I samarbeid med CMC Markets
RenoNorden
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om RenoNorden

Rå laksehandel på Oslo Børs

Halvveis ut i børsdagen mandag ligger Hovedindeksen fortsatt og vaker rundt null. Indeksen er like før klokken 12:00 på 680,1 poeng.
Selv om denne siste uken før jul tradisjonelt er ganske stille, er det full fres i lakseaksjene etter at det ble kjent at Norge og Kina normaliserer forholdet. Dette ses på som svært positivt for oppdrettnæringen.
Lakseaksjene gjorde et solid hopp da nyheten ble kjent,...Se mer

Opprydding i RenoNorden: Skriver ned hundrevis av millioner og vil hente penger

Renovasjonsselskapet RenoNorden slapp mandag morgen en lengre oppdatering, der det både kommer frem at selskapet vil hente penger og at verdier for snaue 300 millioner blir skrevet ned.
Selskapet har allerede varslet om nedskrivninger i andre kvartal på 159 millioner på grunn av kontrakter man har inngått for søppeltømming i Norge og Dannmark som går med tap.
Nå melder selskapet at de må skrive ned...Se mer

Innsider selger i renovasjonsselskap

Lederen for forretningsutvikling i Renonorden, Andreas Westin, har solgt 39.799 aksjer i selskapet til 17,17 kroner per aksje. Salget omfatter hele Westins beholdning.

Renonorden vinner ny søppelkontrakt

Renonroden har blitt tildelt en kontrakt for avfallshåndtering i Gjøvik-området.
Kontrakten løper fra inngangen til august neste år, har en varighet på syv år med opsjon på ytterligere to og er ventet å kunne gi inntekter på 221 millioner kroner.

Renonorden vant nye kontrakter

Renonorden har vunnet syv av elleve kontrakter for husholdningsavfallshåndtering i Stockholm. Dette er én mer enn i dag.
Kontraktene har oppstart den 1. april 2017 og løper over fem år, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre.
Det estimeres en årlig inntekt på kontraktene på 144 millioner svenske kroner. Forhåpentligvis er marginen bedre enn på disse.

Tresifret milliontap for Renonorden

Renovasjonsselskapet Renonorden øker på topplinjen i andre kvartal, men noterer likevel et svakere kvartal en på samme tid i fjor.
Selskapets inntekter endte på 498,5 millioner kroner i kvartalet, opp fra 442,1 millioner i tilsvarende periode i fjor.
Selskapet noterer imidlertid et tap på 159 millioner kroner på fremtidige kontrakter, og skriver ned goodwill på 90,9 millioner kroner. Dette bidro til...Se mer

Reno Norden får mer å gjøre i Stockholm

Avfallselskapet RenoNorden melder om at selskapet har sikret seg 7 av 11 renovasjonskontrakter for Stockholm kommune. I dag sitter selskapet med 6 av 11 kontrakter for Sveriges hovedstad.
Dette innebærer at RenoNorden fra 1. april 2017 vil få mer å gjøre. Totalt gir kontraktene inntekter på rundt 117 millioner svenske kroner i året, melder selskapet. Kontraktene løper i fem år med mulighet for forl...Se mer

Reno-sjefen trekker seg

Staffan Ebenfelt i RenoNorden har besluttet å trekke seg som sjef i selskapet, opplyser selskapet i en børsmelding.
Han opplyser at det skjer som følge av personlige årsaker.

Svakere marginer for avfallsselskap

Avfallshåndteringsselskapet Renonorden øker inntektene i tredje kvartal, men noterer en svakere driftsmargin for perioden.
Driftsinntektene endte på 481,3 millioner kroner, hvilket er en økning fra 414,2 millioner i samme kvartal i fjor.
Driftsresultatet (EBIT) falt imidlertid til 57,9 millioner, ned fra fjorårets 60,1 millioner. Bunnlinjen viser et resultat på 34,0 millioner, en reduksjon fra 42,7...Se mer

Folketrygdfondet kjøper i avfallsselskap

Folketrygdfondet kjøpte etter stengetid i går 2,5 millioner aksjer i Renonorden, og eier etter dette 9,2 prosent av aksjekapitalen i selskapet.
Det har også kommet en melding om at CapVest og Accentfourteen Holding, hovedaksjonærer i Renonorden før børsnoteringen, har solgt et tilsvarende antall aksjer til en «norsk institusjonell investor».
Aksjene ble solgt til 39 kroner per stykk.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%