I samarbeid med CMC Markets
Sevan Drilling
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Sevan Drilling

Spørsmål

Anonym: Hei, jeg kjøpte 3400 aksjer i Sevan drilling til en pris på 2.99 kr pr aksje. Er det håp?

Anders Park Framstad:
Hei! Kan ikke utelukke noe, ser at aksjen går ganske mye sammen med flere av søsterselskapene. Dog er det mange røde flagg i denne som ikke blir borte selv om oljeprisen stiger noen dollar: Markedet er dårlig. Selskapet er i stor grad prisgitt Seadrill, som skal gjennom det som kan bli en meget omfattende restrukturering. De brenner cash. De forhandler med bankene om gjeldsgrep, og de må sikre uts...Se mer

Sevan Drilling skriver ned riggverdier

Sevan Drilling snur til et negativt resultat etter skatt i tredje kvartal, sammenlignet med samme kvartal ett år tidligere, etter en avskrivning på 37,5 millioner dollar.
Resultat etter skatt er på minus 53,1 millioner dollar, mot 26,4 millioner dollar året før, mens brutto driftsresultat (ebitda) faller til 20,2 millioner dollar fra 59,5 millioner dollar for ett år siden.
Selskapet skriver ned verdien...Se mer

Sevan Drilling utsetter ny rigg for tredje gang

Riggselskapet Sevan Drilling, som kontrolleres av John Fredriksen, melder at de har inngått en ny avtale om leveringsutsettelse for Sevan Developer-riggen.
Dette er tredje gang Sevan Drilling får Cosco-verftet med på å utsette leveransen. Nå har partene benyttet den tredje opsjonen på seks måneders utsettelse, slik at leveransen skyves til 15. april 2017.
Sevan Drilling skriver at de også har blitt...Se mer

Inntektene barbert for Sevan Drilling

Sevan Drillings driftsinntekter i andre kvartal falt til 61,5 millioner dollar, mot 91,4 millioner dollar i tilsvarende kvartal i fjor.
Før skatt endte resultatet på 29,1 millioner dollar, som er vesentlig svakere enn samme kvartal i fjor, hvilket endte på 52,1 millioner dollar.
Netto tap i kvartalet er på 7,4 millioner dollar, mot et overskudd på 13,7 millioner dollar i fjor.
Per aksje er det et tap på 0,2...Se mer

Fredriksen-selskap er Børsens største taper

Oljeserviceselskapet Sevan Drilling er en halv time etter åpningstid Oslo Børs største taper. Selskapet stupte 8,13 prosent fra start, og topper nå listen av selskapene som taper på en ellers grønn Børs.

Jojo-bevegelser i Sevan Drilling

Det er kraftige kursbevegelser i aksjen til riggselskapet Sevan Drilling. Og dette uten at det er kommet noen nyheter fra selskapet.
Handel i aksjen ble stoppet, og åpnet igjen klokken 10.20. Da falt kursen videre ned. På det meste var fallet 22,9 prosent til de laveste nivåene som aksjen er blitt handlet for på Børsen.
Så ble handelen stoppet igjen, og gjenopptatt igjen. Da hentet seg aksjen inn ig...Se mer

Fra positiv til negativ bunnlinje

Riggselskapet Sevan Drilling legger torsdag frem resultatene for første kvartal.
Tallene viser at selskapet har redusert inntektene med over 30 millioner dollar sammenlignet med samme periode for ett år siden, til 52,8 millioner dollar.
Inntektsfallet må ses i lyset av at Petrobras reduserte omfanget av kontraktene for riggene Sevan Driller og Sevan Brasil i mars måned.
Driftsresultatet før av- og ne...Se mer

Sevan Drilling utsetter rigg-levering

Det John Fredriksen-kontrollerte riggselskapet Sevan Drilling melder fredag morgen at det har fått utsatt en milliardregning. Og ikke bare det. Selskapet får kontanter fra verftet som har gått med på utsettelsen.
Det er verftet Cosco som har gått med på å utsette levering av boreriggen Sevan Developer med nye seks måneder til 15. oktober i år. 
Samtidig er det fastsatt at betalingen ved levering ska...Se mer

Terminert kontrakt og lavere rate for Sevan Drilling

Sevan Drilling melder onsdag morgen at det gjøres endringer i kontraktene for riggene Sevan Driller og Sevan Brasil. Petrobras og Sevan Drilling har avtalt tidlig terminering av kontrakten til Sevan Driller, mens den kontraktsfestede dagraten for Sevan Brasil reduseres.
Selskapet skriver i meldingen at dette var å foretrekke fremfor en potensiell terminering av begge kontraktene og en mulig runde i...Se mer

Trekker seg fra Sevan Drilling-styret

Kristian Johansen trekker seg fra Sevan Drilling-styret.
Bakgrunnen er at Johansen er utpekt som Robert Hobbs etterfølger i TGS. Sevan Drilling takker for innsatsen og gratulerer med ny jobb.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%