I samarbeid med CMC Markets
Sevan Drilling
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Sevan Drilling

Fredriksen-selskap er Børsens største taper

Oljeserviceselskapet Sevan Drilling er en halv time etter åpningstid Oslo Børs største taper. Selskapet stupte 8,13 prosent fra start, og topper nå listen av selskapene som taper på en ellers grønn Børs.

Jojo-bevegelser i Sevan Drilling

Det er kraftige kursbevegelser i aksjen til riggselskapet Sevan Drilling. Og dette uten at det er kommet noen nyheter fra selskapet.
Handel i aksjen ble stoppet, og åpnet igjen klokken 10.20. Da falt kursen videre ned. På det meste var fallet 22,9 prosent til de laveste nivåene som aksjen er blitt handlet for på Børsen.
Så ble handelen stoppet igjen, og gjenopptatt igjen. Da hentet seg aksjen inn ig...Se mer

Fra positiv til negativ bunnlinje

Riggselskapet Sevan Drilling legger torsdag frem resultatene for første kvartal.
Tallene viser at selskapet har redusert inntektene med over 30 millioner dollar sammenlignet med samme periode for ett år siden, til 52,8 millioner dollar.
Inntektsfallet må ses i lyset av at Petrobras reduserte omfanget av kontraktene for riggene Sevan Driller og Sevan Brasil i mars måned.
Driftsresultatet før av- og ne...Se mer

Sevan Drilling utsetter rigg-levering

Det John Fredriksen-kontrollerte riggselskapet Sevan Drilling melder fredag morgen at det har fått utsatt en milliardregning. Og ikke bare det. Selskapet får kontanter fra verftet som har gått med på utsettelsen.
Det er verftet Cosco som har gått med på å utsette levering av boreriggen Sevan Developer med nye seks måneder til 15. oktober i år. 
Samtidig er det fastsatt at betalingen ved levering ska...Se mer

Terminert kontrakt og lavere rate for Sevan Drilling

Sevan Drilling melder onsdag morgen at det gjøres endringer i kontraktene for riggene Sevan Driller og Sevan Brasil. Petrobras og Sevan Drilling har avtalt tidlig terminering av kontrakten til Sevan Driller, mens den kontraktsfestede dagraten for Sevan Brasil reduseres.
Selskapet skriver i meldingen at dette var å foretrekke fremfor en potensiell terminering av begge kontraktene og en mulig runde i...Se mer

Trekker seg fra Sevan Drilling-styret

Kristian Johansen trekker seg fra Sevan Drilling-styret.
Bakgrunnen er at Johansen er utpekt som Robert Hobbs etterfølger i TGS. Sevan Drilling takker for innsatsen og gratulerer med ny jobb.

Sevan Drilling har hittil ikke avdekket korrupsjon i intern granskning

Sevan Drilling opplyser i dag at selskapets egen granskning pågår fortsatt, og at det hittil ikke er funnet noen bevis for klanderverdige handlinger fra selskapets side.
Selskapet samarbeider med myndighetene i å identifisere og gjøre tilgjengelig alle dokumenter som myndighetene anser som relevante, og har frivillig kontaktet brasilianske myndigheter i forbindelse med saken.
Det var i midten av oktober de...Se mer

Høy riggaktivitet gir solid forbedring for Sevan Drilling

Sevan Drilling melder tirsdag om bedring i tredje kvartal, drevet av høyere oppetid på flåten og lavere kostnader.
Selskapets topplinje økte til 98,4 millioner dollar i perioden, opp fra 69,8 millioner. Kostnadene falt til 56,7 millioner dollar, sammenlignet med 70,6 millioner i fjor.
Bunnlinjen viser et overskudd for perioden på 26,4 millioner dollar, mot et tap på 21,1 millioner i tredje kvartal 2...Se mer

Investor selger litt i Fredriksen-selskap

Bermuda-selskapet FIL Limited solgte i går  9.000 aksjer i det John Fredriksen-kontrollerte selskapet Sevan Drilling.
Det bringer aksjebeholdningen ned til 1.486.513 aksjer, hvilket utgjør en eierandel på 4,99 prosent.
Ettersom salget medfører at eierandelen passerer fem prosent, er investoren pliktig til å melde det til Oslo Børs.

Refundering for Sevan Drilling

Sevan Drilling og Cosco-verftet har blitt enige om å benytte seg av den første seksmånedersopsjonen og utsetter leveringen av riggen Sevan Developer til 15. april 2016.
I den forbindelse skal Cosco refundere 26,3 millioner dollar, tilsvarende fem prosent av kontraktsprisen, innen 1. desember.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%