I samarbeid med CMC Markets
Songa Offshore
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Songa Offshore

Spørsmål

Peter Jacobsen: Hei, Vet dere hva grunnen er til at Songa i skrivene stund ligger på en kurs kr. 58,- når de er blitt kjøpt opp for en kurs på 47,50? virker litt rart å kjøpe aksjer til den prisen når de snart blir innløst ??

Anders Park Framstad:
Hei! Ikke hundre prosent sikker, men lurer på om det kan henge sammen med at man kan ta oppgjør i Transocean-aksjer og konvertible, og at prisen således henger sammen med utviklingen i dette. Kanskje er det også en valutaeffekt her.

Nær full fart for Songa

Riggselskapet Songa oppdaterer også markedet torsdag morgen, og kan melde om ikke så langt unna full sysselsetting for flåten i september.
Unntaket er Songa Encourage, som hadde en driftsmessig oppetid på 92 prosent grunnet 55 timer på nullrate forårsaket av uforutsett vedlikeholdsbehov.
De øvrige enhetene klokket inn på eller nær hundre prosent.

Songas fartøyer i full drift i august

Songa Offshore har sendt ut en oppdatering om flåtens driftstid i august.
Songa Equinox, Songa Endurance, Songa Ecourage og Songa Enabler var alle i arbeid for Statoil i Norge, og hadde alle en driftseffektivitet på 100 prosent i august.
Det skriver selskapet i en melding.
Alle disse halvt nedsenkbare riggene tilhører kategori D, og er spesialbygget for norske forhold. Riggene ble levert i 2016.
De halvt nedsenkbare riggene S...Se mer

Resultathopp for Songa Offshore – Men riggselskapet tærer på kassen

Rigselskapet Songa Offshore snudde underskudd til overskudd i andre kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor.
Mens inntektene falt fra 184,1 til 163,7 millioner dollar, falt brutto driftsresultat (EBITDA) fra 126,7 til 106,8 millioner dollar.
Songa gjorde imidlertid en stor nedskrivning på 118 millioner dollar i andre kvartal i fjor. Denne gang er det ingen ytterligere nedskrivninger av verdi...Se mer

Sysla: Otech får millionkontrakt av Songa Offshore

E24s søsternettsted Sysla melder at Otech Marine Services skal ha sikret seg en avtale med riggselskapet Songa Offshore om å levere dykkertjenester til de fire CAT D-riggene. Kontrakten skal være verdt flere hundre millioner kroner og løper over fem år, med opsjoner for forlengelse i fem år til.

Mener det kan ligge Songa-penger «på gaten»

I går ble det kjent at Transocean fremmer et bud på det norske riggselskapet Songa som i utgangspunktet skal gjøres opp i aksjer og obligasjoner.
Det er imidlertid et kontantelement i tilbudet som mindre aksjonærer kan benytte fullt ut.
«Hver Songa Offshore-aksjonær kan velge å tilby opp til 2.631 aksjer i Songa Offshore under kontanttilbudet på 47,50 kroner per aksje, dermed opp til totalt 125.000...Se mer

Spørsmål

Paul Oliversen: Hei! Hva med SONGA? Jeg som liten aksjonær må jeg selge? Blir tvangsutløst eller får jeg aksjer i det nye selskapet for min post i songa? Ha en fin dag

Anders Park Framstad:
Hei! Såvidt jeg kan forstå kommer dette litt an på hva som skjer. Kjøpet er forutsatt aksept på minst 90 prosent, og det er rimelig sikkert at du blir tvangsutløst dersom de når dette. Du vil da få nye aksjer i Transocean og konvertible obligasjoner. Du kan også velge å få opp til 125.000 i kontanter, hvis du har en post mindre enn dette kan du få hele i cash.

Riggkjempe kjøper Songa

Transocean har inngått avtale om å kjøpe Songa Offshore.
Det fremmes et bud på 47,5 kroner per Songa-aksje, hvilket innebærer en premie på 37 prosent over snittkursen de siste fem dagene. Budet priser hele selskapets egenkapital på fullt utvannet basis til 9,1 milliarder kroner, og gir en selskapsverdi rundt 26,4 milliarder kroner.
Budet er frivillig, men har støtte fra selskapets styre og støttes a...Se mer

Songa oppdaterer

Songa Offshore har på morgenkvisten lagt frem en flåteoppdatering for juli, der det fremgår at riggene Songa Equinox, Endurance, Encourage og Enabler gikk for full maskin hele perioden.
Songa Delta, Dee og Trym ligger i opplag og markedsføres for mer arbeid.

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%