I samarbeid med CMC Markets
Polarcus
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Polarcus

Polarcus sikrer finansiering for 3D-seismikk i Australia

Seismikkselskapet Polarcus melder at de har sikret seg «betydelig» bransjefinansiering for en 3D-seismikkampanje utenfor kysten av Australia. De nødvendige miljømessige tillatelsene skal også være på plass.
En multiklientkampanje i seismikkbransjen innebærer at selskapet henter inn hel- eller delfinansiering fra oljeselskaper for å hente inn seismikk som så kan benyttes av selskapene som er med og/...Se mer

Polarcus sikrer nytt oppdrag

Seismikkselskapet Polarcus opplyser at selskapet har sikret høy forhåndsfinansiering i industrien for et nytt 3D-prosjekt utenfor Australia.
Oppstart på prosjektet er i fjerde kvartal, og det vil løpe over anslagsvis seks uker.

Ny kontrakt til Polarcus

Seismikkselskapet Polarcus har inngått en kontrakt for innhenting av 3D-seismikk utenfor Australia.
Oppstart på prosjektet, som løper over omtrent én måned, er i første kvartal.

Polarcus med lavere inntekter, men begrenser tapene

Seismikkelskapet leverte inntekter på 58.5 millioner dollar i tredje kvartal, ned fra forrige kvartal som endte på 64,6 millioner dollar tredje tredje kvartal i fjor.
EBIT viser at selskapet fortsetter å tape penger i et tøft marked og ender på -9,1 millioner dollar. Men det er stor forbedring fra tredje kvartal i fjor som endte på 28,5 millioner dollar.
Polarcus sine ordrebøker var på 125 millioner...Se mer

Polarcus får seismikkavtale

Polarcus melder at selskapet har mottatt en intensjonsavtale fra en ikke navngitt kunde for et multiklient seismikkprosjekt i Midtøsten.
Prosjektet har forhåndsfinansiering og oppstart er planlagt i fjerde kvartal med en varighet på rundt to måneder.

Spørsmål

veton saliaga: Har dere en anelse hva som foregår med Polarcus(PLCS)? hvorfor den synker så mye ned?

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke noe entydig svar på dette, men tenker de fremste driverne i denne er a) markedsforholdene og b) om selskapet sikret seg nok «runway» til å klare seg uten å hente mer penger. I begynnelse av måneden skrev Nordea, i forbindelse med selskapets flåteoppdatering, at de tror det må trykkes flere aksjer i selskapet innen ikke så alt for lang tid. Dersom dette finner sted, blir det nok utvan...Se mer

Positiv utvikling for seismikkselskap

Polarcus har lagt frem en flåteoppdatering for tredje kvartal, og melder om høyere utnyttelsesgrad. Denne økte til 92 prosent, opp fra 90 prosent i den samme perioden året før og 83 prosent gjennom hele 2016.
Bakgrunnen for oppgangen er en økning i kontraktsarbeidet til 92 prosent. Multiklient utgjorde imidlertid null prosent i perioden.
Tallene er ikke inkludert skipet Polarcus Nadia, som har ligge...Se mer

Polarcus faller etter nedgradering

Seismikkselskapet Polarcus er blant dagens tapere på Oslo Børs. Aksjen er ned 7,30 prosent til 1,27 kroner så langt i dagens handel.
Nedturen finner sted etter at aksjen ble nedgradert av Nordea Markets, som skriver i en fersk oppdatering at de tror selskapet vil trenge mer egenkapital innen utgangen av året.
Dermed anbefales salg av aksjen. Basert på forventet diskontert kontantstrøm settes kursmå...Se mer

Polarcus børstaper etter kvartalstall

Seismikkaksjen sendes ned av markedet på Oslo Børs fredag, etter at selskapet på morgnekvisten leverte tall som viste at tapene øker (les om resultatet lenger ned i Aksjelive).
Aksjen er ned om lag 10,5 prosent til 1,61 kroner aksjen drøye to timer ut i handelen. Det gjør den til dagens foreløpige børstaper.
Aksjen er omsatt for 4,8 millioner kroner.

Større tap for Polarcus

Seismikkselskapet Polarcus går på et større tap i andre kvartal enn i samme periode i fjor, men forventer et sterkere tredje kvartal drevet av høyere oppetid for flåten.
Selskapets resultat etter skatt i andre kvartal er på minus 33,66 millioner dollar, mot minus 11,25 millioner dollar ett år tidligere.
Selskapets omsetning faller til 36,09 millioner dollar fra 67,90 millioner dollar i samme periode...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%