I samarbeid med CMC Markets
Polaris Media
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Polaris Media

Polaris Media i pluss i krevende marked

Mediekonsernet Polaris Media legger torsdag frem resultater for andre kvartal. Mediekonsernet eier en rekke lokalaviser, blant annet Adresseavisen.
Regnskapet viser at driftsresultatet (EBITDA) kom inn på 45 millioner kroner, som er en nedgang fra 56 millioner kroner samme kvartal i fjor.  Også EBITDA-margin faller til 11 prosent, ned tre prosentpoeng.
Hovedtrekkene for kvartalet er god vekst i abo...Se mer

Polaris går eks. utbytte

Aksjene i Polaris Media noteres eks. utbytte på 1,25 kroner fra og med i fredag 20. mai.
Utbetalingsdato er 27. mai.

Restrukturerte Polarcus reduserer inntektene

Seismikkselskapet Polarcus legger torsdag frem tall for første kvartal 2016.
I desember meldte selskapet at det hadde sluttet å betjene gjelden sin, og i slutten av februar fikk Polarcus flere nye storaksjonærer når store deler av gjelden ble konvertert til aksjer.
Slik oppsummerer selskapet selv de viktigste punktene i tallene for første kvartal:
**Inntektene til selskapet kom inn på 63,7 million...Se mer

Polarcus med økt oppdragsmengde

Seismikkselskapet Polarcus melder fredag morgen om økt oppdragsmengde fra flere hold, som tilsammen øker ordrereservene for flåten med seks måneder.
Prosjektene vil bli utført av flere Polarcus-fartøy og vil starte i første og andre kvartal i år, fremgår det av meldingen. To av tildelingene er utvidelser av nåværende prosjekter.
En snau time inn i handelen stiger Polarcus-aksjen til topps på Oslo...Se mer

Fallende annonseinntekter, men økte abonnementsinnteker for Polaris Media

Selskapet rapporterer et driftsresultat før av- og nedskrivninger på 33 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 35 millioner kroner samme kvartal i 2014. Det gir en driftsmargin på 8,0 prosent.
Samlet for regnskapsåret 2015 ble driftsresultatet før av- og nedskrivninger (EBIDTA) 180 millioner kroner, mot 170 millioner kroner for hele 2014. Marginen for året er dermed forbedret fra 10,0 til 11,1 pro...Se mer

Polaris selger seg ned i Finn.no

Polaris Media selger 0,13 prosent aksjene i rubrikkselskapet Finn.no til Schibsted. Vederlaget for aksjeposten er 15 millioner norske kroner.  Det melder Polaris i en børsmelding onsdag morgen. Salget impliserer dermed en egenkapitalverdi for hele Finn.no på 11,5 milliarder kroner.
Aksjesalget gjøres opp i dag. Det er ikke knyttet spesielle betingelser til salget. Etter salget eier Polaris Media 9...Se mer

Fallende inntekter, men økt margin for Polaris Media

Mediebedriften Polaris Media slapp torsdag sine kvartalstall, og de viser en klar resultatforbedring.
Selskapet selv mener vekst i digitale annonseinntekter, økte abonnementsinntekter og reduksjoner i kostnadene er hovedforklaringen.
Selskapet hadde et fall i omsetningen på fire prosent til 1,22 milliarder kroner i tredje kvartal, målt mot samme periode i fjor. Samtidig steg driftsresultatet (EBITDA...Se mer

Polaris merker et svekket annonsemarked

 Polaris Media hadde inntekter i andre kvartal på 422 millioner kroner og resultat før skatt på 46 millioner kroner.
I tilsvarende kvartal i fjor hadde Polaris inntekter på 439 millioner kroner og et resultat før skatt på 50 millioner kroner.
- Annonsemarkedet er krevende og har blitt ytterligere svekket i andre kvartal. Dette merker vi spesielt innen stilling ledig og eiendom-annonsering i våre st...Se mer

Innsidekjøp i Polaris

Finansdirektør i Polaris Media, Per Olav Monseth, har i dag kjøpt 2.000 aksjer i Polaris til en kurs på 19,42 kroner per aksje.
Etter kjøpet eier Monseth 2.951 aksjer i Polaris.

Ledertalent inntar sjefsstolen i Adressa

Styret i Adresseavisen har ansatt Tor Olav Mørseth (34) som ny sjefredaktør. Dette skriver Polaris Media i en børsmelding.
Mørseth kommer fra stillingen som nyhetsredaktør og produktdirektør i Bergens Tidende. Han har tidligere figurert på E24s liste over landets fremste ledertalenter.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%