I samarbeid med CMC Markets
Scanship Holding
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Scanship Holding

Scanship skal kutte kostnadene med 20 %

Teknologiselskapet Scanship melder i en børsmelding at selskapet innfører et kostnadsreduserende program.
Dette skal senke driftskostnadene med minst 20 prosent, tilsvarende om lag én million kroner per dag.
Årsaken til at programmet iverksettes er lavere inntekter enn ventet de siste kvartalene.
Det er ventet at programmet vil ha full effekt fra starten av neste år.

Scanship med kontrakt til Italia

Scanship AS har blitt tildelt avtaler for levering av rengjøringssystemer til skip for to cruiseskip på et italiensk verft, opplyser selskapet i en børsmelding mandag.
Systemet inkluderer prosessteknologi for håndtering av matavfall, søppel og avløpsvann. Leveransene skal skje i 2017 og 2018.

Full gass for cruiseleverandøren Scanship

Det norske selskapet Scanship Holding, som ble børsnotert i april 2014, slapp tirsdag morgen resultatene for tredje kvartal. Selskapet leverer en rekke typer systemer til cruiseship, som vannrense- og avfallshåndteringssystemer.
Selskapet har i tredje kvartal levert utstyr til blant annet et Silversea-cruiseship på Fincantieri-verftet og det fjerde Oasis-skipet til Royal Caribbean på STX-verftet i...Se mer

Scanship med overskudd

Scanship Holding hadde inntekter på 50,3 millioner kroner i andre kvartal og fikk et resultat før skatt på 1,5 millioner kroner.
I samme kvartal i fjor hadde selskapet inntekter på 31,8 millioner kroner og et resultat før skatt på -3,9 millioner kroner.
Scanship Holding spesialiserer seg på vann- og avfallssystemer til skipsfarten, og spesielt cruiseindustrien

Kraftig omsetningsvekst i Scanship Holding

Det norske selskapet Scanship Holding, som spesialiserer seg på vann- og avfallssystemer til skipsfarten, og spesielt cruiseindustrien, slapp fredag sine kvartalstall. Selskapet ble notert på Oslo Axess i april i fjor.
Regnskapet viser en omsetningsvekst fra 34,9 til 45,6 millioner kroner i første kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor. Resultat før skatt vokste fra 2,4 til 6,1 millioner kr...Se mer

Kontrakt til Scanship for cruisskip

Scanship Holding, som leverer renovasjonssystemer til skip, har inngått en kontrakt med den italienske skipsbyggeren Fincantieri for levering av et såkalt total clean ship-system til et nybygg for Viking Ocean Cruises.
Systemet skal leveres i 2015.
- Dette er det fjerde total clean ship-systemet som vi vil levere til Fincantieri for Viking Ocean Cruises. Fra neste år og frem til 2017 vil disse skipe...Se mer

Ny avtale for Scanship

Scanship har blitt tildelt kontrakten på levering av vannrensesystem på skipet Oasis IV. Kontrakten er inngått med STX France.
Det er Royal Caribbean som skal drifte skipet, som vil være klart til å ta imot passasjerer i 2018.

Inntektsfall for Scanship

Skipsteknologiselskapet Scanship Holding melder tirsdag om lavere inntekter og et betydelig svakere driftsresultat i tredje kvartal.
Inntektene endte på 35,7 millioner kroner, mot 45,8 millioner i tredje kvartal i fjor. Dette ga et driftsresultat (EBIT) på 517.000 kroner, ned fra 5,3 millioner.
Grunnet høyere finansinntekter viser bunnlinjen omtrent det samme som i fjor. Resultat etter skatt ble 1,9...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%