I samarbeid med CMC Markets
Solon Eiendom
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Solon Eiendom

Spørsmål

Anonym: Er solon eiendom en risiko aksje?

Anders Park Framstad:
Hei! Er litt tidlig å si så mye om denne, i og med at selskapet i sin nåværende form har kort historikk på Oslo Børs. Så langt har ikke børsutviklingen vært den beste, men fremover kan man se for seg at fokus kan dreie mer mot inntjeningen til selskapet.

Spørsmål

Anonym: Sikkert ett dumt spm, men er ganske nybegynner i aksjemarkedet. Kan du forklare hvorfor Solon eiendom holder seg bare mellom 0,13-0,14kr? Og hva som kan få den til å gå høyere? :)

Anders Park Framstad:
Hei! Ikke dumt spørsmål (og generelt alltid dumt å eventuelt dumme seg ut fordi man ikke forstår noe). Dersom du blar deg litt tilbake i historikken i Solon, ser du at det har kommet mange nye aksjer til 0,15 kroner per strykk. Dette var utvannende for verdien per aksje, og det er naturlig å anta at dette har lagt en demper på oppsiden i aksjen. Når emisjonen går inn i historien, er det nok normal...Se mer

Spørsmål

Lars Robertsen: Dere har ikke registrert at Bionor Pharma er gitt opp til 10,3 millioner kroner fra Forskningsrådet Norge for ytterligere å fremme Vacc-4x i kombinasjon behandlingsregime

Anders Park Framstad:
Hei! Tror dette kan stemme. Det ser ikke ut som om de har meldt det selv heller (selv om jeg fant det på nettsidene deres), og i og med det som har skjedd i selskapet kan det dessverre hende det blir mindre Bionor-nyheter fremover.

Begrenset interesse for Solon-reparasjon

Kun en mindre del av aksjene i reparasjonsemisjonen til Solon Eiendom fant nye eiere, og garantistene må dermed ta størsteparten av emisjonen.
Dette skriver selskapet i en børsmelding mandag morgen.
Av snaut 666,7 millioner tilgjengelige aksjer, ble det tegnet for 116 millioner aksjer. Resten plukkes opp av konsortiet, som består av «eksisterende aksjonærer og andre investorer».
Reparasjonsemisjonen gir et pr...Se mer

Solon kjøper nye eiendommer

Solon Eiendom varsler tirsdag at selskapet kjøper tre nye eiendommer i Oslo-regionen. Kjøpesummen er rundt 100 millioner kroner, hvorav 75 millioner er etterskuddsbetaling.
Det fremgår at man regner med å kunne utbygge 150 enheter på eiendommene.
Solon er en av dagens vinnere på Oslo Børs med en oppgang på 7,14 prosent til 0,15 kroner per aksje.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%