I samarbeid med CMC Markets
SeaBird Exploration
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om SeaBird Exploration

Seabird med 100 prosent flåteutnyttelse

Seismikkselskapet Seabird Exploration presenterer i dag tall for fjerde kvartal og 2015. Tallene viser at selskapet i 2015 hadde totale inntekter på 27,1 millioner dollar, en nedgang på én million dollar fra samme periode i 2014.
Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) bedret seg betraktelig. Fra å være i minus 28,5 millioner dollar i fjerde kvartal i 2014, kom driftsresultatet inn på 4,6 milli...Se mer

Seabird sikret arbeid i Nordsjøen

Seismikkselskapet Seabird melder at selskapet har sikret seg en kontrakt for såkalt «undershoot»-seismikarbeid i Nordsjøen til sommeren. Etter planen skal prosjektet starte i tredje kvartal (juli-september) og vare i tre uker.
Seismikkbransjen er truffet hardt av oljeselskapenes innstramming i pengebruken etter oljeprisens fall, og Seabird har allerede merket dette over en lenger periode.

Ny sjef i Seabird Exploration

Christophe Debouvry er ansatt som ny administrerende direktør i Seabird, opplyser selksapet i en børsmelding mandag morgen. Han tar over etter Dag Reynolds, som fratrådte sin stilling 1. januar 2016.
Debouvry er fransk statsborger, født i 1966 og er sivilingeniør med en MBA fra INSEAD. Ifølge meldingen har Debouvry over 20 års erfaring fra seismikkindustrien.

SeaBird flytter seismikkskip til nytt oppdrag i Karibien

Seismikkselskapet SeaBird melder at Northern Explorer i januar 2016 skal forlate seismikkinnhentingen TGS Gigante i Mexicogolfen til fordel for arbeid i Karibien. Arbeidet skal ta rundt seks til åtte uker og vil dekke fra 4.000 til 45.000 kvadratkilometer.
Seismikkinnhentingen er en del av en større avtale SeaBird annonserte i desember 2014 med et ikke navngitt selskap. Avtalen innebar seismikkinn...Se mer

Seabird Exploration med mindre underskudd enn i fjor

Seismikkselskapet Seabird Exploration melder om et resultat etter skatt på minus 1,71 millioner dollar i tredje kvartal 2015, mot 20,2 millioner dollar i samme periode i fjor. 
Driftsresultat (EBITDA) kom på 4,6 millioner dollar, mot minus 2,1 millioner dollar i fjor. 

Nok en oljelaber dag i Oslo

Oslo Børs stengte tilnærmet uendret, med en oppgang i hovedindeksen på knappe 0,01 prosent.
Tirsdag la det en demper på handelen at oljeprisen viste en fallende tendens. Spot-prisen på nordsjøolje er for øyeblikket 48,45 dollar fatet.
Lite overraskende er det derfor at børslokomotivet Statoil bidar mest negativt til hovedindeksen som dagens mest omsatte aksje. Statoil er ned 1,29 prosent, til en s...Se mer

Elendig marked ga rødt Seabird-kvartal

Seismikkselskapet Seabird melder tirsdag om et betydelig fall på både topp- og bunnlinjen i andre kvartal, drevet av de lave oljeprisene og et påfølgende svakt marked for oljeleting.
- Anbudsaktiviteten i seismikkmarkedet har blitt betydelig påvirket og priskonkurransen er intensifisert. Videre har 2D-markedet opplevd betydelig konkurranse fra multistreamer 3D-skip. Det negative markedssentimentet...Se mer

Seabird setter skip i opplag

Seismikkselskapet Seabird Exploration melder at selskapet har besluttet å sette Munin Explorer i opplag etter at den langsiktige time charter-kontrakten med SeaBed Geosolutions avsluttes denne måneden.

Starter handel med Seabird-warrants

I forbindelse med restruktureringen av selskapet har Seabird utstedt 884.687.500 såkalte warrants, som distribueres i dag.
Hver warrant - en slags opsjon - kan brukes til å tegne seg for én aksje i selskapet til 0,10 kroner. Verdien per warrant tilsvarer da differansen mellom innløsningsprisen og aksjekursen.
Utløpsdato er 15. januar 2018.

Seabird bekrefter mer arbeid

I kjølvannet av annonsering av oppstart i Mexicogolften fra TGS tidligere i dag morges, bekrefter nå Seabird at fire av deres skip involveres i prosjektet.
Skytingen av 2D-seismikk over et område på 181.500 kilometer har ventet oppstart i andre kvartal.
Markedet reagerer positivt på nyheten: Seabird stiger mest av alle på Oslo Børs, og er opp 50 prosent i dagens handel.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%