I samarbeid med CMC Markets
Solstad Offshore ser. A
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Solstad Offshore ser. A

Solstad sikrer tre år lang kontrakt med Allseas

Solstad Offshore melder at de har inngått en kontrakt med Allseas for utleie av konstruksjonsskipet Normand Poseidon i tre år fra og med 1. mars 2017. Det er i tillegg en opsjon på å forlenge kontrakten i to runder à ett år.
Partene oppgir ikke prisbetingelsene.
Normand Poseidon tilhørte Rem Offshore før Rem ble en del av Solstad i fjor, etter at Aker tvang gjennom en fusjon mellom de to.
Solstad Offshore skal etter pl...Se mer

Solstad Offshore selger skipet «Rem Etive»

Solstad Offshore skal selge konstruksjonsskipet «Rem Etive».
De nye eierne får skipet i andre kvartal, skriver selskapet i en melding.
Selskapet vil bokføre en gevinst på 18 millioner kroner, mens kontanteffekten blir på 50 millioner kroner etter nedbetaling av skipets gjeld.
Solstad Offshore skal etter planene slås sammen med med Deep Sea Supply og Farstad Shipping og danne en ny supplygigant med en...Se mer

Spørsmål

theiselstad: Hei! For rundt 2 timer siden kommer dere med nyheten om at Solstad Offshore ser. A har sikret ny kontrakt. Jeg går så inn på selskapssiden og ser at folk startet å kjøpe denne aksjen allerede 2.februar. Hvordan kan de være så tidlig ute? er finnes det en side, et forum eller lignende hvor man får vite om slike avtaler så fort de blir gjort? eller er dette rett og slett innsidehandel?

Anders Park Framstad:
Hei! Er ikke så sikker på at du kan tilskrive kjøp den 2. februar kontrakten som ble meldt i dag. Konkret og kursdrivende informasjon skal annonseres på newsweb.no.

Ny Solstad-kontrakt

Solstad Offshore har sikret en kontrakt med Total E&P UK for befraktning av plattformstøtteskipet Normand Aurora med 90 dagers varighet.
Kontrakten inneholder også tre månedsopsjoner. Prisen oppgis ikke.

Korrigering for Farstad og Deep Sea Supply

Etter at Farstad-aksjen skjøt i været like etter børsåpning har den falt tilbake utover formiddagen, fra og ha vært opp 40 prosent er den klokken 11.00 opp 8,53 prosent.
Også Deep Sea Supply var opp over 16 prosent, men har nå falt tilbake og er ned 4,22 prosent.
Solstads A- og B-aksjer er fortsatt opp henholdsvis 24,55 prosent og 41,30 prosent.
Slik har utviklingen vært for Farstad Shipping på Oslo...Se mer
Infront

DN: Statoil har leid 13 offshoreskip

DN.no skriver fredag morgen at Statoil i går leide inn hele 13 offshoreskip.
Det skal dreie seg om ni ankerhåndteringsfartøyer og fire plattformservicefartøyer.
Kontraktene er på 14 dagers variget og Statoil skal ha betalt opptil 400.000 kroner per dag for ankerhåndteringsfartøyene hvilke skal være høyere enn gjennomsnittsraten de siste årene, skrive dn.no.
Skipene er leid fra flere rederier.

Solstad inngår kontrakt med Saipem i Indonesia

Offshorerederiet Solstad Offshore, der Kjell Inge Røkkes Aker er blant storaksjonærene, melder at de har inngått en kontrakt med PT. Saipem Indonesia.
Kontrakten omfatter offshore installasjonsarbeid for Jangrik FPU, som er en del av Jangrik-prosjektet som Eni er operatør for.
Solstad Offshore skal benytte CSV-fartøyet Norman Installer til arbeidet og skal også bistå Saipem med prosjektledelse, innk...Se mer

Solstad sikrer arbeid i Australia

Solstad Offshore melder at det har fått en kontrakt med McDermott International for konstruksjonsskipet «Normand Reach».
Kontrakten omfatter blant annet installasjon av et flytende produksjonsskip (FPSO) og subsea-aktiviteter utenfor kysten av Australia.
Ingen verdi oppgis og Solstad viser til at betingelsene er konfidensielle mellom partene.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%