kreftdiagnoseverktøyet Cysview er blitt godkjent av det amerikanske legemiddeltilsynet (FDA), ifølge en børsmelding fra Photocure.
– Godkjennelsen fra FDA er svært godt nytt for blærekreftpasientene og for Photo...Se mer

Photocure har presentert resultater

Photocure melder at selskapet har presentert resultater på en kongress i Glascow som viser at det er kostnadseffektivt å erstatte nåværende kirurgiske prosedyrer med selskapets Cevira-produkt.

Photocure øker ambisjonene etter ja i USA

Photocure har lagt frem tall for tredje kvartal, og melder om et større underskudd i perioden. Fremover heves likevel ambisjonene.
Tredje kvartal brakte med seg et negativt resultat på 10,1 millioner kroner av inntekter på 35,6 millioner. Til sammenligning var inntektene i samme periode i fjor 31,6 millioner, mens selskapet da gikk med et lite overskudd på 55.000 kroner.
Selskapet satser fremover i US...Se mer

Photocure-behandling får økt refusjon

Amerikanske Medicare & Medicaid Services har bestemt seg for å gi refusjon for enkelte blålysbehandlinger med Photocures Cysview fra januar neste år.
Dette skriver selskapet i en børsmelding.

Spørsmål

Anonym: Hei. Hva tenker dere om utviklingen for Photocure utover uka? Fikk jo en pangstart ved børsåpning i dag, for så å flate ut...

Anders Park Framstad:
Hei! Dette er ikke et selskap vi følger fra dag til dag, så vanskelig å gi noe godt svar på dette, dessverre. Merk at Hegnar i går gjorde en sak på at Alexander Hansson økte i aksjen, hvilket kan ha medvirket til kursbevegelsen du omtaler.

USA-vekst for Photocure

Legemidddelselskapet Photocure, som spesialiserer seg på behandlingsløsninger innen urologi, slapp onsdag kvartalstallene sine.
Vekst i det amerikanske markedet bidro til å løfte franchise-omsetningen fra Hexvix/Cysview-produktene med 10 prosent fra 34,2 til 37,6 millioner kroner i andre kvartal, mot samme periode i fjor. 37 prosent flere enheter ble solgt der. Brutto driftsresultat (EBITDA) fra de...Se mer

Storaksjonær selger i Photocure

Fond forvaltet av Pengana-gruppen solgte tirsdag vel 92.000 aksjer i Photocure og eier dermed mindre enn 10 prosent av selskapets aksjer, ifølge en børsmelding.

Photocure setter fart

Etter en god stigning gjennom hele dagen er nå aksjen opp hele 13,51 prosent.
Photocure sitt blålyscystoskopi-produkt, Cysview, skal bidra til å øke effektiviteten for å finne symptomer til blærekreft hos pasienter.
Photocure utvikler og selger legemidler og medisinsk utstyr. Produktene er baser på egenutviklet teknologi innen fotodynamisk terapi, og er rettet mot utvalgte markeder innen dermatolo...Se mer

Børsen holder seg oppe

Telenor-aksjen har steget kraftig utover Børsdagen og er nå opp 8,06 prosent. Aksjen bidrar godt til oppgangen i hovedindeksen som er opp 1,02 prosent og ligger på 728,56 poeng.
Interoil Exploration & Production ASA meldte tidligere at deres daglige leder, Sandra Cancino har sagt fra seg sin stilling som daglig leder i selskapet. Aksjene i selskapet er i skrivende stund ned 2,42 prosent.
I en melding i morgentimene ko...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%