I samarbeid med CMC Markets
Questerre Energy Corporation
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Questerre Energy Corporation

Oljemygg flyr høyt og knuser Statoil i omsetning på børs

Questerre er i dag Oslo Børs' mest omsatte aksje og er opp 3,23 prosent.
Årsaken til at aksjen skyter fart er et regulereingsutkast som er det siste store regulatoriske gjennombrddet for selskapet som i lang tid har ventet på å begynne utvinnelsen av store skiferressurser i Utica-området i Canada, ifølge Hegnar.
Pareto vil trolig øke verdsettelsen av aksjen med 3-6 kroner, noe som gjør at aksjen vil...Se mer

Oslo Børs åpner flatt

Som spådd av flere analytikere, åpner Oslo Børs flatt 0,04 opp fra start til 763,8 poeng.
Gårsdagens børsvinnere åpner godt i dag også, blant annet oljemyggen Questerre er 7,07 prosent opp etter noen minutters handel og er børsens mest omsatte aksje.
Det har vært spådd rolige markeder over hele linjen ettersom man venter på en rentebeslutning fra sentralbanken i USA onsdag kveld.
Børs
Skjermdump: Infront

Anbefaler kjøp av høytflygende oljemygg

Arctic Securities melder i dag at de anbefaler kjøp av Questerre Energy-aksjen med et kursmål på 10 kroner, skriver Hegnar basert på melding fra TDN Finans.
«Vi ser en vesentlig oppside i aksjekursen gitt kommersiell utvikling av Utica-eiendelene», skriver meglerhuset ifølge avisen.
I dag er aksjen opp 4,35 prosent til 8,19 kroner aksjen på Oslo Børs og er den fjerde mest omsatte.
Det siste året har aksjen steg...Se mer

Questerre med superdag på børs

Selskapet har steget 6,06 prosent tirsdag ettermiddag til syv kroner aksjen. Questerre er den 10. mest omsatte aksjen på børsen.
Oljemyggen gjorde sitt store skifergassfunn Utica i Quebec tilbake i 2009/2010, men siden den gang har selskapet ventet på ny olje- og gasslov for å kunne utvikle funnet.
Det er usikkert hva som er årsaken til hoppet på tirsdag. Neste punkt på programmet for Questerre er e...Se mer
QEC
Skjermdump: Infront

Spørsmål

Anonym: Vi leser mye om reguleringer for eks. QEC, men hva betyr det? Og hvordan vil dette påvirke aksjen før og etter reguleringen?

Anders Park Framstad:
Hei! Reguleringer er jo en del av «spillereglene» virksomheter må forholde seg til når de gjør forretninger, og utformingen av disse kan være avgjørende for om virksomheten er liv laga. I Questerres tilfelle følger arbeidet med forskrifter og reguleringer en relativt fersk lov som kan åpne for olje- og gassutvikling i Quebec, der selskapet sitter på et funn det foreløpig ikke har kunnet utnytte. R...Se mer

Spørsmål

Anonym: Når forventes det nyheter vdr Qec og utviklingen i Québec og Alberta?

Anders Park Framstad:
Hei! Har ikke noe spesielt å komme med her utover selskapets egen informasjon, dessverre. I Quebec venter de vel på forskriften til loven som kom på tampen av fjoråret.

Pareto bytter ut fire aksjer i september

Paretoporteføljen endte august med en oppgang på 5,95 prosent, noe som er solid bedre enn Hovedindeksens vekst på 1 prosent.
Den henger dog fortsatt bak Hovedindeksen siden nyttår, med en oppgang på 5,1 prosent (Hovedindeksen opp 8,2 prosent).
For september bytter Pareto ut Archer, DNO, Flex LNG og Norwegian Finans Holding (Bank Norwegian).
Inn kommer Aker BP, Aker Solutions, Questerre Energy Corpora...Se mer

Oljemygg flyr høyt

Questerre har en god start på dagen og er opp 5,61 prosent til 5,65 kroner per aksje. Aksjene er en av de mest omsatte på Oslo Børs fredag morgen.
Selskapet la frem kvartalsrapport denne uken som viser fall i inntekt og resultat, men også yttelige investeringer i Kakwa-prosjektet i Alberta og har god fremgang i andre prosjekter i Jordan og Quebec.

Questerre-sjefen: - Vi holder oss til planen

Oljemyggen Questerre har på morgenkvisten lagt frem sin rapport for andre kvartal, og i den forbindelse gis det også en oppdatering på selskapets prosjekter.
Questerre har gjort ytterligere investeringer i Kakwa-prosjektet i Alberta, samt hatt fremgang både i Quebec og Jordan.
- Til tross for volatiliteten i råvareprisene holder vi oss til forretningsplanen, skriver konsernsjef Michael Binnion i en...Se mer

Spørsmål

Anonym: Noen nyheter om QUESTERRE ENERGY CORPORATION (QEC) fremover?

Anders Park Framstad:
Hei! Ikke et selskap vi følger spesielt tett, men såvidt jeg kan se er det mest umiddelbare for Questerre produksjonsøkning i Alberta i år. På litt lengre sikt håper selskapet å starte piloten i Quebec neste år. Hva som kommer av meldinger utover dette er vanskelig å forutsi.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%