I samarbeid med CMC Markets
Solon Eiendom
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Solon Eiendom

Største aksjonær øker i Solon Eiendom

Styreleder og største aksjonær i Solon Eiendom, Simen Thorsen, kjøpte mandag nærmere 134.000 aksjer i eiendomsselskapet.
Kjøpet ble gjort til en kurs på 17,54 kroner per aksje. Thorsen øker sin beholdning til 14,32 millioner aksjer, som tilsvarer en eierandel på 29,46 prosent.

Solon-styreleder kjøper aksjer

Styreleder og grunnlegger Simen Thorsen i Solon Eiendom kjøper rundt 75.000 aksjer i selskapet til 17,10 kroner per aksje gjennom sitt selskap Hortulan AS.
Det skriver selskapet i en melding.
Totalsummen blir dermed 1,28 millioner kroner.
Thorsen eier nå 14,183 millioner aksjer i Solon Eiendom, noe som tilsvarer 29,19 prosent av selskapet.

Solon Eiendom med fall på topp- og bunnlinjen

Solon Eiendom presenterer sine fullstendige resultater for andre kvartal gjennom en børsmelding tirsdag morgen.
Solon fikk et betydelig regnskapsmessig fall på topp- og bunnlinjen i andre kvartal.
Inntektene endte på 78,01 millioner kroner, mot 253,7 millioner samme kvartal i 2016. Driftsresultat før skatt og renter (ebit) ble på 9 millioner kroner, ned fra 21 millioner kroner ved samme korsvei i...Se mer

Voldberg øker i Solon Eiendom

Investor og styremedlem i Solon Eiendom, Tore Aksel Voldberg, har kjøpt 25.213 aksjer i eiendomsselskapet, ifølge en melding onsdag ettermiddag.
Aksjene ble kjøpt til en kurs på 17,7 kroner via selskapet Skøien AS, og Voldberg øker sin beholdning til 8,17 millioner aksjer, tilsvarende en eierandel på 16,8 prosent.

Solon Eiendom mer enn doblet boligsalget

Solon Eiendom kan vise til mer enn en dobling av boligsalget i andre kvartal.
Eiendomsselskapet solgte 68 boliger til en verdi på 685 millioner kroner, opp fra 32 boliger med en salgsverdi på 177 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor.
257 boliger var under bygging ved utgangen av juni, skriver selskapet.
Snittprisen per bolig gikk i perioden kraftig opp, fra 5,5 millioner til 10 millioner k...Se mer

Legger ned Bionor Pharma

Bionor Pharma, selskapet som skulle finne en kur mot HIV, legges nå ned.
Etter at selskapet ble slått sammen med Solon Eiendom har hovedvirksomheten vært innen eiendom, med bioteknologidelen som en bigeskjeft.
Selskapet har også byttet navn til Solon Eiendom, som skriver at det har lett etter en partnerskapsavtale for Bionor. Det har ikke skjedd.
Tidligere har «markedsmuligheter» eller nedlegging...Se mer

Solon-styreleder kjøper

Styreleder Simen Thorsen i Solon Eiendom har kjøpt 30.152 aksjer i selskapet til snittkurs 18,6887 kroner per aksje. Beholdningen etter kjøpet er 13.130.152 aksjer, tilsvarende en eierandel på 27,02 prosent.

Rekordsalg for Solon Eiendom

Solon Eiendom slapp tirsdag kvartalsrapporten sin, og selskapet melder at de hadde et rekordhøyt salg i første kvartal. Totalt ble 58 boligenheter solgt i årets tre første måneder, mot 41 på samme tid i fjor.
Selskapet ferdigstilte 27 enheter og overleverte 24. Totalt hadde selskapet 236 enheter under bygging, opp fra 206 på samme tid i fjor.
Selskapets styre foreslår et utbytte på totalt 50 million...Se mer

Solon selger eiendommer

Solon Eiendom kvitter seg med tre eiendommer som ikke er en del av kjernevirksomheten, et salg som gir en gevinst på 19 millioner kroner.
Salgene vil bli bokført i andre og tredje kvartal i år, melder selskapet.
Solon gir også en oppdatering om Bionor Pharma, selskapets farmasivirksomhet. For denne virksomheten har det blitt vurdert muligheter for strategiske partnerskap, noe som hittil ikke har l...Se mer

Spørsmål

Øystein Espeland Karlsen: Har du noen idè om hva den vedvarende nedgangen i Solon Eiendom skyldes?

Anders Park Framstad:
Hei! Jeg følger absolutt ikke denne spesielt tett, så med alle mulige forbehold. Men fortstår det sånn at det har blitt utstedt veldig mange nye aksjer både i forbindelse med kjøp av virksomhet og i emisjoner det siste halvåret. Selskapet er fremdeles priset til nærmere en milliard, som vel var kjøpsprisen i utgangspunktet.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%