I samarbeid med CMC Markets
Schlumberger N.V.
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Schlumberger N.V.

Subsea 7 og partnerne sikrer kontrakt i Afrika på minst 1,2 mrd

Subsea 7 melder at Subsea Intergration-alliansen deres med OneSubsea og Schlumberger har blitt tildelt «en betydelig» kontrakt av Ophir Energy på Fortuna LNG-prosjektet (flytende naturgass) i Ekvatorial-Guinea i Afrika.
Subsea 7 oppgir ikke kontraktsverdien direkte, men selskapet definerer en «betydelig» kontrakt som en kontrakt mellom 150 og 300 millioner dollar, eller 1,2 og 2,4 milliarder kroner...Se mer

Schlumberger nesten i pluss: Bedrer resultatet med over to mrd. dollar

Oljeservicegiganten Schlumberger slapp fredag kvartalstallene for andre kvartal. De viser en økning i ometningen fra 7,16 til 7,46 milliarder dollar, mot samme periode i fjor.
Resultatet forbedret seg fra -2,16 milliarder dollar i andre kvartal i fjor til -74 millioner dollar i år.
Hovedårsaken til den kraftige forbedringen er at selskapet hadde nedskrivninger og justeringer i regnskapet på 2,57 mil...Se mer

Schlumberger kjøper russiske Eurasia Drilling

Torsdag sa det russiske selskapet, Eurasia Drilling at det ville selge 51 prosent av selskapet til Schlumberger. Dette måtte først godkjennes av russiske myndigheter, og i morgentimene fredag kommer nyheten om at salget er godkjent, skriver Financial Times.
Oljeservicegiganten prøvde tilbake i 2015 å kjøpe det russiske selskapet, men da sa de russiske myndigheter nei, i frykt for utenlandske eiere...Se mer

Schlumberger sikrer seismikkontrakt med Aker BP

Oljeselskapet Aker BP melder torsdag at de har inngått en rammeavtale med oljeservicekonsernet Schlumberger.
Avtalen løper over fire år med opsjoner på forlengelse i to runder til på to år hver. Schlumberger skal hente inn 4D-seismikk via WesternGeco rundt feltene Alvheim, Bøyla, Skarv/Snadd og Ula allerede i år.
– Denne delen av avtalen, som partnerne på de fire feltene har gitt støtte til, har ale...Se mer

Oljeservicegigant skuffer

Oljeservice-eneren Schlumberger melder fredag om et resultat på 279 millioner dollar, tilsvarende 20 cents per aksje, i første kvartal. Dette er et fall fra 50 cents per aksje i samme periode året før.
Det justerte resultatet ble 25 cents per aksje, ifølge Factset tilsvarende det som var ventet.
Inntektene ble 6,89 milliarder dollar, opp fra 6,52 milliarder men svakere enn ventede 6,98 milliarder.

TGS og Schlumberger med seismikksamarbeid

Seismikkselskapet TGS skal sammen med Schlumberger gjennomføre et prosjekt for reprosessering av seismikkdata fra den amerikanske delen av Mexicogolfen.
Prosjektet dekker data fra et område på 23.000 kvadratkilometer som tidligere ble samlet inn av de to selskapene i perioden 2008-2012.
I prosjektet skal det anvendes en rekke nye bildeteknologier. Prosjektet er støttet av finansiering fra industrien...Se mer

Oljeservicegigant nådde forventningene

Verdens ledende oljeserviceleverandør, Schlumberger, har lagt frem tall for fjerde kvartal, og leverer et sterkere resultat enn på samme tid i fjor.
Perioden ga et negativt resultat på 204 millioner dollar, tilsvarende 15 cents per aksje. Dette er en bedring fra minus 1,02 milliarder dollar i fjerde kvartal 2015 – et kvartal som var tungt preget av restruktureringskostnader.
Det justerte resultatet per ak...Se mer

Schlumberger og Baker Hughes skal bistå nye Statoil-rigger

Statoil melder onsdag at de har tildelt kontraktene for integrerte boring- og brønntjenester til de to nye CAT J-riggene, kalt Askepott og Askeladden.
Kontraktene er tildelt oljeservicegigantene Schlumberger og Baker Hughes. De løper i fire år, og kan forlenges i to omganger med opsjoner på to år av gangen.
De to riggene skal i arbeid på Gullfaks- og Oseberg-feltene i Nordsjøen. På Oseberg skal en a...Se mer

Subsea Integration Alliance får kontrakt i Mexico

Alliansen bestående av Subsea 7, OneSubsea og Schlumberger får kontrakt i Mexicogulfen, melder hegnar.no, som siterer TDN Finans.
Kontrakten tildeles av Murphy Oil for et større subsea tieback-prosjekt.
Installasjonen er planlagt for 2018.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%