I samarbeid med CMC Markets
SeaBird Exploration
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om SeaBird Exploration

Seabird-nedtur etter nedslående rapport

Seabird Exploration har på morgenkvisten lagt ut sin kvartalsrapport, og den er ikke spesielt lystig lesning. Selskapet melder om et akutt kapitalbehov, har betydelig lavere inntekter og lav utnyttelse av flåten.
Aksjen faller etter dette 18,75 prosent til 65 øre.
Det er ikke all verdens kjøpsinteresse i denne på morgenkvisten. Handelsvolumet er rundt 1,2 millioner etter fem minutters i handel.
SBX
Infront

Børsen i rødt fra start

Oslo Børs åpner som spådd ned fra start og er nå ned -0,28 prosent til 724,6 poeng.
En av taperne fra start er Seabird som leverte svært svake tall for andre kvartal i 2017. Selskapet er ned hele -26,25 prosent fra start.
Også børsens nyeste IT-notering EVRY leverte kvartalsrapport fredag morgen som viste gode marginer, men med lavere inntekter enn fjoråret. Selskapet er ned 1,75 prosent fra start t...Se mer
Saferoad
Skjermdump: Infront

Akutt pengebehov for Seabird

Seismikkselskapet Seabird har fredag morgen lagt frem sin rapport for andre kvartal, og deler av denne er dyster lesning.
Selskapet har nylig fått aksept for en restrukturering av gjelden, men skriver igjen at det har akutt behov («in urgent need of...») for frisk egenkapital for å kunne fortsette virksomheten og unngå konkurs.
Det advares mot at dette, dersom det finner sted, vil føre til betydelig...Se mer

Seabird-aksjonærene ga tommelen opp

Seabird opplyser at det har avholdt ekstraordinær generalforsamling der forslagene på agendaen ble godkjent.
Hovedpunktet på agendaen var økning av aksjekapitalen med 6,8 millioner dollar. For øvrig stemte aksjonærene over avvik fra likebehandlingsprinsippet og en fullmakt til ytterligere kapitalforhøyelse.

Spørsmål

Anonym: SBX: Vet dere hva ekspertene mener om aksje kursen/nivå på SeaBird Exploration aksjen etter emisjonen er utført og nye aksjer er utsett?

Anders Park Framstad:
Hei! Vet dessverre ikke om noen analytikere som dekker denne aksjen.

Seabird bekrefter aksjeutvidelse

Seabird bekrefter i en melding mandag formiddag at de, som en del av restruktureringen, har utstedt snaut 54,4 millioner nye aksjer. Disse er levert i VPS og tilgjengelige for handel.
Selskapet regner dermed restruktureringen som gjennomført.
Antallet utestående Seabird-aksjer øker dramatisk med de nye grepene, hvilket har preget aksjekursen mandag. Selskapet har i dag drøyt 57,5 millioner utstedte...Se mer

Seabird stuper - ned mer enn 50 prosent

Seabird Exploration faller kraftig på Oslo Børs mandag, i takt med at selskapets restruktureringsløsning skal implementeres.
Selskapet skal blant annet konvertere en transje av obligasjonslånet SBX04. I tillegg skal det hentes mer egenkapital.
Seabird melder mandag morgen at de har tildelt 17.235.057 aksjer til Ordinat Shipping AS i forbindelse med konverteringen. Ordinat Shipping eier dermed 29,99...Se mer

SeaBird utsteder aksjer i forbindelse med restruktureringen

Seismikkselskapet SeaBird Exploration meldte tidligere denne uken at de har fått godkjent en restrukturering.
I forbindelse med restruktureringen omgjøres gjeld til aksjer. I en børsmelding skriver selskapet at drøye 54,3 millioner nye aksjer utstedes.
Aksjene ventes registrert omkring 8. august. Etter dette vil selskapet sitte med drøye 57,4 millioner aksjer, hver med en verdi på 0,10 dollar.

Fortsatt nedgang for Seabird-aksjen

Seabird Exploration-aksjen er dagens svakeste på Oslo Børs, etter å ha falt i åpningsminuttene og ikke hentet seg inn igjen.
Rundt klokken 14.45 er aksjen ned 11,24 prosent for dagen til 3,79 kroner.
På formiddagen torsdag kunngjorde Frederik Mohns selskap Perestroika AS at det hadde solgt 21.947 aksjer i selskapet.
Perestroika, som også er aksjonær i selskaper som Songa Offshore, EMGS og Dof, sitter...Se mer

SeaBirds restrukturering er godkjent

Seismikkselskapet SeaBird Exploration har fått de nødvendige godkjennelsene til å gjennomføre den omfattende restruktureringen som ble kunngjort 26. mai.
Det skriver selskapet i en melding.
Enigheten med kreditorene gjør at selskapet vil redusere gjeldsbyrden med 37,5 millioner dollar og dermed ha 5,7 millioner dollar* i utestående gjeld, og at selskapet ikke har noe gjeldsforfall av betydning for 3...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%