I samarbeid med CMC Markets
Saga Tankers
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Saga Tankers

Spetalen-selskap i minus

Saga Tankers, som er kontrollert av investor Øystein Stray Spetalen, leverer et resultat etter skatt på minus 151.000 kroner i tredje kvartal.
I samme periode i fjor tapte selskapet 4,9 millioner kroner.
Det kommer frem i en melding.
Totalresultatet («total comprehensive income») er på minus 7 millioner kroner, mot 21,3 millioner kroner for ett år siden.
Årsaken til det negative totalresultatet er er...Se mer

Espen Lundaas i Saga Tankers øker sine fullmakter

Espen Lundaas, konsernsjef i Saga Tankers ASA, har fått tildelt fullmakter som representerer 219 568 454 aksjer, tilsvarende 76.6% av selskapet, før Saga Tankers kommende general forsamlingen 4. Juli. Med andre ord- rent flertall.

Foreslår utbytte på 391 mill. i Saga Tankers

Det Øystein Stray Spetalen-kontrollert Saga Tankers kaller inn til ekstraordinær generalforsamling, der styrets forslag om utbytte skal behandles.
Ifølge forslaget i innkallingen har Saga Tankers «over en lengre periode hatt en større kontantbeholdning, og styret ønsker derfor at en andel av disse midlene skal deles ut til aksjonærene».
Styrets forslag er at det deles ut vel 391 millioner kroner ti...Se mer

Solid bedring fra Spetalens tankrederi

Saga Tankers slapp tirsdag kvartalsrapporten som viser en kraftig bedring i omsetningen fra 16,5 til 42,5 millioner kroner i første kvartal, mot samme peridode i fjor.
Selskapet økte brutto driftsresultat (EBITDA) fra 11,0 til 36,7 millioner kroner, mens resultat etter skatt økte fra 10,4 til 36,2 millioner kroner. Selskapet var ved utgangen av kvartalet gjeldsfritt (med unntak av et eiendomslån) o...Se mer

Rødt for Spetalens investeringsselskap

Det Øystein Stray Spetalen-dominerte investeringsselskapet Saga Tankers viser til nettoverdier (NAV) til 740 millioner kroner i tredje kvartal i år. 
På driften har det tidligere tankrederiet et resultat (ebitda) på minus 8,4 millioner kroner, mot minus 334.000 på samme tid i fjor.
På bunnlinjen gir det et nettoresultat på minus 9 millioner kroner, ned fra et tap på 1,3 millioner kroner i samme pe...Se mer

Spetalen-selskap ser etter investeringer

Øystein Stray Spetalens Saga Tankers gikk med et overskudd på 15 millioner kroner i første kvartal, og varsler nå investeringer.
- Gruppen vil fortløpende evaluere investeringsmuligheter som dukker opp basert på det nåværende rammeverket rundt industrien det har virksomhet i, skriver Saga i sin rapport for første kvartal.
Saga Tankers er i dag inne på eiersiden i Standard Drilling og Cortendo, samt...Se mer

Saga Tankers-fusjonen

Tankrederiet Saga Tankers melder nå at fusjonen med Strata Marine & Offshore AS er ventet å bli gjennomført i starten av juni.
Det var i slutten av februar at fusjonen ble annonsert. Den gjennomføres i et forsøk på å sørge for at Saga Tankers, der investor Øystein Stray Spetalen eier 98,3 prosent av aksjene, får beholde noteringen sin på Oslo Axess.
I fjor varslet Børsen om at de vurderte å trekke n...Se mer

Øystein Stray Spetalen vil ikke lenger være styreleder i Saga Tankers

Tankrederiet Saga Tankers avholder fredag en ekstraordinær generalforsamling for å velge nye styremedlemmer.
Øystein Stray Spetalen, som sitter på 98,3 prosent av aksjene, vil nå omrokere på styret.
Det er Øystein Stray Spetalen som er styreleder i dag og resten av styret består av Martin Nes og Brita Eilertsen.
På en ekstraordinær generalforsamling fredag vil han foreslå at Martin Nes velges til st...Se mer

Spetalen vil fusjonere Saga Tankers og Strata

I en børsmelding annonserer Saga Tankers at de har inngått en intensjonsavtale med Strata Marine & Offshore om å kjøpe alle aksjene i Strata og deretter fusjonere med selskapet.
- Den foreslåtte transaksjonen er på linje med selskapets strategi om å beholde noteringen på Oslo Axess og videreutvikle Saga Tankers som et investeringsselskap, skriver selskapet i børsmeldingen.
Det er investor Øystein Stray...Se mer

Underskudd for Spetalens «samleselskap»

Saga Tankers, der Øystein Stray Spetalen er på eiersiden, melder om økte inntekter og fortsatt underskudd i tredje kvartal.
Selskapets inneholder nå blant anneteierandeler i Standard Drilling, Prospector og Valhall Fotballhall. Selskapet skriver ned posten i førstnevnte med 7,9 millioner i perioden.
Saga Tankers driftsinntekter endte på 3,8 millioner kroner i tredje kvartal. Dette ga et underskudd p...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%