I samarbeid med CMC Markets
Seadrill
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Seadrill

ABG Sundal Collier løfter kursmålet på Odfjell Drilling

ABG Sundal Collier løfter Odfjell Drilling til kjøpsanbefaling fra nøytral, og løfter kursmålet fra 23 kroner til 40 kroner, i et ferskt notat.
Det skjer på bakgrunn av bra ordrereserve og stabil kontantstrøm, og at Odfjell Drilling kan være en oppkjøpskandidat hvis bransjen fortsetter å konsolidere.
ABG kutter også anbefalingen på Ocean Yield til nøytral fra en kjøpsanbefaling, men beholder kursmål...Se mer

Anbefaler rigg etter tre års nedtur

Under overskriften «The dawn of a new era» skriver Nordeas rigganalytikere at det kan være på tide å vurdere en inngang i sektoren.
Nordea Markets har nå kjøps- eller holdanbefalinger på ni riggselskaper. I selskapene som får kjøpsanbefalinger anslås det en gjennomsnittlig oppside på 30 prosent.
Borr Drilling, Ensco, Odfjell Drilling, Northern Drilling, Rowan og Transocean anbefales kjøpt.
- Men selv om vi er trygge på...Se mer

Oslo Børs suspenderer Fredriksen-selskap

Oslo Børs melder at handelen i riggselskapet Sevan Drilling nå suspenderes etter å ha vært under observasjon siden 13. september. Sevan Drillings hovedaksjonær er John Fredriksens riggkjempe Seadrill, som står midt oppe i en komplisert restrukturering og som har søkt konkursbeskyttelse.
– Oslo Børs har besluttet å suspendere aksjene i selskapet fra handelen, jamfør Verdipapirhandelloven §25-1. Susp...Se mer

Bloomberg: Vil stoppe Seadrills redningsplan

En gruppe av Seadrills obligasjonseiere prøver nå å samle momentum for å stoppe redningsplanen for selskapet, skriver Hegnar etter melding fra Bloomberg.
Seadrill søkte konkursbeskyttelse i USA for en uke siden, men har nå fått de usikrede obligasjonseierne imot seg.
Gruppen har leid inn advokatselskapet Stroock & Stroock & Lavan LLP for å hjelpe dem i kampen mot selskapet.
Verken Seadrill eller Stroock...Se mer

Seadrill-selskap fjernes fra børsen i New York

Selskapet North Atlantic Drilling (NADL) som er majoritetseid av norske Seadrill tas av børsen i New York, melder selskapet i en børsmelding.
Ifølge børsen er selskapet ikke lenger skikket for å være listet på børsen etter at Seadrill søkte om konkursbeskyttelse i USA.
Selskapets aksje har gått opp og ned den siste tiden, og siste dagen selskapet ble handlet på børsen var den priset til 1,12 dollar...Se mer

Seadrill-prosessen igang i amerikansk rett

Seadrill har søkt om konkursbeskyttelse i USA for å få gjennomført en restrukturering av det gjeldstyngede riggselskapet.
Målet er at selskapet kunne fortsette virksomheten.
Som del av at denne prosessen nå starter har retten gitt Seadrill en godkjennelse. Den sikrer blant annet at Seadrill sammen med datterselskapene Sevan Drilling og North Atlantic Drilling fortsetter å betale leverandører og løn...Se mer

Ship Finance reduserer leien på Seadrill-rigger

Ship Finance, det skipseiende selskapet i Fredriksen-gruppen, reduserer leien på tre rigger som er leid ut til Seadrill.
Det skjer i forbindelse med at Seadrills kunngjøring av en restruktureringsplan, og at Seadrill søker konkursbeskyttelse.
Leien reduserer med 30 prosent på riggene West Linus, West Hercules og West Taurus, i en periode på fem år fra 2018.
Reduksjonen vil etter denne perioden bli l...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%