I samarbeid med CMC Markets
SeaBird Exploration
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om SeaBird Exploration

Seabird vurderer å hente penger eller restrukturere

Seabird Exploration opplever et kraftig inntektsfall i fjerde kvartal sammenlignet med året før, i et svakt vintermarked og med færre skip i bruk.
Selskapet sier det har hyret inn rådgivere for å vurdere om det skal hente inn mer kapital eller refinansiere eller restrukturere eksisterende lån.
– En slik transaksjon kan resultere i en betydelig utvanning av eksisterende aksjonærer, skriver selskapet.
Resultatet etter skatt er på m...Se mer

Seabird sikrer seismikkavtale

Seismikkselskapet Seabird melder at det har inngått en avtale om et seismikkprosjekt i Karibia.
Seabird vil benytte skipet Harrier Explorer i prosjektet, der det er ventet oppstart i andre halvdel av mars med en varighet på rundt en måned.

Seabird leverer svakere resultat

Seismikkselskapet Seabird Exploration leverer et svakere resultat etter skatt for tredje kvartal sammenlignet med samme periode i fjor, og sier at markedet er utfordrende.
Resultat etter skatt er på minus 2,99 millioner dollar, mot minus 1,71 millioner dollar ett år tidligere. Omsetningen faller til 20,44 millioner kroner, mot 23,23 millioner kroner for ett år siden.
Brutto driftsresultat (ebitda) s...Se mer

Seabird reduserer flåten

Seismikkselskapet Seabird Exploration kvitter seg med seismikkfartøyet Hawk Explorer for å kutte kostnader og justere flåten etter etterspørselen i markedet.
Seabird betalte i september 1,1 millioner dollar for å kjøpe fartøyet og avslutte en tidligere leasingavtale.
Selskapet sier kjøpet, kanselleringen og salget vil resultere i et tap på 8,9 millioner dollar før skatt i tredje kvartal.

Seabird og Lundin skal hente seismikk i Barentshavet

Seismikkselskapet Seabird melder at de nå setter i gang en seismikkinnhenting i Barentshavet (long offset 2D-seismikk). Det er snakk om såkalt multiclient-seismikk, som Seabird kan selge til flere oljeselskaper, men det er Lundin Norway (Lundin Petroleum) og Seabird som har utarbeidet planen for seismikkinnhentingen.
Seismikken skal hentes inn i september og oktober 2016, og skal overses av Lundin....Se mer

Seabird med positiv bunnlinje i tøft marked

Seismikkselskapet Seabird Exploration leverte inntekter i første kvartal på 22,2 millioner dollar og et driftsresultat (EBITDA) på 6,3 millioner dollar. Det var en økning i inntekter på 14 prosent mot samme kvartal i fjor, men en svak reduksjon i driften.
Bunnlinjen kom inn på 78.000 dollar.
Selskapet skriver at det globale markedet for seismikktjenester fortsatte å være svakt i andre kvartal, og...Se mer

Seabird med flatt resultat i tøft marked

Seismikkselskapet Seabird Exploration leverte inntekter i første kvartal på 26 millioner dollar og et driftsresultat på 7,4 millioner dollar. Det var en økning i inntekter på sju prosent mot samme kvartal i fjor, men en svak reduksjon i driften. Alle tallene markerer likevel nedgang fra siste kvartal i 2015 og selskapet advarer om at markedet er tøft og antakeligvis kun vil bli verre.
90 prosent av selskapets seism...Se mer

Seabird lander 2D-kontrakt

Seabird Exploration har inngått en avtale om en forhåndsfinansiert 2D-multiklientundersøkelse i Nordvest-Europa. Undersøkelsen vil starte opp i andre kvartal, og er ventet å vare i to til tre uker.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%