I samarbeid med CMC Markets
Scanship Holding
--

Laster...

Tid
-
Åpning
-
Høy
-
Lav
-
Volum
-
Omsetning
-
Markedsverdi
-
Valuta
-
Se mer på E24 Børs

Nyheter om Scanship Holding

Scanship med overskudd

Scanship Holding hadde inntekter på 50,3 millioner kroner i andre kvartal og fikk et resultat før skatt på 1,5 millioner kroner.
I samme kvartal i fjor hadde selskapet inntekter på 31,8 millioner kroner og et resultat før skatt på -3,9 millioner kroner.
Scanship Holding spesialiserer seg på vann- og avfallssystemer til skipsfarten, og spesielt cruiseindustrien

Kraftig omsetningsvekst i Scanship Holding

Det norske selskapet Scanship Holding, som spesialiserer seg på vann- og avfallssystemer til skipsfarten, og spesielt cruiseindustrien, slapp fredag sine kvartalstall. Selskapet ble notert på Oslo Axess i april i fjor.
Regnskapet viser en omsetningsvekst fra 34,9 til 45,6 millioner kroner i første kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor. Resultat før skatt vokste fra 2,4 til 6,1 millioner kr...Se mer

Kontrakt til Scanship for cruisskip

Scanship Holding, som leverer renovasjonssystemer til skip, har inngått en kontrakt med den italienske skipsbyggeren Fincantieri for levering av et såkalt total clean ship-system til et nybygg for Viking Ocean Cruises.
Systemet skal leveres i 2015.
- Dette er det fjerde total clean ship-systemet som vi vil levere til Fincantieri for Viking Ocean Cruises. Fra neste år og frem til 2017 vil disse skipe...Se mer

Ny avtale for Scanship

Scanship har blitt tildelt kontrakten på levering av vannrensesystem på skipet Oasis IV. Kontrakten er inngått med STX France.
Det er Royal Caribbean som skal drifte skipet, som vil være klart til å ta imot passasjerer i 2018.

Inntektsfall for Scanship

Skipsteknologiselskapet Scanship Holding melder tirsdag om lavere inntekter og et betydelig svakere driftsresultat i tredje kvartal.
Inntektene endte på 35,7 millioner kroner, mot 45,8 millioner i tredje kvartal i fjor. Dette ga et driftsresultat (EBIT) på 517.000 kroner, ned fra 5,3 millioner.
Grunnet høyere finansinntekter viser bunnlinjen omtrent det samme som i fjor. Resultat etter skatt ble 1,9...Se mer

Scanship skal levere rensesystem til mega-cruiseskip

Det norske selskapet Scanship melder at de har sikret seg kontrakter for levering av selskapets Total Clean Ship System til to cruiseskip som er under bygging ved et europeisk verft.
Leveransen vil hovedsaklig foregå neste år og i 2016, ifølge en børsmelding. Kontrakten inneholder også opsjoner for leveranser til ytterligere to skip.
- Med disse (...) kontraktene ekspanderer vi markedsandelen vår i...Se mer

Mine aksjer

Logg inn for å følge dine aksjer

Rask og enkel tilgang til dine instrumenter, helt gratis!

UtvalgteSiste+/-%
AktuelleSiste+/-%
VinnereSiste+/-%
TaperSiste+/-%
Mest omsattOmsatt+/-%