I samarbeid med CMC Markets
The Scottish Salmon Company
--
Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om The Scottish Salmon Company

DNB Markets jekker ned Marine Harvest og Norway Royal Salmon

DNB Markets nedjusterer nå anbefalingene sine på Marine Harvest og Norway Royal Salmon fra Kjøp til Hold. Meglerhuset tror SalMar, Grieg Seafood, Austevoll og Scottish Salmon Company gir best avkastning fremover og har kjøpsanbefaling på alle disse.
Årsaken til at de to førstnevnte er tatt ned til Hold er at oppsidepotensialet etter meglerhusets syn er under 10 prosent nå.
Det melder nettstedet ilaks.no...Se mer

DNB tror sjømataksjene har mer å gå på

DNB Markets skriver i en oppdatering mandag at til tross for solid oppgang for sjømataksjene siden juli, mener meglerhuset at sektoren har mer å gå på i ukene fremover.
– Både våre estimater og konsensusestimatene i markedet legger til grunn laksepriser fremover som ligger under prisene reflektert i forwardkontraktene. Forwardprisene for 2018 har i tillegg steget den siste uken og vi kan også få et...Se mer

Resultatfremgang for lakseselskap

Scottish Salmon Company melder om rekordhøy omsetning i første halvår.
Det gir også resultatfremgang.
Brutto driftsresultat (EBITDA) økte fra 9,2 millioner pund i første halvår i fjor til 19,2 millioner pund i årets første halvår.
Overskudd før skatt økte fra 20,7 millioner pund til 30,4 millioner.

Rekordresultat for lakseselskap

The Scottish Salmon Company har lagt frem tall for første kvartal, og melder om fremgang på resultatsiden tross mindre slakt.
Selskapet hadde driftsinntekter på 35,1 millioner pund, hvilket er en økning fra 29,1 millioner i samme periode året før, på et slaktevolum på 5.685 tonn.
Driftsresultatet før biomassejustering ble 9,5 millioner pund, opp fra 2,0 millioner. Dette tilsvarer ebit per kilo på 1,...Se mer

– DNB går fra Hold til Kjøp på laks

Nettstedet iLaks melder at analytiker Alexander Aukner i DNB Markets nå har oppgradert anbefalingen sin på oppdrettssektoren fra Hold til Kjøp.
Samtidig nedjusterer meglerhuset forventningen til lakseprisen for 2017 fra 62 til 57 kroner per kilo, og fra 56 til 55 kroner per kilo for 2018.
Meglerhuset peker ifølge iLaks på kursfallene i lakseaksjene den siste tiden, og nedgraderingene som har kommet...Se mer

Nyhetsskred preger Oslo Børs - nedtur for Telenor

Det har for øvrig kommet en del selskapsnyheter før åpningen, og disse ser ut til å prege de aktuelle aksjene i dagens handel:
Telenor risikerer en kjempebot. Konkurransetilsynet varsler et gebyr på 906 millioner kroner. Aksjen faller 0,40 prosent til 124,4 kroner per aksje.
Dagens «taperliste» toppes av Avocet Mining, som fortsatt ikke har fått hendene på sitt beslaglagte gull. Aksjen faller 24,33...Se mer

Oppdrettsselskap melder om unormalt høy fiskedød

The Scottish Salmon Company melder om biologiske utfordringer og unormalt høy dødlighet i tredje kvartal.
Den eksepsjonelle dødligheten oppgis til 1.300 tonn i perioden, og har medført at selskapet har slaktet fisk med ikke-optimal vekt. Verdien på biomassen justeres ned med 9,1 millioner pund.
Meldingen fra selskapet føyer seg inn i en rekke med mindre oppløftende meldinger om fiskehelse, som den...Se mer

Blir styremedlem i lakseoppdretter

Lakseselskapet The Scottish Salmon Company har fått et nytt medlem i styret.
Med virkning fra 1. november er Douglas Low utnevnt som nytt styremedlem.
Det opplyser selskapet i en børsmelding.
Han vil ha posisjonen minst frem til neste årlige generalforsamling.

Stig Myrseth dropper Skandiabanken og tar inn oppdrettsselskap

Leder i Dovre Forvaltning, Stig Myrseth, tar ut Skandiabanken og slipper inn Scottish Salmon Company i den siste ukesrapporten sin, melder Hegnar.no.
– The Scottish Salmon Company (SSC) la frem en skuffende Q2-rapport (andre kvartal, journ. anm,.) grunnet sykdomsproblemer og lav oppnådd salgspris forårsaket av gamle kontrakter. Fremtiden ser imidlertid lysere ut grunnet kollapsen i pund-kursen, skr...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%