I samarbeid med CMC Markets
Questerre Energy Corporation
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Questerre Energy Corporation

Questerre kjøper oljeandeler i Canada

Questerre Energy Corporation har gjennomført et oppkjøp til 7,25 millioner dollar av produserende ressurser i Bakken og Torquay-formasjonene i Antler-området i canadiske Saskatchewan.
Oppkjøpet gir selskapet en produksjon på 180 fat per dag i Antler-området, og etter oppkjøpet er selskapets produksjon her på rundt 450 fat per dag, skriver Questerre i en melding.
Selskapet vil denne uken også levere...Se mer

Økte inntekter, men underskudd for Questerre

Questerre økte inntektene til 5,45 millioner dollar i årets tredje kvartal fra 4,10 millioner i tilsvarende kvartal i fjor, ifølge kvartalsrapporten sluppet sent torsdag.
Det skyldes betydelig høyere produksjon og noe høyere priser, forklarer selskapet.
Med hjelp fra økte investeringer ved Kakwa-prosjektet i Alberta, Canada, økte Questerres samlede produksjon til 1.643 fat per dag i kvartalet fra...Se mer

Trøim Borr-er seg inn i Hovedindeksen

Oslo Børs melder at det kommer inn syv nye aksjer i Hovedindeksen (OSEBX) fra 1. desember. Ingen aksjer forsvinner ut. Blant de nye aksjene som kommer inn er Tor Olav Trøims riggselskap Borr Drilling. I tillegg kommer BW LPG, Questerre Energy, Targovax, Norwegian Finans Holding (Bank Norwegian), Evry og Funcom inn.

Spørsmål

Anonym: Hva gjør at qec faller i dag? Ser ingen nyheter som tilsier det.

Anders Park Framstad:
Hei! Eneste jeg har sett her de siste dagene er noen bekymrede miljøvernere som har fått med seg selskapets emisjon. Er ikke sikkert det har hatt noe å si for kursen - er ikke alltid en direkte årsak til moderate kursbevegelser.

Questerre hentet nesten 200 millioner

Oljeselskapet Questerre varsler mandag morgen at de har hentet inn 198,9 millioner kroner i ny egenkapital gjennom utstedelse av 34,9 millioner nye aksjer til kurs 5,70 kroner.
Aksjene er solgt gjennom en rettet emisjon til utvalgte investorer.

Stor interesse for Questerre-emisjon

Energiselskapet Questerre har på morgenkvisten meldt at deres rettede emisjon ble overtegnet på 5,70 kroner per aksje. Dette gir et brutto proveny på omtrent 198,8 millioner kroner.
Sluttkurs for Questerre-aksjen i går var seks kroner. I dag faller aksjen mot emisjonskurs, og handler i skrivende stund for 5,8 kroner per aksje.

Oljemygg vil hente penger

Det kandiskbaserte olje- og gasselskapet Questerre skriver i en børsmelding at de vil hente penger gjennom en rettet emisjon på opptil 34,9 millioner aksjer.
Prisen vil bli satt gjennom akselerert bokbygging, og emisjonen vil stenge 08.00 fredag morgen, eller før.
Dersom tegningen skjer til torsdagens sluttkurs vil selskapet hente 209,4 millioner kroner.
Minstegning er 100.000 euro.
Pengene skal brukes til å styr...Se mer

Oljemyggen krasjer på børs

Questerres aksje fortsetter å være en av Oslo Børs' mest omsatte aksjer, og faller i dag blytunge 21,52 prosent til 6,4 kroner aksjen.
Selskapet hadde en god dag på børs på onsdag grunnet et reguleringsutkast som kunne gjøre enklere for selskapet å starte utvinnelsen av store skiferessurser i Utica-området i Canada.
Pareto Securities snakket torsdag morgen om å oppjustere aksjen og sa at aksjen korr...Se mer
Børs
Skjermdump: Infront

Oljemygg flyr høyt og knuser Statoil i omsetning på børs

Questerre er i dag Oslo Børs' mest omsatte aksje og er opp 3,23 prosent.
Årsaken til at aksjen skyter fart er et regulereingsutkast som er det siste store regulatoriske gjennombrddet for selskapet som i lang tid har ventet på å begynne utvinnelsen av store skiferressurser i Utica-området i Canada, ifølge Hegnar.
Pareto vil trolig øke verdsettelsen av aksjen med 3-6 kroner, noe som gjør at aksjen vil...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%